Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Czas przerwać te małpie figle Ostatnio naszło mnie na F1, więc postanowiłem kupić te trzy odsłony - F1 2014 dlatego, że to była ostatnia część na tamtą generację, F1 2019 bo to ostatnia część z Robercikiem (tutaj nawet na okładce) i F1 2021, bo to pierwsza część z tym trybem Story, więc jak zaliczę to będę mógł wpisać, że "przeszedłem F1" No i oczywiście dzisiejsza premiera - oficer Alex Murphy znowu będzie siał postrach wśród szumowin Detroit.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolejna małpa dołącza do rodziny
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Godzinę temu, Wredny napisał(a):Czas przerwać te małpie figle Ostatnio naszło mnie na F1, więc postanowiłem kupić te trzy odsłony - F1 2014 dlatego, że to była ostatnia część na tamtą generację, F1 2019 bo to ostatnia część z Robercikiem (tutaj nawet na okładce) i F1 2021, bo to pierwsza część z tym trybem Story, więc jak zaliczę to będę mógł wpisać, że "przeszedłem F1" No i oczywiście dzisiejsza premiera - oficer Alex Murphy znowu będzie siał postrach wśród szumowin Detroit.Będziesz przechodził wszytskie formuły przed najnowsza?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Nie, ale lubię starsze odsłony z racji tego, że są tam drużyny, albo kierowcy, których już nie ma w F1.Tak jak pisałem - ostatnia odsłona na generację PS360, ostatnia z Robercikiem i w miarę aktualna, w którą mam zamiar dłużej pograć (z tego co wiem to dalszy ciąg tego "story mode" jest w F1 2023, a później w najnowszej odsłonie - też sobie kiedyś je dokupię, jak będą po 50zł, choćby tylko po to).
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Małpa obowiązkowo Darkest od forumowicza a Horizon miałem nie brać ale wyszło 60 zł na allegro days w angliku
Opublikowano 24 minuty temu24 min 6 hours ago, Wredny said:Czas przerwać te małpie figle Ostatnio naszło mnie na F1, więc postanowiłem kupić te trzy odsłony - F1 2014 dlatego, że to była ostatnia część na tamtą generację, F1 2019 bo to ostatnia część z Robercikiem (tutaj nawet na okładce) i F1 2021, bo to pierwsza część z tym trybem Story, więc jak zaliczę to będę mógł wpisać, że "przeszedłem F1" No i oczywiście dzisiejsza premiera - oficer Alex Murphy znowu będzie siał postrach wśród szumowin Detroit.Ile już masz pudełek na PS4/PS5?
Opublikowano 20 minut temu20 min W dniu 13.07.2025 o 18:48, Grabek napisał(a):Jeszcze DKTF ale za duzo hy wazyly 4 zdjecia xdZapoluje jeszcze na XC2 i wystarczy zbieractwa ze switcha jedynkiJak jakościowo ten pad? Samemu zastanawiam się nad jego kupnem.
Opublikowano 8 minut temu8 min 14 minut temu, Czoperrr napisał(a):Ile już masz pudełek na PS4/PS5?PS4 miało mieć okrągłe 320, ale jednak odsyłam gościowi F1 2019, bo płyta jest zarysowana i wywala mi błąd przy instalacji.