Skocz do zawartości

Zimowe Igrzyska Soczi 2014

Featured Replies

Opublikowano

Jesteście zainteresowani zimowymi igrzyskami? Macie jakieś ulubione dyscypliny, które będziecie śledzić?

Ja czekam głównie na skoki i biegi narciarskie kobiet, bo tu mamy największe szanse na medale. Ciekaw też jestem jak wypadną panczeniści, bo ostatnio o nich głośno.

• Odpowiedzi 232
  • Wyświetleń 27,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• I wszystko jasne. Nigdy bym nie pomyślał, że Stoch aż tak się rozwinie. No cóż, czapki z głów i czekamy na dużą skocznie, a także na skoki drużynowe.

• Gość osiol
    Gość osiol

Złoto dla Justyny Kowalczyk!   Z radością mimo wszystko się wstrzymam i poczekam na post ogqozo. Nie chcę popełnić takiego faux pas, jak ze Stochem, kiedy to cieszyłem się z medalu, nie wiedząc, że

• Jak można skoków nie oglądać. Co za niepolak

Opublikowano

Musowo trzeba hokej obczaić, ciekawe ile będzie twarzy z NHL, pewnie niewiele :/

Opublikowano

Curling mistrz. Mam nadzieję, że TVP będzie transmitować więcej niż jeden, finałowy mecz.

Edytowane przez XM.

Opublikowano

Alpejskie. Zjazd, slalom, slalom gigant

Bobsleje

Hokej

Solistki w lyzwiarstwnie figurowym

Snowboard. Halfpipe i slopestyle

Skoki

Jest na co patrzec

Opublikowano

Przede wszystkim hokej bo to jedyna szansa na 4 lata by zobaczyć czołowe kraje w najsilniejszych składach.

Ponadto biathlon, łyżwiarstwo szybkie, curling, biegi narciarskie, narciarstwo alpejskie i skoki (zobaczymy jak czas pozwoli na oglądanie)

Opublikowano

Po pierwszej serii skoków prawie nie zeszedłem. Kuźwa jeszcze jeden, dobry skok Kamil!

Opublikowano

wspolczuje co on teraz za mysli w glowie musi miec

Opublikowano

Ale odpalił, jak kiedyś Adasko. Pięknie. Mysle że taka przewaga jest nie do stracenia na tym rozmiarze skoczni.

Opublikowano

Jak nie naoglądał się Kubicy i nie przeda(pipi)e albo wpadnie w zaspe na drugim skoku musi być złoto.

Opublikowano

<znawca skoków od zawsze> Doskonały skok Kamila (mój kumpel to po imieniu), wiedziałem, że go na to stać. Chyba aż włączę TV na ostatni skok.

Opublikowano

Jak można skoków nie oglądać. Co za niepolak :/

Opublikowano

Oqqozo ogląda tyle sportów na raz i ma tyle kontaktów, że już brakuje czasu na skoki :(

Opublikowano

Jeeeeest!!!!! Mamy złoto w rodzinie!!!!

Opublikowano

No (pipi)a! Fajnie, że Kamil dokonał czegoś co nawet Małyszowi się nie udało :).

Opublikowano

Przeczuwam że puchar świata tez zdobędzie. Pięknie sie rysuje nowa legenda :)

Opublikowano

KAMIL STOCH KRUL WSZECHŚWIATA 

brawo

Opublikowano

Myslalem ze sie os,ra w drugiej serii i bedzie 'tylko' medal ale nie zloty ale jednak pokazal ze jest twardziel i tylko ja sie os,ralem a on na pewniaku!

W takiej formie to tylko tragedia moglaby mu odebrac medal na duzej skoczni, a i w druzynowce moze pociagnie zioberow i kotow i zakreca sie kolo podium. Wrocila mi chec do ogladania tych igrzysk

Opublikowano

Oglądajcie snowboard damski, zayebiste laseczki, że aż oczu niekiedy nieszło oderwać

0.jpg

A także moja faworytka z dzisiejszego narciarstwa

soukalova-1389366260_zoom32_crop_800x600

Edytowane przez Gość

Opublikowano

1724778_403350739811445_1328435152_n.png

I wszystko jasne. Nigdy bym nie pomyślał, że Stoch aż tak się rozwinie. No cóż, czapki z głów i czekamy na dużą skocznie, a także na skoki drużynowe.

Edytowane przez agst

Opublikowano

No Kamil ! Wielka to rzecz ! Szacun :) 

Oby więcej takich dni dla naszych ! :)

Opublikowano

No to widze, że skoki znowu beda naszym sportem narodowym. Siatka i reczna już się znudziły.