Opublikowano 4 grudnia 20168 l @u55r:gdzie żeś wyhaczył Vitę z limitki Gundam Breaker? Ebay/OLX/Yahoo auction jp?
Opublikowano 5 grudnia 20168 l Można w to Division grać samemu? Single player? Czy to tylko multi online jest?
Opublikowano 5 grudnia 20168 l ale w singlu to to nudne w (pipi) multi nawet z randomami daje straszny boost do grywalności
Opublikowano 5 grudnia 20168 l To jest taki zestaw? Nawet nie wiedziałem. Fajny. Edytowane 5 grudnia 20168 l przez ireniqs
Opublikowano 5 grudnia 20168 l Dziewięćset polskich złotych, co prawda używka, ale na gwarancji więc luzik.
Opublikowano 5 grudnia 20168 l Największą zaletą prosiaka jest to, że normalne ps4 teraz potaniały Wyjdzie Ni-Oh i Wipeout też pewnie kupię (po raz czwarty).
Opublikowano 5 grudnia 20168 l Cena aż miło robi się na sercu, ale boję się, że wraz ze wzrostem popularności PROsiaka posiadacze klasycznych Plejek zostaną potraktowani po macoszemu
Opublikowano 5 grudnia 20168 l Darmowy weekend przekonał mnie do tego, że grę warto p o s i a d a ć, gdyż grało mi się tak samo dobrze jak w jedynkę na PC. Troche boje się ilości ludzi na serwerach, ale na WiiU potrafiłem grać w Splatoona przez neta to i tu dam radę. Wziąłem wersję bardziej rozmazaną, bo nie na moje rączki granie w FPSy na dualszoku.
Opublikowano 5 grudnia 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ragus puść zapkę na xbl bo też ostatnio gram w tytanka dość dużo a u mnie nowy nabytek, co prawda nie zakup growy a prezent od microsoftu za uporczywą walkę w wojnie klapersko-bockiej pudełko całkiem ładne i fajnie zamykane, a w środku... f a n t a s t y c z n a bluza. Tylko pójść w takiej na jakieś balety to loga gier będą odwracać uwagę od mojego czoła kurwa mać wstyd w tym na grzyby pójść
Opublikowano 5 grudnia 20168 l Cena aż miło robi się na sercu, ale boję się, że wraz ze wzrostem popularności PROsiaka posiadacze klasycznych Plejek zostaną potraktowani po macoszemu patrzę na framerate TLG na zwykłej vs na PRO w 1080p i już mnie zaczyna strzelać choy. z nowszymi exami sony pewnie będzie to norma [*]
Opublikowano 5 grudnia 20168 l ale czaicie że bluza całkiem dobrze zrobiona i dobrze leży ale te loga, żeby chociaż był tylko xbox + na rękawie forza horizon albo motorsport to byłoby nieźle... chyba oddam do krawcowej albo mamy żeby odpruwała to wszystko xD
Opublikowano 5 grudnia 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kaptur na łeb + idealne połączenie
Opublikowano 5 grudnia 20168 l chyba oddam do krawcowej albo mamy żeby odpruwała to wszystko xD Nawet tak nie mów, masz taki artefakt i chcesz go szpecić celowo? Do pełni szczęścia brakuje tylko:
Opublikowano 5 grudnia 20168 l Największą zaletą prosiaka jest to, że normalne ps4 teraz potaniały Wyjdzie Ni-Oh i Wipeout też pewnie kupię (po raz czwarty). Sęk w tym, że nie potaniały. Slimy średnio chodzą w cenach 1200-1300 zł. Faty po tyle samo, a jak jakieś bundle to nawet drożej od slimów.
Opublikowano 6 grudnia 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mikołajkowe prezenty z różnych stron świata: Jeśli nie znacie chińskiego, to spoilerze inne ujęcie: