Opublikowano 18 stycznia 20187 l Spoko jak chciałem wrzucić minisnesa to chyba z dwa tygodnie minęły aż udało się znaleźć czas w weekend żeby przyfocić tego klocuszka także mogłeś na poczekać no i skaluj te foteczki
Opublikowano 18 stycznia 20187 l Spoko marcheweczko, zapamietam, no mogłem poczekać bo za tyg i tak wleci foteczka z Monster Hunterem, ale wiesz jak to jest, teraz ~15 plusików, potem kilka kolejnych i bilans się zgadza
Opublikowano 18 stycznia 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Chińskie gierki dla dużych dzieci, do marca (NNK2) mam w co grać Ten Ys VIII to czarny koń 2017 (Polygon dał 9,5/10). Po latach seria wróciła na duże konsole. I bardzo dobrze, fajnie się gra na dużym ekranie. Choć graficznie to poziom PS3/Vita. Finala na razie chowam do szafy. Ys bardzo ładnie wydany, jest płyta audio i kolorowa książeczka + dwustronna okładka. A na deser japońskie audio do wyboru.
Opublikowano 18 stycznia 20187 l Roochałbym ten steelbook Gdzie i za ile? Grałem kiedyś w XII, ale jej nie skończyłem. Nadrobiłbym na Czwróreczce.
Opublikowano 18 stycznia 20187 l @aux, Ys jest przekozacki, dla mnie czołówka jrpg tuż za Xenoblade i Personą w tamtym roku. Co ciekawe tak podnieśli Janusze cenę za tego szpilka, że ręce opadają, po 360 na alledrogo już chodzą i to wersje standard. Jak dobrze, że zavvi wrzuciło po premierze fajne ceny i można było wtedy kupić za normalną kwotę tą wersję, którą wrzuciłeś. BTW ten ost świetnie się prezentuje.
Opublikowano 18 stycznia 20187 l ależ od tej Ys bije klimacik czasów VI gen. i w ogóle konsolowe filsy. <3 ten rok jest cudowny dla jrpg edit: no znaczy tamten Edytowane 18 stycznia 20187 l przez nobody
Opublikowano 18 stycznia 20187 l 14 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Roochałbym ten steelbook Gdzie i za ile? Grałem kiedyś w XII, ale jej nie skończyłem. Nadrobiłbym na Czwróreczce. W Ultimie za 179zł. Ja tak samo mam, obiecałem sobie że w tym roku zaliczę od nowa rozgrzebane gierki z ery PS2. A tu mamy ciut lepszą oprawą i różne usprawnienia. No i platynę do wbicia 13 minut temu, nadol90 napisał: @aux, Ys jest przekozacki, dla mnie czołówka jrpg tuż za Xenoblade i Personą w tamtym roku. Co ciekawe tak podnieśli Janusze cenę za tego szpilka, że ręce opadają, po 360 na alledrogo już chodzą i to wersje standard. Jak dobrze, że zavvi wrzuciło po premierze fajne ceny i można było wtedy kupić za normalną kwotę tą wersję, którą wrzuciłeś. BTW ten ost świetnie się prezentuje. No właśnie ceny chore, a giereczka raczej niszowa i nie schodzi jak Final czy DQ. Też w Ultimie kupiłem bo była najlepsza cena (chyba 199zł). @nobody Ano, bije tu konsolowa zaje.bistość, a co ciekawe seria od zawsze jest związana z PC, tyle że rzadko wydawali po angielsku. Teraz chyba wszystkie ważniejsze części są na Steamie i GOGu. Edytowane 18 stycznia 20187 l przez aux
Opublikowano 18 stycznia 20187 l 31 minut temu, nadol90 napisał: @aux, Ys jest przekozacki, dla mnie czołówka jrpg tuż za Xenoblade i Personą w tamtym roku. Co ciekawe tak podnieśli Janusze cenę za tego szpilka, że ręce opadają, po 360 na alledrogo już chodzą i to wersje standard. Jak dobrze, że zavvi wrzuciło po premierze fajne ceny i można było wtedy kupić za normalną kwotę tą wersję, którą wrzuciłeś. BTW ten ost świetnie się prezentuje. Ten koles z allegro to ta sama firma i wystawia losowo gierki w cenach od 2x do 10x wiekszych niz wszedzie indziej bo liczy ze kogos złowi, potem zamawia z UK i ma zarobek. W sklepach i na ebacy mozna wyrwac w ludzkiej cenie YS VIII. Ja mysle nad limitka na Switcha ale cena spora.
Opublikowano 18 stycznia 20187 l @Velius 100 dolców za takie cudo? Brałbym gdybym miał Ta limitka na Switcha wydaje mi się ciekawsza od PS4/Vita. W ogóle fajnie że seria zmierza na Nintendo. Switch wydaje się idealny dla YS. Może wydadzą poprzednie części?
Opublikowano 18 stycznia 20187 l 30 minut temu, aux napisał: @Velius 100 dolców za takie cudo? Brałbym gdybym miał Ta limitka na Switcha wydaje mi się ciekawsza od PS4/Vita. W ogóle fajnie że seria zmierza na Nintendo. Switch wydaje się idealny dla YS. Może wydadzą poprzednie części? Jesli by wydali w pudelkach to dla mnie zakup obowiazkowy. Mam nadzieje ze wersja Switch to ta sama co PS4, a nie wykastrowana jak Vita. Co do limitki to mam juz na Vite, dlatego nieswojo sie cuzje wydajac znowu 450zl (90 funtów + wysylka 10 funtów) ponownie, a szkoda bo wyglada zacnie.
Opublikowano 18 stycznia 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Plejka trójka wleciała do domu, więc trzeba nadrobić trochu zaległości growych.
Opublikowano 18 stycznia 20187 l Ależ będzie Ysik nadrabiany na Switcha Jeszcze tylko wcześniej trzeba ograć/nadrobić Ysa Memories of Celceta na Vitę. Powinienem wyrobić
Opublikowano 19 stycznia 20187 l Dwie ksiazki coby ladnie sie prezentowaly na polce + gra na gowniaka bo za 10 euro tylko
Opublikowano 19 stycznia 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No hej Xbox ty koorwa śmieciu Gry do Cexa, karton do szafy może przyda się kiedyś na wycinanki do Nintendo LABO. Edytowane 19 stycznia 20187 l przez hav7n
Opublikowano 19 stycznia 20187 l hav7n jakaś promka była na ten zestaw XOX? Pudełka puszczasz dalej? Po ile?
Opublikowano 19 stycznia 20187 l W Tesco była konsola + 6 gier za free. Jeszcze można było Halo 5 + Gearsy Ultimate ale nie było na stocku to nie brałem. Mordor i Overwatch już pogonione w cexie, CoD i Assassin po weekendzie bo chce trochę pofapować do grafy
Opublikowano 19 stycznia 20187 l Właśnie dlatego kocham zagraniczne eskapady. W tak koszernej cenie żal nie wziąć. RIGS nie chciałem, ale... Pobawię się i oddam komuś z forumka w tej samej.
Opublikowano 19 stycznia 20187 l 6 minut temu, marbel007 napisał: A w UK? A po ile można wiedzieć? 6 gier? Na zdjęciu 4 pudełka. Halo 5 i Gearsow nie było na stanie więc są tylko 4. Tak w UK, gry puszczam do Cexa bo nie chce mi się bawić w wysyłki itp. Edytowane 19 stycznia 20187 l przez hav7n
Opublikowano 19 stycznia 20187 l To był w cenie wyjściowej 450 GBP? Czyli ok 1600 zł? I mógł być nawet z 6 grami? Czyli sama konsola 1000-1100 zł? Chcę.