Opublikowano 12 grudnia 20168 l Nawet na tym oszczedzają, konsole dla plebsu zrobili, a ten caly pro to smiech na sali, ten sam plebs, tylko z podwojnym serem. Offtopuję, ale po prostu tesknie za starym sony, majac ps3 pod tv czulem prestiz i narastające erekcje, mając ps4 stulejki i priapizmu jednoczesnie dostalem Masa jak zwykle wygrywa. Inaczej bysmy mogli sluchac Mastodonu i Gojiry na Zetce, nie s(pipi)iny w stylu Feel. Konsole to zawsze byl produkt masowy. Prestizowe PS3 xD
Opublikowano 12 grudnia 20168 l pierwszy ciekawe czy ostatni ? Nie ostatni... Kupiłem Mariana... i 2 kubki co zmieniają kolor przy cieple... Edytowane 12 grudnia 20168 l przez Stillo116
Opublikowano 12 grudnia 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mam ostrą chcice na Dooma a Ratchet do pogrania w święta i cegiełka ode mnie dla Insomniac na nowego spidermana. Obok tlg to jedyne tegoroczne gry, w które zagram jeszcze w 2016 mam nadzieję że zasłużą na top3. Swoją drogą dlaczego Doom nie ma banderoli ps4 na folii mimo że gra jest nowa kupiona w me?
Opublikowano 12 grudnia 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. To uczucie kiedy pomimo prawie 10 lat developingu i zacofania technologicznego wszyscy w dedykowanym temacie, po ukończeniu piszą że tytuł jest dobry.
Opublikowano 12 grudnia 20168 l Musoil, dotychczas moimi ulubionymi pudełkami były te od gierek DeCekowych, ale te z One'a to po prostu kozaki, jeśli chodzi o design. 360 miała paszkwile, a tu taka przyjemna wizualnie niespodzianka. Do PS4 nijakie jak i sam sprzęt, nie dziwne. Edytowane 13 grudnia 20168 l przez ciwa22
Opublikowano 12 grudnia 20168 l Czy to nie Ty ostatnio pisałeś, że nie masz ani czasu ani ochoty na granie? Ochotę mam ogromną, ale czas jest problemem. Jak już go trochę znajdę go chcę grać w coś w co naprawdę chcę grać Generalnie posiadanie wielu konsol nie sprawia, że człowiek gra więcej. Po prostu grasz w lepsze gry, bo nie musisz pykać w jakieś "perełki" z Plusa/Golda tylko dlatego, że akurat nic ostatnio nie wyszło
Opublikowano 12 grudnia 20168 l Vita ma bdb boxy Xddd dobre pudla to mialo psp albo kazda kieszonsolka nintendo
Opublikowano 12 grudnia 20168 l Ficuś aż mi przypomniałeś jak otwierałem pierwszy raz pudełko od Tekken: Dark Resurrection i GTA: Liberty City Stories Edytowane 12 grudnia 20168 l przez ragus
Opublikowano 13 grudnia 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sorry za jakość, ale nie było czasu na pierdoły, jeszcze tylko patch i zapi.erdalam oswajać Trico
Opublikowano 13 grudnia 20168 l Robione ziemniakiem. Demon's Souls było za trudne, Dark Souls 2: SotFS mi nie podeszło, więc do trzech razy sztuka.
Opublikowano 13 grudnia 20168 l @up W rogu na pudełku widzę Dark Souls 1 dodają. Polecam jak nie grałeś. Pod każdym względem lepsza od części 3.
Opublikowano 14 grudnia 20168 l przejechałem wczoraj jeden odcinek i miałem ponad 2 minuty straty do lidera xD ale czuję, że będę się bawił równie dobrze jak za małolata, gdy grałem w Colina 2 i 3 po szkole Edytowane 14 grudnia 20168 l przez Qvstra
Opublikowano 14 grudnia 20168 l Ja prtole, jestem coraz bliżej złamania się i kupienia xone dla Dirta. Nie na rękę mi taki wydatek strasznie, ale na taką gierę długo czekałem.
Opublikowano 14 grudnia 20168 l Zawsze mozesz ogarnac Dirta na maszynie z niebios PS4 Tak swoja droga to gra fantastyczna, objawienie na rynku scigalek szutrowych i z wywalonym jezorem czekam na dwojke
Opublikowano 14 grudnia 20168 l Ja prtole, jestem coraz bliżej złamania się i kupienia xone dla Dirta. Nie na rękę mi taki wydatek strasznie, ale na taką gierę długo czekałem. Kupuj. Dodatkowo forzy horizon 3 spróbujesz
Opublikowano 14 grudnia 20168 l Dirt Rally gra którą chcę ale ciągle trzyma cenę. Ogarniacie na padzie?
Opublikowano 14 grudnia 20168 l Ja prtole, jestem coraz bliżej złamania się i kupienia xone dla Dirta. Nie na rękę mi taki wydatek strasznie, ale na taką gierę długo czekałem. + Kierownica i jakiś stelaż do tego. I masz Bajkę.
Opublikowano 14 grudnia 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Edytowane 14 grudnia 20168 l przez PRQc
Opublikowano 14 grudnia 20168 l Dirt Rally gra którą chcę ale ciągle trzyma cenę. Ogarniacie na padzie? Bardzo dobrze się gra, choć to jedna z najbardziej wymagających ścigałek.