Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

IMG_20250314_173445.thumb.jpg.6456925fb6e00d3653486fd271ae786e.jpg

Nie miałem zbytniej styczności z Marianem 3D, trzeba nadrobić

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

IMG_20250315_152822.thumb.jpg.06b3b7e3bf4a9b0d9ed6a7531b276697.jpg

IMG_20250315_152549.thumb.jpg.6ac8dd66458e86584429d00e2d3bdfbe.jpg

Opublikowano

Po namowie kolegi i po obejrzeniu trailera dwójki w końcu zmotywowałem się do podjęcia próby zmierzenia się z symulatorem kuriera. 

IMG_6026.jpeg

Opublikowano

Po kilku latach wracam jednak do rozwiązań GPD, clamshell jednak najwygodniejsze podczas podróżowania. Co prawda testuje teraz Maxa a nie Mini które w prostej linii jest następcą serii GPD Win. I jest w pyte :banderas: ograłem już dwa scenariusze w AoE2DE na Ultra i dobrze się gra. Ma to ekran 10 cali więc gra się bardzo dobrze. 

IMG_0815.thumb.jpeg.e489ab2f32778a3c99c017e18f31c2a8.jpeg

IMG_0817.thumb.jpeg.e1616bf92879f4aa16f1842292d8f228.jpeg

Jak ktoś jest pipa i się wstydzi to może schować kontrolery pod magnetycznymi pokrywami które chowa się z boku komputera gdy nie są potrzebne.

IMG_0816.thumb.jpeg.8797662dc40bb91ccacf5ec6e5704bc6.jpeg

A tutaj porównanie do pozostałych sprzętów które mam pod ręką.

IMG_0825.thumb.jpeg.b0239f3aa49f376dfbfaea7afa3d24e7.jpeg

No i coś na 3DSa :wub:

IMG_0822.thumb.jpeg.15a9ca4c42c0942d815d767a134511c7.jpeg

IMG_0823.thumb.jpeg.9a3cb4fa78431559aa7b4ee46f34b3fb.jpeg

Opublikowano

Mariany z okazji Mario Days po 179 zł za sztukę, a Octopath coś w okolicach 130 zł. Jedynka była świetna, dwójka ponoć jeszcze lepsza więc będzie giercowanie w plenerze:banderas:

IMG_0756.jpeg

Opublikowano

W sumie BK, bo do Dead Island przekonałem się po kilku podejściach i jakichś 10 latach. Skończyłem jedynkę i skoczyłem po to, w MM 89 zł, mają też w tej cenie wersję PS4 :niki:

PXL_20250317_175757997.MP.jpg

PXL_20250317_175810470.jpg

Opublikowano

Za tę cenę taka edycja to fajny deal, plus oba DLC i jakieś skórki-śmieci? Nawet takiego cyfrowca jak mnie namówili i to pomimo tego, że gierka siedzi w Game Passie :boomer:

Opublikowano

Piękny karton Wiśnier! Koroki będą zachwycone bajkami na ekranie OLED ale dla pana mamy powrót do lcd portala :nosacz3:

Opublikowano

akcesoria typu rolety zakupione? wszystkie 97 zabezpieczeń przed wypalaniem włączone w ustawieniach?

Opublikowano
4 godziny temu, WisnieR napisał(a):

Wchodzimy w generację OLED. A wy co dalej jakieś LCD z ramkami?

20250317_203046.jpg

Dopiero teraz? Moj OLED ma juz 7 lat i jestem z niego mega zadowolony. Nie mysle jeszcze o zakupie nowego telewizora nawet.

Opublikowano

Miałem czekać na jakąś promocje zanim kupię, ale tak sobie pomyślałem, ze jak będę już w ziemi to co mi za różnicę te 50 czy ile tam zeta zrobi różnicy i kupiłem.

IMG20250311071939.jpg

Opublikowano

ZRK9uGF.jpeg

Henryk Boży II - czyli jeden z kandydatów do Gry Roku. :wio: Prezent od partnerki, która, jak stwierdziła - "przyda ci się odskocznia od Baldura i Tekkena". :Aloy_cool1:  Będzie trzeba się odwdzięczyć, bowiem sama zagrywa się w Balatro. :pope:

cyrXexl.jpeg

Biorąc pod uwagę części tylko z ostatnich lat: Odyseja niesamowicie mi się podobała. :good2: Walhallę ledwo co skończyłem (była w porządku - ten klimat - ale okrutnie ją rozwleczono). :/ Miraż - dobra gra, zasługująca na sumienne 7/10.
Jestem ciekawy jak wypadnie najnowsza odsłona.:philosoraptor: Wieczorem/jutro pierwsze wrażenia w temacie. :drag:

Opublikowano
1 minutę temu, Sylvan Wielki napisał(a):

Wieczorem/jutro pierwsze wrażenia w temacie. :drag:

Piękny przedpremierowy wyryw, dawaj znać jak tam :)

Opublikowano
9 godzin temu, Lukas_AT napisał(a):

Dopiero teraz? Moj OLED ma juz 7 lat i jestem z niego mega zadowolony. Nie mysle jeszcze o zakupie nowego telewizora nawet.

a jaki model? u mnie LG B8 - faktycznie można powiedzieć, że dosłownie zeszłogeneracyjny - ale jakość obrazu po dziś dzień wyborna :banderas:

Opublikowano

Idąc tym tokiem rozumowania, za wrzutkę assasyna przedpremierowo, powinny być 2 minusiki, czyli plus:DCzyli łącznie 2 plusy dla Sylvana:)

Edytowane przez Paolo1986

Opublikowano
4 godziny temu, Sylvan Wielki napisał(a):

ZRK9uGF.jpeg

Henryk Boży II - czyli jeden z kandydatów do Gry Roku. :wio: Prezent od partnerki, która, jak stwierdziła - "przyda ci się odskocznia od Baldura i Tekkena". :Aloy_cool1:  Będzie trzeba się odwdzięczyć, bowiem sama zagrywa się w Balatro. :pope:

cyrXexl.jpeg

Biorąc pod uwagę części tylko z ostatnich lat: Odyseja niesamowicie mi się podobała. :good2: Walhallę ledwo co skończyłem (była w porządku - ten klimat - ale okrutnie ją rozwleczono). :/ Miraż - dobra gra, zasługująca na sumienne 7/10.
Jestem ciekawy jak wypadnie najnowsza odsłona.:philosoraptor: Wieczorem/jutro pierwsze wrażenia w temacie. :drag:

Murzyn na OLED musi robic wrazenie. 

Opublikowano

Od lat nie kupiłem nic na N64 bo kolekcję już mam fajną i kompletowaną przed eksplozją cen, ale Lylat Wars trafił się za 4 duszki to wziąłem.

Returnal, pierwsze pudełko na PS5. Pograłem parę godzin z Plusa, najdalej dotarłem do pierwszego bossa ale gra mnie mocno wkreciła a Plus się skonczyl. Płyta latała w pudełku, na szczęście blu-ray to nie DVD i nie ma uszkodzeń.

Vampyr mam z Epica ale pudełko na Xboxa lata za grosze więc fajnie mieć.

IMG_20250318_151201_edit_643753677364266.jpg

Opublikowano

poprosiłem o Tonego na urodziny, dostałem Zelde :notbad: więc Tonego dokupiłem sobie sam (dzięki neoneta za wyprzedaż)

IMG_20250318_152332.jpg