Opublikowano sobota o 11:542 dni Wrc 4 przyszło z vinted w stanie pełnym rys. Poszlo na regenerację i już wszystkie wyścigi wczytują się poprawnie.Książka z wydawnictwa N3 za to polecam bardzo fanom dobrej lektury o czasach gdy świat giereczkowy byl przyjemniejszym miejscem na robienie innowacji przez duże korpo.
Opublikowano sobota o 16:532 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jedna z najwyżej ocenianych visual novel, cena na steam jest pojebana, taniej wyszło pudełko od pana Japończyka z Tokio zamówić na ebay.
Opublikowano sobota o 17:182 dni Faktycznie trzyma cenę skurczysyn. Na wyprzedażach steamowych 60-80 zł. Gra z 2004 za 200 zł
Opublikowano sobota o 19:001 dzień 1 godzinę temu, Chewie napisał(a):Faktycznie trzyma cenę skurczysyn. Na wyprzedażach steamowych 60-80 zł. Gra z 2004 za 200 zł Nigdy nie trafiłem na wyprzedaż, za te 60zł to pewnie bym wziął.
Opublikowano sobota o 22:201 dzień 3 godziny temu, Shen napisał(a):Nigdy nie trafiłem na wyprzedaż, za te 60zł to pewnie bym wziął.Polecam stronkę gg.deals, możesz sobie ustawić alert jak gra pojawi się poniżej pewnej ceny
Opublikowano wczoraj o 18:03 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolejne dwa Trailsy do kolekcji, no i DMC 4 (teraz mam już wszystkie części Dante na płycie).
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. W dniu 15.11.2025 o 12:54, oFi napisał(a):Wrc 4 przyszło z vinted w stanie pełnym rys. Poszlo na regenerację i już wszystkie wyścigi wczytują się poprawnie.To masz dużo szczęścia. Blu-Raye nie lubią się z maszynkami do regeneracji i po takich zabiegach potrafią przestać działać.Z drugiej strony żeby w ogóle porysować BD to trzeba baardzo chcieć.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Koleś ma maszynę specjalnie przeznaczoną do płyt Blu-ray i tłumaczył mi, że jak płyta się odczytuje w całości i tylko nie doczytuje niektórych sektorów to na lajcie jest do odratowania i działa normalnie.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatnie nabytki , jeszcze tylko Dragon Quest i koniec zakupów gierkowych w tym roku.