Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Jakaś chińska giereczka i skradanka 7dfc5c48d652c8bca808da423648ef8d.jpg

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Kiedyś pożyczyłem od kolegi Niera, ale musiałem go oddać po jakimś czasie. Teraz mam już swój egzemplarz. Nobunagę kupiłem w specjalnej promocyjnej cenie dzięki rabatowi z Ultimy za to, że brałem u nich SNESa Mini.

jU5KaXy.jpg

PIOTREK27-1982.png

Edytowane przez squaresofter

Opublikowano

o27Y7ew.jpg

EOtIES9.jpg

Opublikowano

Tę okładke to chyba pan jezus projektował :wub:

Opublikowano

Szkoda tylko że bok normalnie biały z czarnym napisem :(

Opublikowano

Odpale po siłowni, ale skoro na PC jest lock na 30 fpsach to :yao:

Trudno, po xeno bankowo przejde i wbije platynke. Kocham ten tytuł, a zaraz kolejny niszczyciel z PS2 kolosy :wub:

Opublikowano

Co sie bedziesz yebał, odpal NA siłowni :yao:

No nic, nawet jak 30 fps to trzeba ograć, ciekawi mnie tylko czy duzo sie to rózni wzgledem wersji z PS3 np.

Opublikowano

No właśnie. Gdyby nie to że stosunkowo niedawno ogrywałem na PS3 to brałbym jak poyebany, ale w tym momencie po prostu opóźnię tylko zakup. Będzie gierka stała dumnie obok pudła z wersji PS3.

Opublikowano

PGrk71Y.jpg

Po 20€ chyba nikt tego nie kupował więc przecenili na 6 :banderas:

Opublikowano
16 godzin temu, ireniqs napisał:

No właśnie. Gdyby nie to że stosunkowo niedawno ogrywałem na PS3 to brałbym jak poyebany, ale w tym momencie po prostu opóźnię tylko zakup. Będzie gierka stała dumnie obok pudła z wersji PS3.

Ja póki co się zastanawiam. Z jednej strony dobrze byłoby mieć pudełko, ale mam już wersję na PS3 cyfrowo i średnio widzę sens zakupu tej do czegoś innego jak na półkę.

Z drugiej strony nie takie rzeczy się kupowało, no nie? Okami na półeczce by mogło stanąć.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano
13 minut temu, Lucek napisał:

Po 20€ chyba nikt tego nie kupował więc przecenili na 6 :banderas:

o, po 6 euraskow to bym chetnie dokupil do duzego mario rabbidsa z kolekcjonerki trzy mniejsze korliki :D 

Chociaż ostatnio widziałem w krakowskim ultragames DUŻE figurki po 60 zl :obama: chyba mało UBI zeszło tego i wyprzedają 

Opublikowano

Te figurki to nawet 6$ nie sa warte a co dopiero kupić takie gow.no za 20 baksow.

Opublikowano

ee no, synek, nie wiem jak te male, ale duze sa wykonane tip top i zlego slowa nie powiem na ich temat :[ chociaz z drugiej strony nie znam się na figurkach za bardzo, ale jestem zadowolony z jakosci mario kórlika z kolekcjonerki :D 

Opublikowano

są fajnie wykonane, ale 20€ bym nie dał w życiu, 5-6€ to IMO optymalna cena

Opublikowano

Za darmo bym nie wział. 

Opublikowano

Kolejna Zelda Machine do kolekcji.f4fe75e00d84cbc708fa97904ee5c69d.jpg

Opublikowano

Selecty :yao:

Opublikowano
6 godzin temu, _Be_ napisał:

Selecty :yao:

no troche slabo ale lepszy select nowka niz uzywka:)

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Selecty nie wygladaja wcale tak zle, w porównaniu z tymi wydaniami PLATINUM gierek na Playstation to sa nawet ładne.