Opublikowano 10 grudnia 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jakaś chińska giereczka i skradanka
Opublikowano 11 grudnia 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kiedyś pożyczyłem od kolegi Niera, ale musiałem go oddać po jakimś czasie. Teraz mam już swój egzemplarz. Nobunagę kupiłem w specjalnej promocyjnej cenie dzięki rabatowi z Ultimy za to, że brałem u nich SNESa Mini. Edytowane 11 grudnia 20177 l przez squaresofter
Opublikowano 11 grudnia 20177 l Odpale po siłowni, ale skoro na PC jest lock na 30 fpsach to Trudno, po xeno bankowo przejde i wbije platynke. Kocham ten tytuł, a zaraz kolejny niszczyciel z PS2 kolosy
Opublikowano 11 grudnia 20177 l Co sie bedziesz yebał, odpal NA siłowni No nic, nawet jak 30 fps to trzeba ograć, ciekawi mnie tylko czy duzo sie to rózni wzgledem wersji z PS3 np.
Opublikowano 11 grudnia 20177 l No właśnie. Gdyby nie to że stosunkowo niedawno ogrywałem na PS3 to brałbym jak poyebany, ale w tym momencie po prostu opóźnię tylko zakup. Będzie gierka stała dumnie obok pudła z wersji PS3.
Opublikowano 12 grudnia 20177 l 16 godzin temu, ireniqs napisał: No właśnie. Gdyby nie to że stosunkowo niedawno ogrywałem na PS3 to brałbym jak poyebany, ale w tym momencie po prostu opóźnię tylko zakup. Będzie gierka stała dumnie obok pudła z wersji PS3. Ja póki co się zastanawiam. Z jednej strony dobrze byłoby mieć pudełko, ale mam już wersję na PS3 cyfrowo i średnio widzę sens zakupu tej do czegoś innego jak na półkę. Z drugiej strony nie takie rzeczy się kupowało, no nie? Okami na półeczce by mogło stanąć. Edytowane 12 grudnia 20177 l przez raven_raven
Opublikowano 12 grudnia 20177 l 13 minut temu, Lucek napisał: Po 20€ chyba nikt tego nie kupował więc przecenili na 6 o, po 6 euraskow to bym chetnie dokupil do duzego mario rabbidsa z kolekcjonerki trzy mniejsze korliki Chociaż ostatnio widziałem w krakowskim ultragames DUŻE figurki po 60 zl chyba mało UBI zeszło tego i wyprzedają
Opublikowano 12 grudnia 20177 l Te figurki to nawet 6$ nie sa warte a co dopiero kupić takie gow.no za 20 baksow.
Opublikowano 12 grudnia 20177 l ee no, synek, nie wiem jak te male, ale duze sa wykonane tip top i zlego slowa nie powiem na ich temat chociaz z drugiej strony nie znam się na figurkach za bardzo, ale jestem zadowolony z jakosci mario kórlika z kolekcjonerki
Opublikowano 12 grudnia 20177 l są fajnie wykonane, ale 20€ bym nie dał w życiu, 5-6€ to IMO optymalna cena
Opublikowano 12 grudnia 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolejna Zelda Machine do kolekcji.
Opublikowano 12 grudnia 20177 l Też mam takiego kolego i spisuje się wyśmienicie, świetny wybór. No i jak sprzedawał Karynę Czasu to
Opublikowano 12 grudnia 20177 l 6 godzin temu, _Be_ napisał: Selecty no troche slabo ale lepszy select nowka niz uzywka:) Edytowane 12 grudnia 20177 l przez kubson
Opublikowano 12 grudnia 20177 l Selecty nie wygladaja wcale tak zle, w porównaniu z tymi wydaniami PLATINUM gierek na Playstation to sa nawet ładne.