Opublikowano czwartek o 10:042 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Będzie katowany dziękuje kierowniku @Chad Davski za postaranko z pakowaniem, idealnie zabezpieczone, to się ceni!
Opublikowano czwartek o 10:072 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Switch pro LCD wylądował
Opublikowano czwartek o 10:312 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pierwsze w życiu Nintendo na premierę i jest zajebiście, zaczynałem gaming za gówniaka od Donkey Konga (tego co się idzie po drabinkach a małpa zrzuca beczki) więc teraz taki powrót do źródła:p jaram się opór
Opublikowano czwartek o 10:512 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dziękuje Pan @Chad Davski czekam jeszcze na cyberpunka :)
Opublikowano czwartek o 11:252 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Powrót na konsolowe łono
Opublikowano czwartek o 12:262 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatnia konsola Nintendo którą kupiłem na premierę to Gamecube i teraz po latach kolejny premierowy zakup i radocha jak kiedyś PB The best
Opublikowano czwartek o 12:322 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pierwsza w życiu konsola na premierę, dzięki @Chad Davski
Opublikowano czwartek o 13:332 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pierwsza w życiu konsola na premierę, dzięki Drozdu7
Opublikowano czwartek o 13:562 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pierwsza Zelda w życiuWiele straciłem? Xd
Opublikowano czwartek o 14:472 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Do niedzieli będę te plusy ogarniać tutaj
Opublikowano czwartek o 15:552 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jedziemy, jedziemy, jedziemy.
Opublikowano czwartek o 17:052 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No patrzcie wszedłem do Media Expert i kupiłem płacąc normalnie przy kasie :)
Opublikowano czwartek o 17:232 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Też już mam swoją sztukę.
Opublikowano czwartek o 17:502 dni 44 minuty temu, balon napisał(a):No patrzcie wszedłem do Media Expert i kupiłem płacąc normalnie przy kasie :)Pewnie po sznurowki tylko poszedles do sklepu, a wrociles z konsola ;)
Opublikowano czwartek o 17:542 dni 3 minuty temu, Pierre Deck napisał(a):Pewnie po sznurowki tylko poszedles do sklepu, a wrociles z konsola ;)Blisko. Po żel dla syna na basen :)
Opublikowano czwartek o 20:502 dni @GearsUp tak zachwalasz, niech mi tylko gierki na tym chodzą gorzej niż na 4090, to kasę oddajesz
Opublikowano czwartek o 20:562 dni 5 minut temu, tjery napisał(a):@GearsUp tak zachwalasz, niech mi tylko gierki na tym chodzą gorzej niż na 4090, to kasę oddajeszWiedziałem, że bierzesz jak obczajałeś te Treehousy :p
Opublikowano czwartek o 21:062 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sorry za setting niepościelonego łóżka, dzisiaj wszystko w biegu, nawet nie miałem kiedy się tym porządnie nacieszyć. Może jutro się uda.