March 18, 20169 yr Ja również. Szkoda, że na start życzą sobie wpłaty 350 zł gdzie tak? ja zamawiałem w euro rtv agd i nic nie chcą (póki co).
March 18, 20169 yr Studia pracujące nad grami VR. FROM Software?!?! From Software robiło też gry na kinecta. Nic takiego szokującego.
March 19, 20169 yr Nic mi nie przysłali o tych 350 zobaczymy no ale i tak trzeba dokupić kamerkę i move Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
March 19, 20169 yr Czyli trzeba szykować za zestaw z 2k wliczając kamerę i move (move mam, gorzej z kamerką)
March 19, 20169 yr Author Zestawy są potwierdzone, mam nadzieję, że Euro rtv będą je mieli w sprzedaży. Poza tym maile dotyczące wpłaty 350 zł będą rozsylane w przyszłym tygodniu. Podobno pula okularów jest mocno ograniczona i będzie decydować moment zamówienia, bądź wpłaty.
March 19, 20169 yr hype jest zwłaszcza że gry to nie tylko indyki, a jeszcze parę tygodni temu chciałem sprzedać kamerkę bo siedzi i się kurzy . Preordera nie robię bo z Sony nic nie wiadomo.
March 19, 20169 yr Zestawy są potwierdzone, mam nadzieję, że Euro rtv będą je mieli w sprzedaży. Poza tym maile dotyczące wpłaty 350 zł będą rozsylane w przyszłym tygodniu. Podobno pula okularów jest mocno ograniczona i będzie decydować moment zamówienia, bądź wpłaty. Amazon po minucie był pusty wszystkie preordery wręcz wyparowały Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
March 19, 20169 yr Czytal ktos moze jak to bedzie z osobami, ktore nosza okulary? Nie bedzie to jakos mocno przeszkadzalo?
March 19, 20169 yr Grałem trochę czasu na Oculusie w okularach i nie przeszkadzało to szczególnie, jest odpowiednio duży. Podejrzewam, że z PS VR będzie podobnie. Bez okularów grało się kiepsko, efekt nie jest odpowiedni kiedy na jedno oko widzi się gorzej jak ja.
March 30, 20169 yr W autoryzowanym sklepie Playstation na allegro (www.strefamarek.allegro.pl) też jest preorder do zakupienia. Podobno sprzedaż ma być tylko i wyłącznie w preorderach po oficjalnej premierze produkt ma zniknąć z rynku ciekawe ile w tym prawdy ?
May 1, 20169 yr Jakieś newsy z podwórka VR ?? bo jakoś strasznie po ogłoszeniu przez SONY daty premiery wszystko ucichło ...... albo ja nie potrafię nic znaleźć Edited May 1, 20169 yr by kakus
May 3, 20169 yr Może ucichło ze względu na fakt, że ich cudo "next gen" nie uciągnie następnego cuda jakim ma być VR a cudo nad cudami jakim jest 4K, wymagać będzie od nas uwzględnienia cudownego kredytu z ratami na 10 lat. Konsola to już tylko przystawka do TV z płatnym abonamentem Brawo Ja... nie, brawo Sony. Super alternatywa! W dodatku darmowa i bezprzewodowa Edited May 3, 20169 yr by Lucky77
May 11, 20169 yr Ostatnio próbowałem się zorientować w ilościach i dostępności, ale wychodzi na to, że będzie ona mizerna + nikt nic nie wie :-D
May 16, 20169 yr W(pipi)ia mnie bo kusi mnie to VR, ale boje się, że będzie jak ze wszystkimi tego typu zabawkami jak move czy inne eyetoye jaranko a potem i tak pojdzie w kąt.
May 16, 20169 yr W(pipi)ia mnie bo kusi mnie to VR, ale boje się, że będzie jak ze wszystkimi tego typu zabawkami jak move czy inne eyetoye jaranko a potem i tak pojdzie w kąt. Mnie nie kusi bo cały czas jaram się wypasionymi grami na PS4. Kurde, jak ludziom nie chciało się zakładać okularów 3D to będą chodzić i straszyć w tych hełmofonach??? Gdyby nie ten zamęt, mielibyśmy pewnie nasze konsole jeszcze z 2-3 lata.
May 17, 20169 yr Wiadomo coś jak ze słuchawkami do tego sprzętu ? Wspiera tylko te dodawane do zestawu, czy np. takie: http://www.turtlebeach.com/product-detail/ps4-headsets/ear-force-stealth-500p/591też będą działać ? (
June 8, 20169 yr Ładny wydatek sie zapowiada nowe PS4 neo , PSVR,kamerka, move i 5k poleci Ciekawe czy warto, ja sie umawiam na testowanie okularów HTC żeby przysłowiowo liznąć VR przynajmniej będę miał porównanie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edited June 8, 20169 yr by kakus