Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Podobno lepsze niż Tiger Woods i Rory McIlroy...

V9Fts86r.jpg

Zagrywałem się na PSX, na PSP, na Vicie i PS3. Czas na PS4 :)

Opublikowano

Fajne tło. Keylab Essential 61?

Opublikowano

Ehhhh wszędzie te Destiny... Otwierasz forumek - Destiny. Przeglądasz Internet - Destiny. Zaglądasz do lodówki.....

bb067841131cddfdb7a7a41e0205978f.jpg

Jest jakiś forumkowy klan?

Opublikowano

W moim przypadku Empik zamiast informacji o dostarczeniu zamówienia wysłał... ponaglenie odbioru zamówienia. Pewnie mają już moją limitkę D2 w salonie, ale nie chcą jej wydać do dnia premiery i komuś coś źle się kliknęło w systemie. Oby jutro wysłali normalną wiadomość z kodem odbioru...

EDIT: Dzisiaj przyszedł mail z zaproszeniem po odbiór.

W moim przypadku śmiecie je,bane napisały, że zamówienia sobie nie odbiorę, bo mi anulowali. Nigdy więcej nie kupować w tym gównie.

Opublikowano

Porcja raka na dzis:

eykg8ln.jpg

Chipsy SOLONE  for salty people.

Opublikowano

tez nie wytrzymalem cisnienia i kupilem ostatnie premiery na ps4

dM3GZgn.jpg

Opublikowano

Ehhhh wszędzie te Destiny... Otwierasz forumek - Destiny. Przeglądasz Internet - Destiny. Zaglądasz do lodówki.....

bb067841131cddfdb7a7a41e0205978f.jpg

Za te mleczko zagęszczone, słodzone dałem plusa. ALe to jest dobre. 

Opublikowano

Ehhhh wszędzie te Destiny... Otwierasz forumek - Destiny. Przeglądasz Internet - Destiny. Zaglądasz do lodówki.....bb067841131cddfdb7a7a41e0205978f.jpg

Pieczarki najlepsze grzyby. Uwielbiam +

Opublikowano

1eadaf6e85750c24e6428678251fbf87.jpg
Po obejrzeniu bajki na netflixie postanowiłem rozgrzebać kolejną serię :pawel:

Edytowane przez Pupcio

Opublikowano

1eadaf6e85750c24e6428678251fbf87.jpg

Po obejrzeniu bajki na netflixie postanowiłem rozgrzebać kolejną serię :pawel:

aż chyba odkurzę PS3 i przejdę sobie jeszcze raz :banderas:

Opublikowano

tylko w dwójke nie grajcie

Opublikowano

genialna gierka pupcio, dwojka dramat ale jedynka genialna, duzo bym dal za remake w sztywniutkich 60fps, zamiast tych chwiejnych 30fps w jakich to chodzi na ps3

Opublikowano

Dla mnie mega ch.ujostwo, ledwo skończyłem.

Opublikowano

IMO prawda leży gdzieś pośrodku, nic w niej genialnego ale chuystwem też bym jej nie nazwał. Ja bawiłem się w porządku 

Opublikowano

Mi się dużo bardziej podobała od God of Wara 3, ale to bylo dawno temu i już nie wiem czemu.