Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

IMG_20250314_173445.thumb.jpg.6456925fb6e00d3653486fd271ae786e.jpg

Nie miałem zbytniej styczności z Marianem 3D, trzeba nadrobić

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

IMG_20250315_152822.thumb.jpg.06b3b7e3bf4a9b0d9ed6a7531b276697.jpg

IMG_20250315_152549.thumb.jpg.6ac8dd66458e86584429d00e2d3bdfbe.jpg

Opublikowano

Po namowie kolegi i po obejrzeniu trailera dwójki w końcu zmotywowałem się do podjęcia próby zmierzenia się z symulatorem kuriera. 

IMG_6026.jpeg

Opublikowano

Po kilku latach wracam jednak do rozwiązań GPD, clamshell jednak najwygodniejsze podczas podróżowania. Co prawda testuje teraz Maxa a nie Mini które w prostej linii jest następcą serii GPD Win. I jest w pyte :banderas: ograłem już dwa scenariusze w AoE2DE na Ultra i dobrze się gra. Ma to ekran 10 cali więc gra się bardzo dobrze. 

IMG_0815.thumb.jpeg.e489ab2f32778a3c99c017e18f31c2a8.jpeg

IMG_0817.thumb.jpeg.e1616bf92879f4aa16f1842292d8f228.jpeg

Jak ktoś jest pipa i się wstydzi to może schować kontrolery pod magnetycznymi pokrywami które chowa się z boku komputera gdy nie są potrzebne.

IMG_0816.thumb.jpeg.8797662dc40bb91ccacf5ec6e5704bc6.jpeg

A tutaj porównanie do pozostałych sprzętów które mam pod ręką.

IMG_0825.thumb.jpeg.b0239f3aa49f376dfbfaea7afa3d24e7.jpeg

No i coś na 3DSa :wub:

IMG_0822.thumb.jpeg.15a9ca4c42c0942d815d767a134511c7.jpeg

IMG_0823.thumb.jpeg.9a3cb4fa78431559aa7b4ee46f34b3fb.jpeg

Opublikowano

Mariany z okazji Mario Days po 179 zł za sztukę, a Octopath coś w okolicach 130 zł. Jedynka była świetna, dwójka ponoć jeszcze lepsza więc będzie giercowanie w plenerze:banderas:

IMG_0756.jpeg

Opublikowano

W sumie BK, bo do Dead Island przekonałem się po kilku podejściach i jakichś 10 latach. Skończyłem jedynkę i skoczyłem po to, w MM 89 zł, mają też w tej cenie wersję PS4 :niki:

PXL_20250317_175757997.MP.jpg

PXL_20250317_175810470.jpg

Opublikowano

Za tę cenę taka edycja to fajny deal, plus oba DLC i jakieś skórki-śmieci? Nawet takiego cyfrowca jak mnie namówili i to pomimo tego, że gierka siedzi w Game Passie :boomer:

Opublikowano

Piękny karton Wiśnier! Koroki będą zachwycone bajkami na ekranie OLED ale dla pana mamy powrót do lcd portala :nosacz3:

Opublikowano

akcesoria typu rolety zakupione? wszystkie 97 zabezpieczeń przed wypalaniem włączone w ustawieniach?

Opublikowano
4 godziny temu, WisnieR napisał(a):

Wchodzimy w generację OLED. A wy co dalej jakieś LCD z ramkami?

20250317_203046.jpg

Dopiero teraz? Moj OLED ma juz 7 lat i jestem z niego mega zadowolony. Nie mysle jeszcze o zakupie nowego telewizora nawet.

Opublikowano

Miałem czekać na jakąś promocje zanim kupię, ale tak sobie pomyślałem, ze jak będę już w ziemi to co mi za różnicę te 50 czy ile tam zeta zrobi różnicy i kupiłem.

IMG20250311071939.jpg

Opublikowano

ZRK9uGF.jpeg

Henryk Boży II - czyli jeden z kandydatów do Gry Roku. :wio: Prezent od partnerki, która, jak stwierdziła - "przyda ci się odskocznia od Baldura i Tekkena". :Aloy_cool1:  Będzie trzeba się odwdzięczyć, bowiem sama zagrywa się w Balatro. :pope:

cyrXexl.jpeg

Biorąc pod uwagę części tylko z ostatnich lat: Odyseja niesamowicie mi się podobała. :good2: Walhallę ledwo co skończyłem (była w porządku - ten klimat - ale okrutnie ją rozwleczono). :/ Miraż - dobra gra, zasługująca na sumienne 7/10.
Jestem ciekawy jak wypadnie najnowsza odsłona.:philosoraptor: Wieczorem/jutro pierwsze wrażenia w temacie. :drag:

Opublikowano
1 minutę temu, Sylvan Wielki napisał(a):

Wieczorem/jutro pierwsze wrażenia w temacie. :drag:

Piękny przedpremierowy wyryw, dawaj znać jak tam :)

Opublikowano
9 godzin temu, Lukas_AT napisał(a):

Dopiero teraz? Moj OLED ma juz 7 lat i jestem z niego mega zadowolony. Nie mysle jeszcze o zakupie nowego telewizora nawet.

a jaki model? u mnie LG B8 - faktycznie można powiedzieć, że dosłownie zeszłogeneracyjny - ale jakość obrazu po dziś dzień wyborna :banderas:

Opublikowano

Idąc tym tokiem rozumowania, za wrzutkę assasyna przedpremierowo, powinny być 2 minusiki, czyli plus:DCzyli łącznie 2 plusy dla Sylvana:)

Edytowane przez Paolo1986

Opublikowano
4 godziny temu, Sylvan Wielki napisał(a):

ZRK9uGF.jpeg

Henryk Boży II - czyli jeden z kandydatów do Gry Roku. :wio: Prezent od partnerki, która, jak stwierdziła - "przyda ci się odskocznia od Baldura i Tekkena". :Aloy_cool1:  Będzie trzeba się odwdzięczyć, bowiem sama zagrywa się w Balatro. :pope:

cyrXexl.jpeg

Biorąc pod uwagę części tylko z ostatnich lat: Odyseja niesamowicie mi się podobała. :good2: Walhallę ledwo co skończyłem (była w porządku - ten klimat - ale okrutnie ją rozwleczono). :/ Miraż - dobra gra, zasługująca na sumienne 7/10.
Jestem ciekawy jak wypadnie najnowsza odsłona.:philosoraptor: Wieczorem/jutro pierwsze wrażenia w temacie. :drag:

Murzyn na OLED musi robic wrazenie. 

Opublikowano

Od lat nie kupiłem nic na N64 bo kolekcję już mam fajną i kompletowaną przed eksplozją cen, ale Lylat Wars trafił się za 4 duszki to wziąłem.

Returnal, pierwsze pudełko na PS5. Pograłem parę godzin z Plusa, najdalej dotarłem do pierwszego bossa ale gra mnie mocno wkreciła a Plus się skonczyl. Płyta latała w pudełku, na szczęście blu-ray to nie DVD i nie ma uszkodzeń.

Vampyr mam z Epica ale pudełko na Xboxa lata za grosze więc fajnie mieć.

IMG_20250318_151201_edit_643753677364266.jpg

Opublikowano

poprosiłem o Tonego na urodziny, dostałem Zelde :notbad: więc Tonego dokupiłem sobie sam (dzięki neoneta za wyprzedaż)

IMG_20250318_152332.jpg