Opublikowano czwartek o 05:022 dni 7 godzin temu, Czoperrr napisał(a):Pudełko wygląda na porysowane więc co to za igła Pudełeczko normalnie do wymiany, ale płytka lustro jak nieużywana, instrukcji to chyba nikt nigdy z pudełka nie wyciągnął, nawet są wkładki od SE. Jakoś tak miałem nosa swoją drogą, że napiszesz coś w tej sprawie. ;)
Opublikowano czwartek o 05:472 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pan Davski dowiózł na premierę, nawet psiaki uczestniczyły w otwieraniu paczkomatu o 7 nad ranem.
Opublikowano czwartek o 06:302 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nadrabiam przygody małpy przed premierą Bananzy.
Opublikowano czwartek o 08:141 dzień U mnie w centrum logistycznym od piątej rano, nawet nie wydana do doręczenia (kupiłem w Gamefinity, bo wychodziło taniej z InPost Pay)
Opublikowano czwartek o 08:411 dzień 25 minut temu, DarkStar napisał(a):U mnie w centrum logistycznym od piątej rano, nawet nie wydana do doręczenia (kupiłem w Gamefinity, bo wychodziło taniej z InPost Pay)Najważniejsza premiera w tym roku w naszym kraju to i nie wyrabiają. Moja po 10 dopiero wydana.
Opublikowano czwartek o 09:461 dzień U mnie nadal nie jest w doręczeniu, a jest prawie południe. Jestem zły i raczej był to mój pierwszy i ostatni preorder w tym sklepie.We wtorek była rzekomo pakowana.W środę rano wg sklepu wysłana, a tak naprawdę przygotowana do wysłania.Kurier odebrał wczoraj dopiero popołudniu.I dzisiaj wisi w centrum logistycznym, jest prawie południe, a paczka nawet nie jest w dostawie.Tak się nie robi preorderów, zwłaszcza takich głośnych tytułów. Z racji na to, że jest już tak późno, to nie wiem nawet czy dzisiaj to dostanę.
Opublikowano czwartek o 09:521 dzień Czy sklep Gamefinity jest spółką komandytową? Bo to by wiele wyjaśniało
Opublikowano czwartek o 12:211 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mamy to! Kolejny kandydat do GOTY właśnie wylądował.Dorzucam Ekspedycję 33 - wcześniej nie wrzucałem foteczki, a normalne, fizyczne wydania na płytce dla Xboxa trzeba chwalić i promować.Wolne już oczywiście zaklepane, instaluję płytkę i gram
Opublikowano czwartek o 13:171 dzień 54 minuty temu, bountyhunter napisał(a):instaluję płytkę i gramMoże kiedyś zrobią jak na Xboxie, że możesz pobrać grę wcześniej bez kupowania. Już znieśli podział instalki fizyk/cyfra* więc powoli idzie.*wersja PS+ dalej osobno
Opublikowano czwartek o 13:341 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Do zobaczenia na szlaku.
Opublikowano czwartek o 13:421 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wyjątkowy tytuł o kurierze, łączącym ludzkość musiał wylądować także i u mnie:SpoilerA dziś jeszcze gra jakiegoś chińczyka wleciała:Spoiler
Opublikowano czwartek o 14:191 dzień 3 minuty temu, XM. napisał(a):Oh sieeet byczQ, The Thing :obama: Daj znać jak to leci w 2025.
Opublikowano czwartek o 14:441 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dostawca boży wylądował Fenks PB
Opublikowano czwartek o 15:031 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szczeciński prywaciarz nie zawodzi. Tym razem okładka węgiersko/czesko/słowacka.
Opublikowano czwartek o 15:241 dzień Kurde... Jeszcze brakuje tego, żebym dostał swoją kopię dzień po premierze i z węgierską okładką. Wystraszyłeś mnie teraz! ;)
Opublikowano czwartek o 16:231 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ciąg dalszy nadrabiania, tym razem Bracia Mariany wleciały. Ponoć nawet grywalne
Opublikowano czwartek o 17:181 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 250 zł za dwie nowe gierki na Nintendo
Opublikowano czwartek o 18:331 dzień 2 godziny temu, Emtebe napisał(a):Ciąg dalszy nadrabiania, tym razem Bracia Mariany wleciały. Ponoć nawet grywalne Kurde chopie za każdym razem jak widzę Twoje wstawki w tym temacie to