Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 33,5 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Jeszcze gratis spółka komandytowa dorzuciła kiść bananów

IMG_20250717_162542.jpg

Opublikowano

Czas przerwać te małpie figle banana
RoboCop i Formuły.jpg

Ostatnio naszło mnie na F1, więc postanowiłem kupić te trzy odsłony - F1 2014 dlatego, że to była ostatnia część na tamtą generację, F1 2019 bo to ostatnia część z Robercikiem (tutaj nawet na okładce) i F1 2021, bo to pierwsza część z tym trybem Story, więc jak zaliczę to będę mógł wpisać, że "przeszedłem F1" D
No i oczywiście dzisiejsza premiera - oficer Alex Murphy znowu będzie siał postrach wśród szumowin Detroit.

RoboCop i Formuły grzbiety.jpg

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Kolejna małpa dołącza do rodziny

IMG_8888.jpeg

Opublikowano
Godzinę temu, Wredny napisał(a):

RoboCop i Formuły.jpg

Ostatnio naszło mnie na F1, więc postanowiłem kupić te trzy odsłony - F1 2014 dlatego, że to była ostatnia część na tamtą generację, F1 2019 bo to ostatnia część z Robercikiem (tutaj nawet na okładce) i F1 2021, bo to pierwsza część z tym trybem Story, więc jak zaliczę to będę mógł wpisać, że "przeszedłem F1" D
No i oczywiście dzisiejsza premiera - oficer Alex Murphy znowu będzie siał postrach wśród szumowin Detroit.

Będziesz przechodził wszytskie formuły przed najnowsza?

Opublikowano

Nie, ale lubię starsze odsłony z racji tego, że są tam drużyny, albo kierowcy, których już nie ma w F1.
Tak jak pisałem - ostatnia odsłona na generację PS360, ostatnia z Robercikiem i w miarę aktualna, w którą mam zamiar dłużej pograć (z tego co wiem to dalszy ciąg tego "story mode" jest w F1 2023, a później w najnowszej odsłonie - też sobie kiedyś je dokupię, jak będą po 50zł, choćby tylko po to).

Opublikowano

DLC + nietoperek dla potomnych.

20250717_180612_HDR~2.jpg

Opublikowano
6 hours ago, Wredny said:

RoboCop i Formuły.jpg

Ile już masz pudełek na PS4/PS5?

Opublikowano
W dniu 13.07.2025 o 18:48, Grabek napisał(a):

Jeszcze DKTF ale za duzo hy wazyly 4 zdjecia xd

Zapoluje jeszcze na XC2 i wystarczy zbieractwa ze switcha jedynki

IMG_2099.jpeg

IMG_1932.jpeg

IMG_1928.jpeg

Jak jakościowo ten pad? Samemu zastanawiam się nad jego kupnem.

Opublikowano
14 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Ile już masz pudełek na PS4/PS5?

1752786477567.jpg

PS4 miało mieć okrągłe 320, ale jednak odsyłam gościowi F1 2019, bo płyta jest zarysowana i wywala mi błąd przy instalacji.