Opublikowano wtorek o 17:551 dzień 8 hours ago, RafaU said:Gra ukończona, ale pudło mesjasza musiało wjechać ;)Piękne te pudełeczka od Xboxa, szkoda, że odchodzą...
Opublikowano wtorek o 18:041 dzień Niestety jest nas niewielu pozostałych na polu walki :)SpoilerNa ps5 też mam - jest w drodze ;)
Opublikowano wtorek o 20:141 dzień W Święta Wielkanocne były wiosenne promki, wyszło 260 złotych, jeszcze jakimś kuponem zbiłem trochę złotych.
Opublikowano wtorek o 20:421 dzień SuperMetroid to są czary że tyle lat temu ogarnięto tak doskonałe fundamenty metroidvanii, nawet dzisiaj tytuł wybitny.
Opublikowano wczoraj o 12:03 1 dzień 26 minutes ago, XM. said:Zapatrywałem się na te Kaitosy ale nie znam oryginału i tak się wstrzymuję. Goty czy nie goty?
Opublikowano wczoraj o 14:04 1 dzień Też sobie wziąłem retro komsolke a co. Oczywiście chińczyk źle założył gówno folie i będę się teraz męczył próbując ją wydrapać.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nieco kosztowne, ale poszukiwane tytuły z importu, które wreszcie dotarły. Mariany dorwane za 4 stówki w folii, wydanie angielski + języki skandynawskie
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 16 minut temu, maciucha napisał(a):W ogóle naklejanie folii na takie chińczyki dokładnie, powinno być tak jak na tym tanim chińskim glossy guvnie od sony, żadnych folii
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Animacja na netflixie sprawiła że wreszcie nabrałem ochoty zeby zmierzyć się w pełnym wymiarze z przygodami Dante bo dotychczas tylko ograłem jedynkę 3 razy i DmC. No i to także będzie pierwsza styczność z Nijna Gaiden bo zazwyczaj mnie odstraszał poziom trudności, ale trzeba przełamywać swoje lęki.No i mesjasz
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jedynka niestety tylko cyfrowo na psone classic...
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Expedition 33 trzeba było po prostu kupić. Teraz nie wiem czy grać dalej w gejpasie czy jednak na prosiaku.Smerfy natomiast dla syna. Jedyne z polskim dubbingiem. Jeżeli jest jeszcze jakiś inny tytuł gdzie po naszemu gadają to prosze o info.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 3 godziny temu, maciucha napisał(a):W ogóle naklejanie folii na takie chińczyki Jo bez sensu, to nie jest steam deck oled. Żeby chociaż umieli nakleić normalnie bo otwierasz pudełko a tu bąble na start
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Stan szczególnie steelbooka d00pki nie urywa ale za obie gry dałem 70zł a to w sumie tylko i wyłącznie do kolekcji więc jestem zadowolony
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kwiecień za nami, więc pora na podsumowanko miesiąca.A w bonusie w ramach patronite PE wpadł jeszcze mały loot boxik z lalkami, patriotycznymi skarpetami i steelbooczkiem do gry (MonHun), której nie posiadam (ale nie wykluczam, że będę posiadał).