Opublikowano 17 lutego 201411 l xD ale janusz ze mnie. no to jest czy nie ma ? Edytowane 17 lutego 201411 l przez bartiz
Opublikowano 17 lutego 201411 l https://twitter.com/Respawn/status/435222240045453312 Jesli nie zrobiles sajn apa - zapomnij.
Opublikowano 17 lutego 201411 l lol czyli niby otwarta ale nie do końca, w takim razie sorry bartiz za wprowadzenie w błąd
Opublikowano 17 lutego 201411 l Otworzyli ja dla wszystkich, ktorzy wykazali zainteresowanie w odpowiednim terminie .
Opublikowano 17 lutego 201411 l wyłącz AA, też tak miałem, prawdopodobnie masz gf z serii gtx 200 GTX 285. Hmm, let's try it.
Opublikowano 17 lutego 201411 l Zagralem jeden meczyk na szybkosci. Ustawienia na insane/high czy co tam bylo. Troszke dziko sie gralo, ale czuje potencjal. Edytowane 17 lutego 201411 l przez El Loco Chocko
Opublikowano 17 lutego 201411 l jak ktos sie dobrze bawi w cody to tutaj tez bedzie. auto aim jump kick to taki sam bs jak knife z jedi pull w mw2 niestety ale mozna sie schowac w tej puszce poruszanie sie w tej grze daje rade nawet chyba lepiej niz w crysis 2 (mapy lepiej pod to zrobione) tylko po co dodawali te niewidzialnosc i jeszcze nie przerywa ona lapania w hardpoint?
Opublikowano 17 lutego 201411 l tylko po co dodawali te niewidzialnosc? Dzięki temu piechota ma większe szanse na pokonanie tytana, bo w walce piechota vs. piechota nic nie daje (niby niewidzialność, ale doskonale widać przeciwnika). Edytowane 17 lutego 201411 l przez ragus
Opublikowano 17 lutego 201411 l Trochę popykałem dzięki radzie kolegi wyżej. Chyba najbardziej badass uczuciem w tej grze jest animacja jak Twój własny Titan Cię wkłada ręką do środka.
Opublikowano 17 lutego 201411 l Mnie jara nerwowe wklepywanie kodu przez pilota zaraz przed katapultowaniem się.
Opublikowano 17 lutego 201411 l Moment, gdy tytan przeciwnika ma skrawek życia, podbiegasz do niego, wykonujesz atak wręcz, a Twój Tytan wyrywa wrogiego pilota ze środka i go wyrzuca jak śmiecia = BEZCENNY.
Opublikowano 17 lutego 201411 l Moment, gdy tytan przeciwnika ma skrawek życia, podbiegasz do niego, wykonujesz atak wręcz, a Twój Tytan wyrywa wrogiego pilota ze środka i go wyrzuca jak śmiecia = BEZCENNY. A tego nie widziałem O.o
Opublikowano 17 lutego 201411 l Moment, gdy tytan przeciwnika ma skrawek życia, podbiegasz do niego, wykonujesz atak wręcz, a Twój Tytan wyrywa wrogiego pilota ze środka i go wyrzuca jak śmiecia = BEZCENNY. A tego nie widziałem O.o Dobre to dobre! Polecam! Grafika myślałem że jest lepsza bo te tekstury jakieś marne :<
Opublikowano 18 lutego 201411 l Boże mam nadzieję że w pełnej wersji będzie przynajmniej 99 lvl bo te 14 to w 10 meczy da się zdobyć Teraz mam za sobą 30 meczy i w ostatnich dwóch zdobyłem po 9 k xp ....
Opublikowano 18 lutego 201411 l juz szybciej 60 lvli i 10 resetow (prestige czy jak to zwal w codach) jak wypada ci ze kilka challange ci sie wbilo w jeden mecz to wtedy ladnie wywinduje xp ktory i tak sie szybko wbija. lvl 14 w jakies 3h.
Opublikowano 18 lutego 201411 l Przypominam tylko, ze oni rowniez rank upy testuja itp. Wiecz oczywiste, ze wszelkie XP jest mega zboostowane.
Opublikowano 18 lutego 201411 l Gra mi crashuje cały czas, dopiero jak odpaliłem grę w oknie, crashuje mniej I tak jak się spodziewałem, boty mnie tylko denerwują, są bez mózgu. W pewnym momencie ubiłem 10 i żadnego gracza. Dla mnie ten tryb to porażka. Z kolejnych minusów, to z pewnością brak recoila, ale to twórcy CODa, więc nic dziwnego Niestety, pod koniec znów wywaliło mnie z gry i już dupa, nie mogę dołaczyć, strasznie zabugowana ta beta. Wracając, ten tryb jest dla mnie słaby, słabe boty psują grę i sztucznie robią z ciebie za(pipi)istego gracza. Ale rusza się to wszystko elegancko, to wielki atut tej gry.
Opublikowano 18 lutego 201411 l Wracając, ten tryb jest dla mnie słaby Ten to znaczy który z dostępnych w becie?
Opublikowano 18 lutego 201411 l Grałem w At, dla mnie boty nie ulepszają rozgrywki, a wręcz przeciwnie. Pomijając boty, jest naprawdę fajnie, głównie w tedy, kiedy zaczynają się potyczki tytanami, sporo się dzieje. Czasami ciężko to opisać Mam nadzieje, ze jednak wyjdzie na ps4 i w cale się nie zdziwię, jak tak się stanie.
Opublikowano 20 lutego 201411 l Pograłem w betę (jeszcze zdążyłem) i tylko utwierdziłem się w przekonaniu, że to za(pipi)ista gra. Kapitalnie wygląda skakanie po ścianach i szukanie drogi do wyeliminowania przeciwnika. Gra jest cholernie dynamiczna i szybka, mnóstwo się dzieje, walki Tytanów są świetne, dostarczają wielu emocji i za wszelką cenę nie chcesz dać za wygraną - poza tym masz poczucie, że faktycznie wtedy to Ty jesteś kozak, a reszta musi przed Tobą zwiewać. Boty z kolei mnie w ogóle nie drażnią bo ubijam i jednych i drugich i nie mam z tym problemu żeby je odróżnić, ale fakt faktem - są cholernie głupie. W pewnym momencie wpadłem w ich całą chmarę, a i padły niczym pionki - w sumie mogłoby obejść się bez nich, a zamiast tego daliby 8vs8, a nie 6 na 6. Wydaje się sporo, ale jednak po przesiadce z BF3 muszę się mocno przestawić Tak czy siak - zapowiada się fantastyczny tytuł w multi, który dostarcza ogrom zabawy i z pewnością zainwestuje w niego w dniu premiery. Rewelacja! Kurde no, kapitalna giera - denerwują trochę czasy ładowania do kolejnej bitwy (90 sekund to zdecydowanie za długo), ale sama rozgrywka to pokłady miodu. Cholernie żałuję, że tego nie ma na PS4 i ciekaw jestem różnic między wersją na X360, a Xboxem One. Dobrze, że chociaż wyszło na PC. W tej grze w ogóle nie zwraca się uwagi na grafikę (która wcale aż taka zła nie jest), chociaż przyznać muszę, że chodzi słabo (ale to pewno kwestia optymalizacji i bety). Trzymam kciuki za pełną wersję i już nie mogę się doczekać 13 marca. Edytowane 20 lutego 201411 l przez Maciomaniak
Opublikowano 20 lutego 201411 l śmiesznie czasem jest jak wchodzimy do pomieszczenia, a tam dwa boty stoją w bezruchu i czekają na nas aby odegrać skrypt walki wręcz.
Opublikowano 26 lutego 201411 l Wg @VinceZampella zainstalowany Titanfall zajmuje 48GB na dysku. Do ściągnięcia jest 21GB. Edytowane 26 lutego 201411 l przez Shankor
Opublikowano 27 lutego 201411 l Cholerny Titanfall. Po ograniu bety nie chce mi sie w nic grać, tylko czekam na premierę