Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Spoko jak chciałem wrzucić minisnesa to chyba z dwa tygodnie minęły aż udało się znaleźć czas w weekend żeby przyfocić tego klocuszka także mogłeś na poczekać no i skaluj te foteczki

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Spoko marcheweczko, zapamietam, no mogłem poczekać bo za tyg i tak wleci foteczka z Monster Hunterem, ale wiesz jak to jest, teraz ~15 plusików, potem kilka kolejnych i bilans się zgadza 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Chińskie gierki dla dużych dzieci, do marca (NNK2) mam w co grać :) Ten Ys VIII to czarny koń 2017 (Polygon dał 9,5/10). Po latach seria wróciła na duże konsole. I bardzo dobrze, fajnie się gra na dużym ekranie. Choć graficznie to poziom PS3/Vita. Finala na razie chowam do szafy.

rdJa5bO.jpg

Ys bardzo ładnie wydany, jest płyta audio i kolorowa książeczka + dwustronna okładka. A na deser japońskie audio do wyboru.

QFnhNmm.jpg

Opublikowano

@aux, Ys jest przekozacki, dla mnie czołówka jrpg tuż za Xenoblade i Personą w tamtym roku. Co ciekawe tak podnieśli Janusze cenę za tego szpilka, że ręce opadają, po 360 na alledrogo już chodzą i to wersje standard. Jak dobrze, że zavvi wrzuciło po premierze fajne ceny i można było wtedy kupić za normalną kwotę tą wersję, którą wrzuciłeś. BTW ten ost świetnie się prezentuje.

Opublikowano

ależ od tej Ys bije klimacik czasów VI gen. i w ogóle konsolowe filsy. <3 ten rok jest cudowny dla jrpg

edit: no znaczy tamten

Edytowane przez nobody

Opublikowano
14 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Roochałbym ten steelbook :obama: Gdzie i za ile? Grałem kiedyś w XII, ale jej nie skończyłem. Nadrobiłbym na Czwróreczce.

W Ultimie za 179zł. Ja tak samo mam, obiecałem sobie że w tym roku zaliczę od nowa rozgrzebane gierki z ery PS2. A tu mamy ciut lepszą oprawą i różne usprawnienia. No i platynę do wbicia :)

13 minut temu, nadol90 napisał:

@aux, Ys jest przekozacki, dla mnie czołówka jrpg tuż za Xenoblade i Personą w tamtym roku. Co ciekawe tak podnieśli Janusze cenę za tego szpilka, że ręce opadają, po 360 na alledrogo już chodzą i to wersje standard. Jak dobrze, że zavvi wrzuciło po premierze fajne ceny i można było wtedy kupić za normalną kwotę tą wersję, którą wrzuciłeś. BTW ten ost świetnie się prezentuje.

No właśnie ceny chore, a giereczka raczej niszowa i nie schodzi jak Final czy DQ. Też w Ultimie kupiłem bo była najlepsza cena (chyba 199zł).

@nobody Ano, bije tu konsolowa zaje.bistość, a co ciekawe seria od zawsze jest związana z PC, tyle że rzadko wydawali po angielsku. Teraz chyba wszystkie ważniejsze części są na Steamie i GOGu. 

Edytowane przez aux

Opublikowano
31 minut temu, nadol90 napisał:

Ten koles z allegro to ta sama firma i wystawia losowo gierki w cenach od 2x do 10x wiekszych niz wszedzie indziej bo liczy ze kogos złowi, potem zamawia z UK i ma zarobek. W sklepach i na ebacy mozna wyrwac w ludzkiej cenie YS VIII.

Ja mysle nad limitka na Switcha ale cena spora.

Opublikowano

@Velius 100 dolców za takie cudo? Brałbym gdybym miał :) Ta limitka na Switcha wydaje mi się ciekawsza od PS4/Vita. W ogóle fajnie że seria zmierza na Nintendo. Switch wydaje się idealny dla YS. Może wydadzą poprzednie części?

Opublikowano
30 minut temu, aux napisał:

@Velius 100 dolców za takie cudo? Brałbym gdybym miał :) Ta limitka na Switcha wydaje mi się ciekawsza od PS4/Vita. W ogóle fajnie że seria zmierza na Nintendo. Switch wydaje się idealny dla YS. Może wydadzą poprzednie części?

Jesli by wydali w pudelkach to dla mnie zakup obowiazkowy. Mam nadzieje ze wersja Switch to ta sama co PS4, a nie wykastrowana jak Vita. Co do limitki to mam juz na Vite, dlatego nieswojo sie cuzje wydajac znowu 450zl (90 funtów + wysylka 10 funtów) ponownie, a szkoda bo wyglada zacnie.

Opublikowano

Plejka trójka wleciała do domu, więc trzeba nadrobić trochu zaległości growych.

s2X0Qt2.jpg

Opublikowano

Ależ będzie Ysik nadrabiany na Switcha :banderas: Jeszcze tylko wcześniej trzeba ograć/nadrobić Ysa Memories of Celceta na Vitę. Powinienem wyrobić :ohboy:

Opublikowano

Dwie ksiazki coby ladnie sie prezentowaly na polce + gra na gowniaka bo za 10 euro tylko

S4TDLtX.jpg

Opublikowano

No hej Xbox ty koorwa śmieciu :kaz:

Q6Y2APX.jpg

Gry do Cexa, karton do szafy może przyda się kiedyś na wycinanki do Nintendo LABO.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Za takie hity dałbym się pokroić 

Opublikowano

prawdziwy koneser

Edytowane przez Playstation

Opublikowano

W Tesco była konsola + 6 gier za free. Jeszcze można było Halo 5 + Gearsy Ultimate ale nie było na stocku to nie brałem. Mordor i Overwatch już pogonione w cexie, CoD i Assassin po weekendzie bo chce trochę pofapować do grafy :kaz:

Opublikowano

Zrzut_ekranu_2018_01_19_o_18_34_25.png

Właśnie dlatego kocham zagraniczne eskapady. W tak koszernej cenie żal nie wziąć. RIGS nie chciałem, ale... Pobawię się i oddam komuś z forumka w tej samej. :notbad:

Opublikowano
6 minut temu, marbel007 napisał:

A w UK? A po ile można wiedzieć? 

6 gier? Na zdjęciu 4 pudełka.

Halo 5 i Gearsow nie było na stanie więc są tylko 4. Tak w UK, gry puszczam do Cexa bo nie chce mi się bawić w wysyłki itp.

Edytowane przez hav7n