Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Niby hajpu nie miałem, ale jednak się udzielił i mam ochotę choć na chwilę wrócić do tego świata przed premierą dwójki.

Death Stranding CZ.jpg

Ten egzemplarz był tańszy od innych na allegro i jak przyszedł to się wydało dlaczego - czeska dystrybucja.
Podobna dzicz była kiedyś u nas, za czasów PS3, kiedy Sony paskudziło nam pudełka taką naklejką.
Całe szczęście wciąż mam zapasowe, więc wymieniłem.

Death Stranding po wymianie pudełka.jpg

• Odpowiedzi 33,2 tys.
  • Wyświetleń 3,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Maj dobiega końca, więc podsumowanko gierkowych zakupów miesiąca.

Trochę już ogranych w cyfrze gier na półkę, trochę spontanicznych zaległości, szczypta nowości.

Kiedy to ogram? Nie wiem, możliwe, że nigdy. Pozdrawiam.

1748692048005.jpg

1748692047998.jpg

Na Switcha w tym miesiącu cieniutko, jakoś nie miałem weny, tym bardziej, że zaraz pewnie trzeba będzie kupić Switcha 2, więc zacisnąłem pasa w kwestii Nintendo.

Steelbook Metaphor za 20 zł dorzucony do koszyka dla równej kwoty.

1748692047992.jpg

No i oczywiście zestaw Silent Hillowca. Po co mi cztery egzemplarze? Nie wiem.

1748692048013.jpg

Opublikowano

Trochę miszmasz w tej wrzutce. Game Gear bo chciałem na żywo zobaczyć ten sprzęt a udało się tanio wylicytować. Zapasowy pad do PSXa, w sumie ostatnia konsola gdzie nie mam jakiegoś zaplecza w z częściami. jedynie memorek pełno. Kolejne amiibo aby włożyć za szkło w obudowie PCta. Etui do Switcha 2, te oficjalne szybko się niszczą więc wole solidniejsze zamienniki. Materiał podobny do tego z oficjalnego etui od Steam Decka. No i kolejna Castlevania na DSa, porty na Switcha są kiepskie więc postanowiłem jednak zebrać oryginały, które wydaje mi się ,że mocno potaniały. Order of Ecclesia już miałem w kolekcji więc dokupiłem pozostałe, obie udało się wyrwać poniżej 200 zł za sztukę na ebay, komplety więc dobre ceny. Dawn of Sorrow na zdjęciu a Portrait Of Ruin strasznie długo w tranzycie :/ Lecą do mnie jeszcze dwie inne gierki na DSa i kolekcja na ten system będzie zamknięta.

IMG_1135.jpeg

A tutaj porównanie wielkości pomiędzy etui na Switcha 1 Lite a Switcha 2.

IMG_1136.jpeg

Opublikowano

W końcu pchli targ dostarczył coś fajnego do kolekcji. Anglik, stan igła, mała ryska z przodu. W tym stanie to nawet platyna nie przeszkadza.

IMG_20250601_121124.jpg

Takie zakupy to ja mogę robić.

Opublikowano

Dzień dziecka święcić sonkassie

Jedna z moich ulubionych gierek z wiiu, więc bardzo chętnie sobie odświeżę po 9 latach od mojego ostatniego przejścia

PXL_20250601_102658974.jpg

Opublikowano

Kolejne pudełeczko wyladowało w rekach.

F11D7D92-537F-4787-8D57-CE5123EB30B8.jpeg

Opublikowano
W dniu 1.06.2025 o 09:47, Ukukuki napisał(a):

No i kolejna Castlevania na DSa, porty na Switcha są kiepskie

Mógłbyś rozwinąć, co z nimi nie tak?

Mam oryginały na NDS, ale zastanawiałem się nad wydaniem pudełkowym na Switch.

Opublikowano

To co mi nie siadło w porównaniu do wersji z DSa to nieczytelna mapka, bardzo słabe przeniesione mechaniki stylusa, wycięcie rysowania pieczęci zamiast tego dodanie QTE :/

Opublikowano

Panowie ale ja wam nie mówię co macie robić, kupiłem kolekcję na Switcha, nie byłem zadowolony z tego jak mi się grało w porównaniu do wersji na DSa. Sprawdziłem ile kosztują wydania na DSa, potaniały więc zamówiłem brakujące :)

Opublikowano

Na pierwszy ogień pójdzie Metal Slugbanderas

IMG_1373.jpeg

IMG_1374.jpeg

Opublikowano

Jako że czeka mnie długi czas rekonwalescencji i nic nie robienia(urwane ścięgno tricepsa/operacja) to postanowiłem nadrobić gry które zawsze chciałem ograć.

IMG_0866.jpeg

Opublikowano
9 minut temu, SpacierShark123 napisał(a):

Jako że czeka mnie długi czas rekonwalescencji i nic nie robienia(urwane ścięgno tricepsa/operacja) to postanowiłem nadrobić gry które zawsze chciałem ograć.

IMG_0866.jpeg

Grywalne te stare baldury na padzie?9da2d834-ede7-4c18-b268-5cca85c6c123.PNG

Opublikowano

Tak. Ja ostatnio planscape przeszedłem i bez zgrzytów.

Opublikowano

Zakupy w cenie jednej premierowej gry więc:

"Niech żyją pudełka".

Żółwie jak zwykle kupiłem ze względu na sentyment (2 i 3 to były prawdziwe sztosy na moim pegazie) by pewnie jak zwykle po 15 minutach się rozczarować ale cóż począć )

20250604_170955_HDR~3.jpg

Opublikowano
3 minuty temu, Czoperrr napisał(a):

Po co?

Pozostałe niekompletne się sprzeda

Opublikowano

Na żywo bardzo ładne pudełeczka

IMG_20250605_004310.jpg

Opublikowano

Też już mam

20250605_103636.jpg