Opublikowano wczoraj o 09:58 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jedyne co wydawalo mi sie rozsadne po sprzedazy Switcha to kupic Switcha 2 Edytowane wczoraj o 09:58 1 dzień przez Sven Froost
Opublikowano wczoraj o 10:05 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nareszcie konsola Nintendo generująca obraz rozsądnej jakości na TV oraz radząca sobie sensownie z multiplatformami w trybie przenośnym, można brać. Będzie do Marianów, gier ruchowych oraz grania poza domem.
Opublikowano wczoraj o 15:36 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ...a zaszalałem sobie na początku jesieni...
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. On 9/16/2025 at 12:05 PM, Mustang said:Nareszcie konsola Nintendo generująca obraz rozsądnej jakości na TV oraz radząca sobie sensownie z multiplatformami w trybie przenośnym, można brać. Będzie do Marianów, gier ruchowych oraz grania poza domem.Już kiedyś były konsole Nintendo radzące sobie na TV, ostatnia to Gamecube. Nawet była przenośna, miała uchwyt
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 2 minutes ago, Czoperrr said:Już kiedyś były konsole Nintendo radzące sobie na TV, ostatnia to Gamecube. Nawet była przenośna, miała uchwyt Za czasów gamecube to dopiero namawiałem rodziców na peceta, a później wskoczyłem od razu w erę HD z X360. Natomiast teraz od 8 lat miałem wolne HDMI w TV 4K na konsolę Nintendo, ale Switch 1 po prostu nie przekonywał mnie jako konsola stacjonarna ze swoimi mizernymi parametrami. Uznałem, że poczekam. I rzeczywiście, Switch 2 w końcu jest sprzętem pasującym pod TV 4K.