Opublikowano 26 czerwca26 cze 7 godzin temu, Czoperrr napisał(a):Pudełko wygląda na porysowane więc co to za igła Pudełeczko normalnie do wymiany, ale płytka lustro jak nieużywana, instrukcji to chyba nikt nigdy z pudełka nie wyciągnął, nawet są wkładki od SE. Jakoś tak miałem nosa swoją drogą, że napiszesz coś w tej sprawie. ;)
Opublikowano 26 czerwca26 cze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pan Davski dowiózł na premierę, nawet psiaki uczestniczyły w otwieraniu paczkomatu o 7 nad ranem.
Opublikowano 26 czerwca26 cze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nadrabiam przygody małpy przed premierą Bananzy.
Opublikowano 26 czerwca26 cze U mnie w centrum logistycznym od piątej rano, nawet nie wydana do doręczenia (kupiłem w Gamefinity, bo wychodziło taniej z InPost Pay)
Opublikowano 26 czerwca26 cze 25 minut temu, DarkStar napisał(a):U mnie w centrum logistycznym od piątej rano, nawet nie wydana do doręczenia (kupiłem w Gamefinity, bo wychodziło taniej z InPost Pay)Najważniejsza premiera w tym roku w naszym kraju to i nie wyrabiają. Moja po 10 dopiero wydana.
Opublikowano 26 czerwca26 cze U mnie nadal nie jest w doręczeniu, a jest prawie południe. Jestem zły i raczej był to mój pierwszy i ostatni preorder w tym sklepie.We wtorek była rzekomo pakowana.W środę rano wg sklepu wysłana, a tak naprawdę przygotowana do wysłania.Kurier odebrał wczoraj dopiero popołudniu.I dzisiaj wisi w centrum logistycznym, jest prawie południe, a paczka nawet nie jest w dostawie.Tak się nie robi preorderów, zwłaszcza takich głośnych tytułów. Z racji na to, że jest już tak późno, to nie wiem nawet czy dzisiaj to dostanę.
Opublikowano 26 czerwca26 cze Czy sklep Gamefinity jest spółką komandytową? Bo to by wiele wyjaśniało
Opublikowano 26 czerwca26 cze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mamy to! Kolejny kandydat do GOTY właśnie wylądował.Dorzucam Ekspedycję 33 - wcześniej nie wrzucałem foteczki, a normalne, fizyczne wydania na płytce dla Xboxa trzeba chwalić i promować.Wolne już oczywiście zaklepane, instaluję płytkę i gram
Opublikowano 26 czerwca26 cze 54 minuty temu, bountyhunter napisał(a):instaluję płytkę i gramMoże kiedyś zrobią jak na Xboxie, że możesz pobrać grę wcześniej bez kupowania. Już znieśli podział instalki fizyk/cyfra* więc powoli idzie.*wersja PS+ dalej osobno
Opublikowano 26 czerwca26 cze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wyjątkowy tytuł o kurierze, łączącym ludzkość musiał wylądować także i u mnie:SpoilerA dziś jeszcze gra jakiegoś chińczyka wleciała:Spoiler
Opublikowano 26 czerwca26 cze 3 minuty temu, XM. napisał(a):Oh sieeet byczQ, The Thing :obama: Daj znać jak to leci w 2025.
Opublikowano 26 czerwca26 cze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dostawca boży wylądował Fenks PB
Opublikowano 26 czerwca26 cze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szczeciński prywaciarz nie zawodzi. Tym razem okładka węgiersko/czesko/słowacka.
Opublikowano 26 czerwca26 cze Kurde... Jeszcze brakuje tego, żebym dostał swoją kopię dzień po premierze i z węgierską okładką. Wystraszyłeś mnie teraz! ;)
Opublikowano 26 czerwca26 cze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ciąg dalszy nadrabiania, tym razem Bracia Mariany wleciały. Ponoć nawet grywalne
Opublikowano 26 czerwca26 cze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 250 zł za dwie nowe gierki na Nintendo
Opublikowano 26 czerwca26 cze 2 godziny temu, Emtebe napisał(a):Ciąg dalszy nadrabiania, tym razem Bracia Mariany wleciały. Ponoć nawet grywalne Kurde chopie za każdym razem jak widzę Twoje wstawki w tym temacie to