Opublikowano 25 lipca 20168 l Grywa ktoś jeszcze w multi? oj grywa , jeden z lepszych multi w którym trzeba współpracować i myśleć a nie latać na pałę i strzelać , tutaj tak nie ma.
Opublikowano 25 lipca 20168 l Jak jest jakaś ekipa, w miarę systematycznie grywająca, to chętnie bym się podłączył, bo z randomami to lipa straszna jest.
Opublikowano 25 lipca 20168 l Mam zamiar zabrać się za TLoU na PS4 (w tym multi, którego na PS3 nie ruszyłem), więc może za jakiś czas dołączę.
Opublikowano 26 lipca 20168 l Ja w sumie mam ochotę wrócić do tego multi. Grałem ostatnio po sieci w Uncharted i chociaż miodne, to jednak nie to. Edytowane 26 lipca 20168 l przez Mammoth_Rage
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l Szukam kogoś do grania w multi. Nawet 3 osoby żeby był jakiś zespól. ps id: owca_z_bananowca Jak ktoś chętny to niech zostawi wiadomość tu albo na ps. Przeważnie gram wieczorami
Opublikowano 28 września 20168 l The Last of Us Remastered Edition w PS Store za 63 pln.Oferta tygodnia.Na to czekałem, nie dane mi jeszcze było ograć ten tytuł, wiem wstydzę się.. Może dzięki tej cenie i multiplayer się ożywi, hm ?
Opublikowano 28 września 20168 l Kto miał ograć, ten już ograł. Wersja w PS+ może by sprawiła napływ świeżej krwi.
Opublikowano 28 września 20168 l Może dzięki tej cenie i multiplayer się ożywi, hm ? On jest żywy, ludzi gra nadal dużo.
Opublikowano 28 września 20168 l Giger - jak będziesz grał, to chętnie dołączę, bo w tym multi to tylko z ekipą. U mnie ciągle leży odłogiem, ale ja mam usprawiedliwienie, bo na PS3 wbiłem platynkę
Opublikowano 28 września 20168 l The Last of Us Remastered Edition w PS Store za 63 pln. Oferta tygodnia. Na to czekałem, nie dane mi jeszcze było ograć ten tytuł, wiem wstydzę się.. Może dzięki tej cenie i multiplayer się ożywi, hm ? W euro to tylko 15'staka. Ciężki zgryz mam, bo ja chce wydanie w steelbooku, ale te jest drogi, wiec czekam na obniżkę, tymczasem te dziady zawyżają, bo mały nakład byl. Brac, czy nie, o to jest zgryz?
Opublikowano 28 września 20168 l Jakby ktoś chciał to mogę pograć multi zawsze wieczorami jestem oraz uncharted 4 Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 28 września 20168 l Opłaca się wydać te 63zł za tą grę w wersji cyfrowej? Zastanawiałem się na pudełkową ale używka chodzi po około 50zł....
Opublikowano 28 września 20168 l Dobra skusiłem się... Kiedyś pykałem trochę w PS3 teraz pogram w PS4. Pobieramy i gramy
Opublikowano 7 października 20168 l Opłaca się wydać te 63zł za tą grę w wersji cyfrowej? Zastanawiałem się na pudełkową ale używka chodzi po około 50zł.... Używka na PS4 chodzi za tyle? Nie wierzę xDDD Na taką grę to warto wydać nawet i 200 zeta. Najlepsze w co możesz zagrać na PlayStation od czasów Final Fantasy VII i Tekkena 3.
Opublikowano 29 października 20168 l Chyba lepiej grać przeciwko takiemu, niż mieć go w drużynie, pewnie wszystkich by sam załatwił
Opublikowano 1 listopada 20168 l Czyli teraz strach grać, bo pewnie zwiecha zwiechą poganiana, kasowanie save'ów i nie wpadające trofea... Tak to przynajmniej wygląda po "Pro Patchu" w Rise of the Tomb Raider, więc i teraz obawiam się takiej fuszerki.
Opublikowano 1 listopada 20168 l Na szczęście ND są solidniejsi Chyba nie zaliczyli jeszcze podobnej wpadki. Ale co do TR masz rację, tam faktycznie dzieją się teraz cuda ;D
Opublikowano 4 listopada 20168 l Jeśli ktoś gra multi, chętnie dołączę do jakiejś ekipy. Nie grałem długo, ale z chęcią w grupie bym pograł. Edytowane 4 listopada 20168 l przez JLBuraku