Opublikowano 15 marca 20251 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nie miałem zbytniej styczności z Marianem 3D, trzeba nadrobić
Opublikowano 15 marca 20251 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Po namowie kolegi i po obejrzeniu trailera dwójki w końcu zmotywowałem się do podjęcia próby zmierzenia się z symulatorem kuriera.
Opublikowano 16 marca 20251 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Po kilku latach wracam jednak do rozwiązań GPD, clamshell jednak najwygodniejsze podczas podróżowania. Co prawda testuje teraz Maxa a nie Mini które w prostej linii jest następcą serii GPD Win. I jest w pyte ograłem już dwa scenariusze w AoE2DE na Ultra i dobrze się gra. Ma to ekran 10 cali więc gra się bardzo dobrze. Jak ktoś jest pipa i się wstydzi to może schować kontrolery pod magnetycznymi pokrywami które chowa się z boku komputera gdy nie są potrzebne. A tutaj porównanie do pozostałych sprzętów które mam pod ręką. No i coś na 3DSa
Opublikowano 16 marca 20251 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mariany z okazji Mario Days po 179 zł za sztukę, a Octopath coś w okolicach 130 zł. Jedynka była świetna, dwójka ponoć jeszcze lepsza więc będzie giercowanie w plenerze
Opublikowano 17 marca 20251 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W sumie BK, bo do Dead Island przekonałem się po kilku podejściach i jakichś 10 latach. Skończyłem jedynkę i skoczyłem po to, w MM 89 zł, mają też w tej cenie wersję PS4
Opublikowano 17 marca 20251 r Za tę cenę taka edycja to fajny deal, plus oba DLC i jakieś skórki-śmieci? Nawet takiego cyfrowca jak mnie namówili i to pomimo tego, że gierka siedzi w Game Passie
Opublikowano 17 marca 20251 r Dokładnie @Bzduras, jest kod na season pass i jakieś śmieci. Nawet taniej to niż digital i na półce stanie
Opublikowano 17 marca 20251 r Piękny karton Wiśnier! Koroki będą zachwycone bajkami na ekranie OLED ale dla pana mamy powrót do lcd portala
Opublikowano 17 marca 20251 r akcesoria typu rolety zakupione? wszystkie 97 zabezpieczeń przed wypalaniem włączone w ustawieniach?
Opublikowano 18 marca 20251 r 4 godziny temu, WisnieR napisał(a): Wchodzimy w generację OLED. A wy co dalej jakieś LCD z ramkami? Dopiero teraz? Moj OLED ma juz 7 lat i jestem z niego mega zadowolony. Nie mysle jeszcze o zakupie nowego telewizora nawet.
Opublikowano 18 marca 20251 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Miałem czekać na jakąś promocje zanim kupię, ale tak sobie pomyślałem, ze jak będę już w ziemi to co mi za różnicę te 50 czy ile tam zeta zrobi różnicy i kupiłem.
Opublikowano 18 marca 20251 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Henryk Boży II - czyli jeden z kandydatów do Gry Roku. Prezent od partnerki, która, jak stwierdziła - "przyda ci się odskocznia od Baldura i Tekkena". Będzie trzeba się odwdzięczyć, bowiem sama zagrywa się w Balatro. Biorąc pod uwagę części tylko z ostatnich lat: Odyseja niesamowicie mi się podobała. Walhallę ledwo co skończyłem (była w porządku - ten klimat - ale okrutnie ją rozwleczono). Miraż - dobra gra, zasługująca na sumienne 7/10. Jestem ciekawy jak wypadnie najnowsza odsłona. Wieczorem/jutro pierwsze wrażenia w temacie.
Opublikowano 18 marca 20251 r 1 minutę temu, Sylvan Wielki napisał(a): Wieczorem/jutro pierwsze wrażenia w temacie. Piękny przedpremierowy wyryw, dawaj znać jak tam
Opublikowano 18 marca 20251 r 9 godzin temu, Lukas_AT napisał(a): Dopiero teraz? Moj OLED ma juz 7 lat i jestem z niego mega zadowolony. Nie mysle jeszcze o zakupie nowego telewizora nawet. a jaki model? u mnie LG B8 - faktycznie można powiedzieć, że dosłownie zeszłogeneracyjny - ale jakość obrazu po dziś dzień wyborna
Opublikowano 18 marca 20251 r Idąc tym tokiem rozumowania, za wrzutkę assasyna przedpremierowo, powinny być 2 minusiki, czyli plusCzyli łącznie 2 plusy dla Sylvana Edytowane 18 marca 20251 r przez Paolo1986
Opublikowano 18 marca 20251 r Jeszcze taktycznie dał Henryczka wyżej, już miałem klikać + a tu murzyn.
Opublikowano 18 marca 20251 r 4 godziny temu, Sylvan Wielki napisał(a): Henryk Boży II - czyli jeden z kandydatów do Gry Roku. Prezent od partnerki, która, jak stwierdziła - "przyda ci się odskocznia od Baldura i Tekkena". Będzie trzeba się odwdzięczyć, bowiem sama zagrywa się w Balatro. Biorąc pod uwagę części tylko z ostatnich lat: Odyseja niesamowicie mi się podobała. Walhallę ledwo co skończyłem (była w porządku - ten klimat - ale okrutnie ją rozwleczono). Miraż - dobra gra, zasługująca na sumienne 7/10. Jestem ciekawy jak wypadnie najnowsza odsłona. Wieczorem/jutro pierwsze wrażenia w temacie. Murzyn na OLED musi robic wrazenie.
Opublikowano 18 marca 20251 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Od lat nie kupiłem nic na N64 bo kolekcję już mam fajną i kompletowaną przed eksplozją cen, ale Lylat Wars trafił się za 4 duszki to wziąłem. Returnal, pierwsze pudełko na PS5. Pograłem parę godzin z Plusa, najdalej dotarłem do pierwszego bossa ale gra mnie mocno wkreciła a Plus się skonczyl. Płyta latała w pudełku, na szczęście blu-ray to nie DVD i nie ma uszkodzeń. Vampyr mam z Epica ale pudełko na Xboxa lata za grosze więc fajnie mieć.
Opublikowano 18 marca 20251 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. poprosiłem o Tonego na urodziny, dostałem Zelde więc Tonego dokupiłem sobie sam (dzięki neoneta za wyprzedaż)
Opublikowano 18 marca 20251 r 12 minut temu, Pierre Deck napisał(a): Murzyn na OLED musi robic wrazenie. Można docenić głębię czerni na tv