Opublikowano 31 maja31 maj Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Niby hajpu nie miałem, ale jednak się udzielił i mam ochotę choć na chwilę wrócić do tego świata przed premierą dwójki.Ten egzemplarz był tańszy od innych na allegro i jak przyszedł to się wydało dlaczego - czeska dystrybucja.Podobna dzicz była kiedyś u nas, za czasów PS3, kiedy Sony paskudziło nam pudełka taką naklejką.Całe szczęście wciąż mam zapasowe, więc wymieniłem.
Opublikowano 31 maja31 maj Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Maj dobiega końca, więc podsumowanko gierkowych zakupów miesiąca.Trochę już ogranych w cyfrze gier na półkę, trochę spontanicznych zaległości, szczypta nowości.Kiedy to ogram? Nie wiem, możliwe, że nigdy. Pozdrawiam.Na Switcha w tym miesiącu cieniutko, jakoś nie miałem weny, tym bardziej, że zaraz pewnie trzeba będzie kupić Switcha 2, więc zacisnąłem pasa w kwestii Nintendo.Steelbook Metaphor za 20 zł dorzucony do koszyka dla równej kwoty.No i oczywiście zestaw Silent Hillowca. Po co mi cztery egzemplarze? Nie wiem.
Opublikowano 1 czerwca1 cze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trochę miszmasz w tej wrzutce. Game Gear bo chciałem na żywo zobaczyć ten sprzęt a udało się tanio wylicytować. Zapasowy pad do PSXa, w sumie ostatnia konsola gdzie nie mam jakiegoś zaplecza w z częściami. jedynie memorek pełno. Kolejne amiibo aby włożyć za szkło w obudowie PCta. Etui do Switcha 2, te oficjalne szybko się niszczą więc wole solidniejsze zamienniki. Materiał podobny do tego z oficjalnego etui od Steam Decka. No i kolejna Castlevania na DSa, porty na Switcha są kiepskie więc postanowiłem jednak zebrać oryginały, które wydaje mi się ,że mocno potaniały. Order of Ecclesia już miałem w kolekcji więc dokupiłem pozostałe, obie udało się wyrwać poniżej 200 zł za sztukę na ebay, komplety więc dobre ceny. Dawn of Sorrow na zdjęciu a Portrait Of Ruin strasznie długo w tranzycie :/ Lecą do mnie jeszcze dwie inne gierki na DSa i kolekcja na ten system będzie zamknięta.A tutaj porównanie wielkości pomiędzy etui na Switcha 1 Lite a Switcha 2.
Opublikowano 1 czerwca1 cze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W końcu pchli targ dostarczył coś fajnego do kolekcji. Anglik, stan igła, mała ryska z przodu. W tym stanie to nawet platyna nie przeszkadza. Takie zakupy to ja mogę robić.
Opublikowano 1 czerwca1 cze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzień dziecka święcić Jedna z moich ulubionych gierek z wiiu, więc bardzo chętnie sobie odświeżę po 9 latach od mojego ostatniego przejścia
Opublikowano 1 czerwca1 cze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolejne pudełeczko wyladowało w rekach.
Opublikowano 2 czerwca2 cze W dniu 1.06.2025 o 09:47, Ukukuki napisał(a):No i kolejna Castlevania na DSa, porty na Switcha są kiepskieMógłbyś rozwinąć, co z nimi nie tak?Mam oryginały na NDS, ale zastanawiałem się nad wydaniem pudełkowym na Switch.
Opublikowano 2 czerwca2 cze Dołączam do pytania bo natknąłem się do tej pory na informacje typu "zero issues" odnośnie Dominus Collection na Switcha.
Opublikowano 2 czerwca2 cze To co mi nie siadło w porównaniu do wersji z DSa to nieczytelna mapka, bardzo słabe przeniesione mechaniki stylusa, wycięcie rysowania pieczęci zamiast tego dodanie QTE :/
Opublikowano 2 czerwca2 cze Ogólnie prasa wysoko ocenia kolekcję. Moim zdaniem nie ma się co obawiać.
Opublikowano 2 czerwca2 cze Panowie ale ja wam nie mówię co macie robić, kupiłem kolekcję na Switcha, nie byłem zadowolony z tego jak mi się grało w porównaniu do wersji na DSa. Sprawdziłem ile kosztują wydania na DSa, potaniały więc zamówiłem brakujące :)
Opublikowano 3 czerwca3 cze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Na pierwszy ogień pójdzie Metal Slug
Opublikowano środa o 12:245 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jako że czeka mnie długi czas rekonwalescencji i nic nie robienia(urwane ścięgno tricepsa/operacja) to postanowiłem nadrobić gry które zawsze chciałem ograć.
Opublikowano środa o 12:345 dni 9 minut temu, SpacierShark123 napisał(a):Jako że czeka mnie długi czas rekonwalescencji i nic nie robienia(urwane ścięgno tricepsa/operacja) to postanowiłem nadrobić gry które zawsze chciałem ograć.Grywalne te stare baldury na padzie?
Opublikowano środa o 15:544 dni Zakupy w cenie jednej premierowej gry więc:"Niech żyją pudełka".Żółwie jak zwykle kupiłem ze względu na sentyment (2 i 3 to były prawdziwe sztosy na moim pegazie) by pewnie jak zwykle po 15 minutach się rozczarować ale cóż począć
Opublikowano środa o 20:054 dni 3 minuty temu, Czoperrr napisał(a):Po co?Pozostałe niekompletne się sprzeda
Opublikowano środa o 22:444 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Na żywo bardzo ładne pudełeczka