Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 4 minuty temu, Kosmos napisał(a):Zastanawiałem się, żeby kupić konsolę wyłącznie do Gran Turismo. No to żona mi prezent zrobiła pod choinkę.Następnym razem uchwyć całego kota
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Godzinę temu, Ukukuki napisał(a):Fajna żonka Albo coś zrobiła albo coś chce
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Albo po prostu ma dobre serduszko, wy cyniczne świnie bez grosza wiary w drugą osobę
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 5 minut temu, Bzduras napisał(a):Albo po prostu ma dobre serduszko, wy cyniczne świnie bez grosza wiary w drugą osobę Eeee tam cyniczne świnie. Ewidentnie chce pograć w Gran Turismo
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. No właśnie pytanie czy faktycznie kupiła ją dla męża czy dla siebie pod przykrywką kochającej żony
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ostatnia gierka kupuona w tym roku ale za to jaka! Miałem szukać po świętach ale zrobiłem research i znalazłem ofertę ciut tańszą niż pozostałe chore aukcje i pojechałem odebrać osobiście.. do Lincoln. Na szczęście to tylko godzina jazdy ale w końcu jest!
Opublikowano 48 minut temu48 min Tyle się mówi o tym, że fizyczne wydania odchodzą do lamusa, a tymczasem w obecnej generacji wychodzi od cholery tych "Deluxe Edition" w spoko cenach i tylko miejsca na półce coraz mniej.W każdym razie 3 "big boxy" to gierki, które w grudniu chciałem kupić obowiązkowo, a reszta albo promocja na coś, co i tak wisiało na liście do kupienia (DOOM The Dark Ages, Destroy All Humans, Flint, Dysmantle), albo "impuls chwili" (Post Trauma od SuperRareGames), albo niespodziewana premiera czegoś, co z miejsca mnie kupiło stylistyką (Old School Rally).
Opublikowano 34 minuty temu34 min No Dooma to super fizyczne wydanie jak nie ma gry na płycie tylko kilka MB instalatora. Dla mnie takie wydanie to śmieć z punktu widzenia kolekcjonera. Dla normalnego gracza oczywiście to bez różnicy.
Opublikowano 29 minut temu29 min Niestety inna wersja "fizyczna" nie istnieje, więc chcąc zagrać jestem skazany na taką