Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Banana!

IMG_20250717_153834.jpg

• Odpowiedzi 33,5 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Mam i JA banana

IMG_20250717_154252.jpg

Opublikowano

Małpka wylądowała.

20250717_155107.jpg

Opublikowano

Jeszcze gratis spółka komandytowa dorzuciła kiść bananów

IMG_20250717_162542.jpg

Opublikowano

Czas przerwać te małpie figle banana
RoboCop i Formuły.jpg

Ostatnio naszło mnie na F1, więc postanowiłem kupić te trzy odsłony - F1 2014 dlatego, że to była ostatnia część na tamtą generację, F1 2019 bo to ostatnia część z Robercikiem (tutaj nawet na okładce) i F1 2021, bo to pierwsza część z tym trybem Story, więc jak zaliczę to będę mógł wpisać, że "przeszedłem F1" D
No i oczywiście dzisiejsza premiera - oficer Alex Murphy znowu będzie siał postrach wśród szumowin Detroit.

RoboCop i Formuły grzbiety.jpg

Opublikowano

Kolejna małpa dołącza do rodziny

IMG_8888.jpeg

Opublikowano

Co Dejw to Dejw hi

IMG_7156.jpeg

Opublikowano
Godzinę temu, Wredny napisał(a):

RoboCop i Formuły.jpg

Ostatnio naszło mnie na F1, więc postanowiłem kupić te trzy odsłony - F1 2014 dlatego, że to była ostatnia część na tamtą generację, F1 2019 bo to ostatnia część z Robercikiem (tutaj nawet na okładce) i F1 2021, bo to pierwsza część z tym trybem Story, więc jak zaliczę to będę mógł wpisać, że "przeszedłem F1" D
No i oczywiście dzisiejsza premiera - oficer Alex Murphy znowu będzie siał postrach wśród szumowin Detroit.

Będziesz przechodził wszytskie formuły przed najnowsza?

Opublikowano

Nie, ale lubię starsze odsłony z racji tego, że są tam drużyny, albo kierowcy, których już nie ma w F1.
Tak jak pisałem - ostatnia odsłona na generację PS360, ostatnia z Robercikiem i w miarę aktualna, w którą mam zamiar dłużej pograć (z tego co wiem to dalszy ciąg tego "story mode" jest w F1 2023, a później w najnowszej odsłonie - też sobie kiedyś je dokupię, jak będą po 50zł, choćby tylko po to).

Opublikowano

DLC + nietoperek dla potomnych.

20250717_180612_HDR~2.jpg

Opublikowano

Małpa obowiązkowo wub Darkest od forumowicza a Horizon miałem nie brać ale wyszło 60 zł na allegro days w anglikunotbad

IMG_1300.jpeg

Opublikowano
6 hours ago, Wredny said:

RoboCop i Formuły.jpg

Ile już masz pudełek na PS4/PS5?

Opublikowano
W dniu 13.07.2025 o 18:48, Grabek napisał(a):

Jeszcze DKTF ale za duzo hy wazyly 4 zdjecia xd

Zapoluje jeszcze na XC2 i wystarczy zbieractwa ze switcha jedynki

IMG_2099.jpeg

IMG_1932.jpeg

IMG_1928.jpeg

Jak jakościowo ten pad? Samemu zastanawiam się nad jego kupnem.

Opublikowano
14 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Ile już masz pudełek na PS4/PS5?

1752786477567.jpg

PS4 miało mieć okrągłe 320, ale jednak odsyłam gościowi F1 2019, bo płyta jest zarysowana i wywala mi błąd przy instalacji.

Opublikowano
1 hour ago, Wredny said:

1752786477567.jpg

PS4 miało mieć okrągłe 320, ale jednak odsyłam gościowi F1 2019, bo płyta jest zarysowana i wywala mi błąd przy instalacji.

Pokaż foto tej płyty bo nie widziałem jeszcze porysowanych blurayów

Opublikowano

No przy tym świetle to Ci nie zrobię zdjęcia. Zresztą co za różnica czy DVD czy BluRay, wszystko można zarysować - wyraźnie widać rysę i to ją obwiniam o problemy z instalacją.

Opublikowano

óóóó banana banana dzieci będą szalały

1skcDsb.jpeg

Spoiler

nie mam dzieci

Opublikowano

bUnuBKb.jpeg

HsUMhCx.jpeg

QOldnmX.jpegBSzvgd0.jpeg

Opublikowano

Uuu banana

IMG_1418.jpeg