Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Przyszła pora nadrobić trochę zaległości na 3DSa, którego wcześniej nie miałem :)

20170609-gry_3ds.jpg

Pierwszą grą, jeszcze przed zakupem konsoli było Resident Evil Revelations, potem Zelda TLBW, która mi się spodobała, to stwierdziłem, że pozostałe części też ogram. Na razie udało mi się nabyć nówkę sztukę Majora's Mask :D No i jeszcze nigdy nie grałem w Pokemony, demo mi się spodobało, to kupiłem używkę wersji ze steelbookiem :)

Jeszcze mam do kupienia Zeldę Ocarina of Time i cyfrowo gry z serii Ace Attorney, które po demie mi się spodobały, ale akurat spóźniłem się na ostatnią promocję, więc muszę poczekać.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Tak mną zrobił ten trailer KHIII, że kupiłem pierwszą część i innego Japoniaka :fsg:

fmxbG0p.jpg?1

Opublikowano

pOLSf8T.jpg

Little Nightmares to małe cudeńko.

Opublikowano

Podobno teraz liczy się też tło a nie tylko to co się kupiło no to macie. 

20170612_172021.jpg

Opublikowano

Nvm :pawel:

Edytowane przez c0r

Opublikowano

Przyszła paka z Anglii:

ENGafFA.jpg

:sexkonik:

Opublikowano

Podobno teraz liczy się też tło a nie tylko to co się kupiło no to macie. 

20170612_172021.jpg

Moje jedyne dwa nałogi czyli gierki i energetyki, do tego wszystkie sonki i te głośniki <3....jak ja za nimi tęsknię :(

Edytowane przez creatinfreak

Opublikowano

pOLSf8T.jpg

Little Nightmares to małe cudeńko.

Wrzuć więcej zdjęć LN. Sam jestem ciekaw tej kolekcjonerki, bo od dawna się nad nią zastanawiam.

Opublikowano

Dostawa w Sobotę

nqgjsX2.jpg

:fsg:

To chyba najładniejszy steelbook (poza personą) na tej genereacji :sexkonik:

Byłby seksi gdyby nie logo ps4
Opublikowano

mozna jeszcze gdzies kupic te sexy wipki ze steelbookiem i tekturka? 

Opublikowano

U l a n e

Opublikowano

ERBoQcf.jpg

Bundle z Niohem i dodatkowym padem + kilka gierek. Zobaczymy co w tej niebieskiej krainie fajnego.

Edytowane przez UberAdi