Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation VR - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Polecam też sprawdzić SuperHot! Masakra! Piekielnie trudna i piekielnie zaj..ebista. Platyna jak dla mnie niemożliwa do wbicia : ) są i można spalić od groma kalorii :D Wymaga 2xmove

Edytowane przez Ryo-San

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 228,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie wytrzymałem, Wczoraj w drodze po żonę z pracy wpadłem z synami do gdańskiego MM. Sporo sztuk VR leżało obok slimki ps4, więc wziąłem. 1769zł i jeszcze dostałem 150 zł na paliwo w BP, więc spoko.

• Mam już za sobą lekko licząc ponad 50h spędzone w VR więc podzielę się swoimi refleksjami.   Wykonanie - sprzęt wykonany bardzo ergonomicznie. Mój dotychczasowy rekord to około 3h non stop i poza ci

• Ale nawet jak kupić Oculusa i mocnego kompa to w co tam grać? są w ogóle już jakieś gry w sprzedaży czy tylko 3 sztuki? Wydaje mi się, że na PC nic nie ma, na PS VR przynajmniej są już tytuły.   Je

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

The persistence zakupiony. vr takich gier potrzebuje. Mam wrażenie że jest mniej ostrzej niż w demie ale może mi się wydaje. Polecam nie będziecie żałować wydanej kasy. oczywiście jest PL (napisy)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pany, orientuje się ktoś może, czy w Krakowie można w jakimś miejscu/sklepie wypożyczyć VR-a, żeby się nim swobodnie pobawić i go przetestować przed ewentualnym zakupem?

Opublikowano

Tez łyknę Firewall akurat w moje urodziny :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro

Opublikowano

trzeba się będzie zgrać na partyjkę i stworzyć jakiś team do wspólnych bojów

Opublikowano
W dniu 8.08.2018 o 09:41, l33t napisał:

Pany, orientuje się ktoś może, czy w Krakowie można w jakimś miejscu/sklepie wypożyczyć VR-a, żeby się nim swobodnie pobawić i go przetestować przed ewentualnym zakupem?

https://allegro.pl/wypozycz-playstation-vr-katowice-krakow-i7485083863.html

http://vrteam.pl/home/oferta/oferta-konsole-na-wynajem/   (adres warszawski ale podobno są też w Łódzi, Krakowie, Wrocławiu i Poznaniu)

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

Wczoraj pojawiło się na Storze demko Transference - The Walter Test Case. Polecam. Założyłem też temat o grze pod tym linkiem

Transference is a psychological thriller where you come face to face with a fractured family as you freely explore their minds. Navigate a dream-like home filled with secrets you can discover. Collect the evidence of a family's history to choose how you repair their lives. Learn the rules of a place bent on breaking them to unlock the truth.

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

Czy grał ktoś już w Firewall ?

Opublikowano
ja gram, super, świetna grafa, miodna.Polecam

Właśnie skończyłem grać rewelacja dla mnie
Next level w rozrywce VR

Opublikowano

Oceny tej produkcji są mega wysokie, kurde trzeba zakupić bo już miesiąc VR nie odpalałem :D

Opublikowano
Oceny tej produkcji są mega wysokie, kurde trzeba zakupić bo już miesiąc VR nie odpalałem [emoji3]

Gdyby nie ta gra mój VR skisł by jak ogórek. :)

Opublikowano

Pistolet przynajmniej ja gram w ten sposób, słuchawki na głowę i przenosisz się do counter strike smile.gif

Opublikowano

Moj nick : Murzyn_PL możemy grać :)