Opublikowano piątek o 15:001 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Coś do poczytania no i coś do pogrania
Opublikowano wczoraj o 13:27 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Takie rarytasy mi się trafiły. Kknd z polskiej dystrybucji z kserowana instrukcją natomiast nie wiedziałem że liberogrande miało polskie wydanie. Instrukcja i pudełko są po polsku. Edytowane wczoraj o 13:27 1 dzień przez czapa
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Może nie zakup ale wymiana barterowa. Będzie w czym pójść do kościoła. Dzięki, prezes.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 18 godzin temu, czapa napisał(a):Takie rarytasy mi się trafiły. Kknd z polskiej dystrybucji z kserowana instrukcją natomiast nie wiedziałem że liberogrande miało polskie wydanie. Instrukcja i pudełko są po polsku.O matko ile to się grało w KKND na szaraku, jeżeli można wiedzieć za ile?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 10 minut temu, Arkady napisał(a):O matko ile to się grało w KKND na szaraku, jeżeli można wiedzieć za ile?Całość za 100 zł
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Kilka dobrych gier. Zastanawiam się, czemu MGS Special Missions wydano w podwójnym pudełku, mimo że płyta jest tylko jedna. Jedyna sensowna odpowiedź to spójność z podstawowym MGSem.A tym kompendium to można gwoździe wbijać.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 14 minutes ago, giger_andrus said:Kilka dobrych gier. Zastanawiam się, czemu MGS Special Missions wydano w podwójnym pudełku, mimo że płyta jest tylko jedna. Jedyna sensowna odpowiedź to spójność z podstawowym MGSem.A tym kompendium to można gwoździe wbijać.Mam pierwsze wydanie Tomb Raidera i też ma taki box pomimo jednej płyty. Na początku generacji więcej gier miało podwójne pudełko. Casus MGS SM jest pewnie inny bo gra miała premierę później, więc jest pewnie tak jak piszesz.