Opublikowano poniedziałek o 00:374 dni 8 godzin temu, Wredny napisał(a):Kuźwa, tego fear effecta przegapiłem (podobnie jak System Shock 2) i teraz będę przepłacał na ebayu, bo raczej nikt inny tego u nas nie wydaLRG współpracuje z VGP i część tytułów, można później kupić na stronce tego sklepu. Często wychodzi nawet taniej niż z stronki wydawcy, bo mają darmową wysyłkę od 75CAD (ok. 200zł bez wliczonego VATu).VIDEOGAMESPLUS.CALIMITED RUN GAMESWE DO NOT PROVIDE LIMITED RUN GAME TRADING CARDS WITH OUR TITLES. THIS IS A LIMITED RUN WEBSITE EXCLUSIVE Edytowane poniedziałek o 01:014 dni przez Dajzner
Opublikowano środa o 12:001 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Z ostatnich 2 tygodni. Kolekcja Trine z wyżej wspomnianego VGP - ma wszystkie części na nośniku, w przeciwieństwie do wydania europejskiego, gdzie tylko 4 na cardzie, a resztę trzeba dociągać z neta.
Opublikowano środa o 20:201 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tak się kończy otwieranie OLXa w telefonie Do konsoli nie było tylko pada, ale za to w komplecie była ta gra z LEGO i ten dziwny zestaw do Starlinka. RDR 2 to już odrębny zakup/prezent od żony Edytowane środa o 20:221 dzień przez Quake96
Opublikowano środa o 22:331 dzień Akurat xbox one to chyba najmniej potrzebna konsola do czegokolwiek obecnie
Opublikowano środa o 22:531 dzień To jest kolekcjoner pasjonat. Szanuję, chociaż ja bym tego nie kupił bo wszystkie gierki z one działają na series s/x. Chociaż ma coś czego mój series S nie ma - napęd Edytowane środa o 22:561 dzień przez Chewie
Opublikowano środa o 23:531 dzień Godzinę temu, maciucha napisał(a):Akurat xbox one to chyba najmniej potrzebna konsola do czegokolwiek obecnie Widzę to tylko jako maszynka do wstecznej.
Opublikowano wczoraj o 00:23 1 dzień 27 minut temu, suteq napisał(a):Widzę to tylko jako maszynka do wstecznej.No chyba ze tak.W sumie mam xsx od 3 lat, zapomniałem że cena poszła w górę
Opublikowano wczoraj o 00:25 1 dzień Ostatnio sie zastanawialem kto jeszcze kupuje te pierwsze Xbox One’y. W UK w Cexie i w roznych lombardach jest sporo tych konsol za okolo 80 funtow.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. W końcu zamówiony, będzie ogrywany w niedługim czasie aby zachować chronologię
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 12 godzin temu, Chewie napisał(a):To jest kolekcjoner pasjonat. Szanuję, chociaż ja bym tego nie kupił bo wszystkie gierki z one działają na series s/x. Chociaż ma coś czego mój series S nie ma - napęd Oprócz gier na kinkieta, a kilka fajnych jest.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pierwszy raz dostaję grę na tydzień przed premierą.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 41 minutes ago, SpacierShark123 said:Pierwszy raz dostaję grę na tydzień przed premierą.Kurde, nie zdążyli jeszcze połatać
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 17 godzin temu, maciucha napisał(a):Akurat xbox one to chyba najmniej potrzebna konsola do czegokolwiek obecnie Z jednej strony racja. Z drugiej dla kogoś takiego jak ja, niezainteresowanego Series S/X jest to całkiem spoko opcja. Konsole są śmiesznie tanie, pudełkowe gry już w ogóle, a jak ktoś nie ma oporu przed cyfrówkami to pewnie i GP wypada korzystnie.17 godzin temu, Chewie napisał(a):To jest kolekcjoner pasjonat. Szanuję, chociaż ja bym tego nie kupił bo wszystkie gierki z one działają na series s/x.Kolekcjoner to trochę dużo powiedziane, ale "gracz-zbieracz" jak najbardziej tak. Do tego mam to "skrzywienie" że lubię konsole w pudełkach ;)16 godzin temu, Lukas_AT napisał(a):Ostatnio sie zastanawialem kto jeszcze kupuje te pierwsze Xbox One’y.W sumie to ja też nie wiem kto to kupuje, ale na OLXie sporo tego jest. Ja swojego pierwszego xboxa one kupiłem kilka lat temu i do teraz nie czułem parcia na zakup drugiego, mimo że np, 360tek mam na ten moment 7 😜 Na One nawet czasem grywam, ale zdecydowanie rzadziej niż na PS4.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 2 godziny temu, Quake96 napisał(a):W sumie to ja też nie wiem kto to kupuje, ale na OLXie sporo tego jest. Ja swojego pierwszego xboxa one kupiłem kilka lat temu i do teraz nie czułem parcia na zakup drugiego, mimo że np, 360tek mam na ten moment 7 😜 Na One nawet czasem grywam, ale zdecydowanie rzadziej niż na PS4.W sumie jest sporo tanich gier pudelkowych, a Series S ich oczywiscie nie odpali. Series X jest za to bardzo drogi, wiec droga do taniego grania to Xbox One. Oczywiscie nasuwa sie pytanie, czy nie lepiej wybrac mocniejsze PS4 z wieksza iloscia uzywek, ale jednak Xbox One mial jeszcze jakies konsolowe gry na wylacznosc + wsteczna.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. No ja właśnie zdecydowanie więcej gier mam na PS4 i na nim częściej gram, o czym już wcześniej wspominałem.Z czysto obiektywnej strony pewnie rozsądniejszym wyborem jest One S z napędem, bo też jest tani a technicznie nieco lepszy od zwykłego One. Choć ja osobiście mam jakąś słabość do "pierwszych" wersji konsol i tutaj podobnie preferuję oryginalny "magnetowid" 😆
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 2 hours ago, Quake96 said:No ja właśnie zdecydowanie więcej gier mam na PS4 i na nim częściej gram, o czym już wcześniej wspominałem.Z czysto obiektywnej strony pewnie rozsądniejszym wyborem jest One S z napędem, bo też jest tani a technicznie nieco lepszy od zwykłego One. Choć ja osobiście mam jakąś słabość do "pierwszych" wersji konsol i tutaj podobnie preferuję oryginalny "magnetowid" 😆Rozsądnie byłoby brać potężnego Scorpio Xbox One X.