Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
8 hours ago, RafaU said:

Gra ukończona, ale pudło mesjasza musiało wjechać ;)

uxclzIb.jpeg

Piękne te pudełeczka od Xboxa, szkoda, że odchodzą...

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Niestety jest nas niewielu pozostałych na polu walki :)

Spoiler

Na ps5 też mam - jest w drodze ;)

Opublikowano

W Święta Wielkanocne były wiosenne promki, wyszło 260 złotych, jeszcze jakimś kuponem zbiłem trochę złotych.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

IMG_20250430_122716.jpg

Opublikowano
26 minutes ago, XM. said:

IMG_20250430_122716.jpg

Zapatrywałem się na te Kaitosy ale nie znam oryginału i tak się wstrzymuję. Goty czy nie goty?

Opublikowano

7j3NZR8.jpeg

Też sobie wziąłem retro komsolke a co. Oczywiście chińczyk źle założył gówno folie i będę się teraz męczył próbując ją wydrapać.

Opublikowano

Nieco kosztowne, ale poszukiwane tytuły z importu, które wreszcie dotarły. Mariany dorwane za 4 stówki w folii, wydanie angielski + języki skandynawskie banana

m5z0Jb3.jpeg

Opublikowano
16 minut temu, maciucha napisał(a):

W ogóle naklejanie folii na takie chińczyki CoolStoryBro

dokładnie, powinno być tak jak na tym tanim chińskim glossy guvnie od sony, żadnych folii

Opublikowano

20250430_170121.jpg

Animacja na netflixie sprawiła że wreszcie nabrałem ochoty zeby zmierzyć się w pełnym wymiarze z przygodami Dante bo dotychczas tylko ograłem jedynkę 3 razy i DmC.

No i to także będzie pierwsza styczność z Nijna Gaiden bo zazwyczaj mnie odstraszał poziom trudności, ale trzeba przełamywać swoje lęki.

20250430_170144.jpg

No i mesjasz fsg

Opublikowano

Jedynka niestety tylko cyfrowo na psone classic...

IMG_20250430_170718.jpg

Opublikowano

Expedition 33 trzeba było po prostu kupić. Teraz nie wiem czy grać dalej w gejpasie czy jednak na prosiaku.

20250430_173732.jpg

Smerfy natomiast dla syna. Jedyne z polskim dubbingiem. Jeżeli jest jeszcze jakiś inny tytuł gdzie po naszemu gadają to prosze o info.

Opublikowano
3 godziny temu, maciucha napisał(a):

W ogóle naklejanie folii na takie chińczyki CoolStoryBro

Jo bez sensu, to nie jest steam deck oled. Żeby chociaż umieli nakleić normalnie bo otwierasz pudełko a tu bąble na start

Opublikowano

Stan szczególnie steelbooka d00pki nie urywa ale za obie gry dałem 70zł a to w sumie tylko i wyłącznie do kolekcji więc jestem zadowolony usmiech

PXL_20250430_175534904.jpg

Opublikowano

Kwiecień za nami, więc pora na podsumowanko miesiąca.

1746085084534.jpg

A w bonusie w ramach patronite PE wpadł jeszcze mały loot boxik z lalkami, patriotycznymi skarpetami i steelbooczkiem do gry (MonHun), której nie posiadam (ale nie wykluczam, że będę posiadał).

1746085084526.jpg