Opublikowano 1 października 20177 l velius sie z nas jaja robi, nie wierze, ze ktos moze za takie grosze takie sztosy sprzedawac A ja wierzę. Jakiś czas temu dostałem NieR PS3 na zamianę z Uncharted3 + 30pln :)
Opublikowano 1 października 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Już dawno nie było tu jakiegoś znicza ;) Miałem poczekać do SMO, ale w sumie po co marnować czas, jak już tyle sztosów do nadrobienia I jakby kogoś to interesowało to Mario+kórliki w tym bundlu są w wersji fizycznej, a nie kodu. A co jeszcze ważniejsze - oba joy-con'y działają, nie ma żadnych problemów z sygnałem
Opublikowano 2 października 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Niebieski :obemi: i zielony :banderi:
Opublikowano 2 października 20177 l Odrabianie backloga. Pora sprawdzić czy faktycznie jest się czym zachwycać w kontekście zapowiedzianej kontynuacji.
Opublikowano 2 października 20177 l GOTY zakupy: GOTY a raczej GOTG pad By grać w GOTY a możliwe i GOTG wyścigi Ale w oczekiwaniu na premierę GOTY książka o branży - świetnie się to czyta: Edytowane 2 października 20177 l przez marbel007
Opublikowano 3 października 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Łupy z Polski Ten SNES-ik to jest absolutna poezja A empik jest całkiem cool za to, że zrekompensowali mi anulowaną limitkę D2 na PS4 koszulką, figurką (nie ma na zdjęciu, zapomniałem) i stealbookiem.
Opublikowano 3 października 20177 l Lewy, górny róg wygląda na zagięty, więcej jak 50zł bym nie dał Edytowane 3 października 20177 l przez Shen
Opublikowano 3 października 20177 l Sam steelbook jest w idealnym stanie, gierka tak samo. Tekturka jest lekko zmęczona na rogach. Nie jest więc perfect, ale całkiem spoko. BTW ta kolekcjonerka Metroida to też jest je,bane mistrzostwo świata. Podoba mi się jak cholera.
Opublikowano 3 października 20177 l Takie pytanie: jak polować na FFX to na Vitę czy PS4? Pomijam X-2 bo i tak nie zagram pewnie. Chodzi mi o sprawy techniczne. Słyszałem że muzyka w wersji na ps4 lepsza? Edytowane 3 października 20177 l przez ireniqs
Opublikowano 3 października 20177 l Na to na czym wolisz pograć, niczym sie prawie nie roznia poza tym ze na ps4 muzyczke mozna zmienic na oryginalna. Edytowane 3 października 20177 l przez Velius
Opublikowano 3 października 20177 l Po miesiącu szukania czegoś z G-Synciem poniżej 3k dałem sobie spokój i wciągnąłem coś takiego: Taniej, a i tak jestem mega zadowolony :).
Opublikowano 3 października 20177 l Jak dla mnie gync robi ogromne wrażnie sam ostatnio kupiłem ASUS ROG PG279Q i obecnie nie wyobrażam sobie grania na PC bez gsync. Ta gładkość obrazu cudeńko a cenowo widzę monitor idzie już za 3300 dostać .
Opublikowano 3 października 20177 l Kosola daje sygnał 720/1080/2160p , i tylko 60hz tak więc monitor do konsoli się nie nada.
Opublikowano 3 października 20177 l Pod konsolę IMO nie ma sensu (chyba, że chcesz zapiąć zewnętrzne głośniki). No i jednak by się sprzęt marnował, bo 144hz na konsoli nie wykorzystasz. Pierwszy raz mam matrycę wypluwającą z siebie 144hz - komfort pracy niesamowity.
Opublikowano 3 października 20177 l Po miesiącu szukania czegoś z G-Synciem poniżej 3k dałem sobie spokój i wciągnąłem coś takiego: Taniej, a i tak jestem mega zadowolony :). Zgadzam się nie ma sensu dopłacać do muszynianki, gratuluję wyboru! Kuriozalna jest sytuacja kiedy za monitor o identycznych parametrach z modułem gsync trzeba dopłacić gruby hajs często 500 zł i więcej w stosunku do monitora z freesync. Ja z zakupem monitora wstrzymuję się do przyszłego roku i coraz bardziej kusi mnie 34 calowy ultrawide. Do tego 1440p ips 100+hz (najlepiej 144hz) z modułem gsync i będę w growym niebie.