Opublikowano poniedziałek o 08:571 dzień no kurde mam dziwne przekonanie że te stare gry to jakis mój łącznik do starych, dobrych czasów. I dziś mogę kupić to czy tamto i przenieść się do tamtego biureczka z komputerem AMD Duron 800 Mhz i kakałkiem obok, ale tak naprawdę stare gry 3D w większości dziś są drewniane.
Opublikowano poniedziałek o 15:401 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skoro mowa o starociach, do których mamy sentyment to u mnie właśnie wpadł remaster takowego:Od dawna marzyło mi się takie odświeżenie i cieszyłem się jak dziecko, kiedy Nightdive Studios ogłaszało, że nad tym pracują
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Combo Kojimbo O przygodach z pozyskaniem części drugiej napiszę w temacie DS2, w wielkim skrócie karny kootas dla kuriera.Teraz tylko czekać na nadchodzący urlop i granko!
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Witam.Od wielu wielu lat nie bawiłem się tak dobrze z Nintendo jak w tym roku.Teraz wypada tylko pójść o krok dalej.P.S. Razem ze znajomymi szukamy ludzi zainteresowanych dołączeniem do naszej rodziny Nintendo. Mamy jeszcze dwa wolne sloty. Jeśli ktoś z forum chce do nas dołączyć to proszę o priva w tej sprawie. Edytowane 18 godzin temu18 godz. przez squaresofter
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dawno nie było big boxów. Wpadły dwa klasyki, co prawda w wydaniu classic ale wyglądają przepięknie no i stan bardzo dobry.Oraz mój pierwszy Anbernic, model RG35XXSP. Nie zastąpi mi to pocket pc jeśli chodzi o emulacje ale chciałem spróbować. No i cena, tylko 140 zł z wysyłką.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Delikatnie, ale z Anberniczka mega zadowolony jestem :)
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Kurde, szkoda, że nie załapałem się na promkę w ME bo ostrzyłem sobie zęby na RG40XX i to w tak niskiej cenie.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 34 minuty temu, RafaU napisał(a):Delikatnie, ale z Anberniczka mega zadowolony jestem :)Też promka z Euro?