Skocz do zawartości

The Last Of Us Remastered Edition

Featured Replies

Opublikowano

Grywa ktoś jeszcze w multi?

oj grywa , jeden z lepszych multi w którym trzeba współpracować i myśleć a nie latać na pałę i strzelać , tutaj tak nie ma.

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 360,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat TLoU najslabszym elementmem jest gamplay wiec jak ktos oglada przejscie na YT to duzo nie traci. 

• LoU jest grą która nie musi się bronić przed żadną krytyką. Skoro wychodzi w wersji Remastered to znaczy że wybija się ponad obowiązujący nurt którym płyną sobie takie growe ekskrementy jak GTA5, Bios

• Chryste Panie...

Opublikowano

Jak jest jakaś ekipa, w miarę systematycznie grywająca, to chętnie bym się podłączył, bo  z randomami to lipa straszna jest.

Opublikowano

No ja gram ostatnio co wieczór z kolegą więc zapraszam ;)

Opublikowano

Mam zamiar zabrać się za TLoU na PS4 (w tym multi, którego na PS3 nie ruszyłem), więc może za jakiś czas dołączę. 

Opublikowano

Ja w sumie mam ochotę wrócić do tego multi. Grałem ostatnio po sieci w Uncharted i chociaż miodne, to jednak nie to.

Edytowane przez Mammoth_Rage

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam kogoś do grania w multi. Nawet 3 osoby żeby był jakiś zespól.

ps id: owca_z_bananowca

Jak ktoś chętny to niech zostawi wiadomość tu albo na ps. Przeważnie gram wieczorami

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

The Last of Us Remastered Edition w PS Store za 63 pln.
Oferta tygodnia.

Na to czekałem, nie dane mi jeszcze było ograć ten tytuł, wiem wstydzę się.. :)
Może dzięki tej cenie i multiplayer się ożywi, hm ?

Opublikowano

Kto miał ograć, ten już ograł. Wersja w PS+ może by sprawiła napływ świeżej krwi.

Opublikowano

On jest żywy, ludzi gra nadal dużo.

Opublikowano

Giger - jak będziesz grał, to chętnie dołączę, bo w tym multi to tylko z ekipą. U mnie ciągle leży odłogiem, ale ja mam usprawiedliwienie, bo na PS3 wbiłem platynkę  :)

Opublikowano

The Last of Us Remastered Edition w PS Store za 63 pln.

Oferta tygodnia.

Na to czekałem, nie dane mi jeszcze było ograć ten tytuł, wiem wstydzę się.. :)

W euro to tylko 15'staka. Ciężki zgryz mam, bo ja chce wydanie w steelbooku, ale te jest drogi, wiec czekam na obniżkę, tymczasem te dziady zawyżają, bo mały nakład byl.  Brac, czy nie, o to jest zgryz?

Opublikowano

Opłaca się wydać te  63zł za tą grę w wersji cyfrowej?

Zastanawiałem się na pudełkową ale używka chodzi po około 50zł....

Opublikowano

Dobra skusiłem się... Kiedyś pykałem trochę w PS3 teraz pogram w PS4. Pobieramy i gramy :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Opłaca się wydać te  63zł za tą grę w wersji cyfrowej?

Zastanawiałem się na pudełkową ale używka chodzi po około 50zł....

Używka na PS4 chodzi za tyle? Nie wierzę xDDD

Na taką grę to warto wydać nawet i 200 zeta. Najlepsze w co możesz zagrać na PlayStation od czasów Final Fantasy VII i Tekkena 3. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Chyba lepiej grać przeciwko takiemu, niż mieć go w drużynie, pewnie wszystkich by sam załatwił :rotfl:

Opublikowano

Czyli teraz strach grać, bo pewnie zwiecha zwiechą poganiana, kasowanie save'ów i nie wpadające trofea... Tak to przynajmniej wygląda po "Pro Patchu" w Rise of the Tomb Raider, więc i teraz obawiam się takiej fuszerki.

Opublikowano

Na szczęście ND są solidniejsi ;) Chyba nie zaliczyli jeszcze podobnej wpadki.

Ale co do TR masz rację, tam faktycznie dzieją się teraz cuda ;D

Opublikowano

Jeśli ktoś gra multi, chętnie dołączę do jakiejś ekipy. Nie grałem długo, ale z chęcią w grupie bym pograł. 

Edytowane przez JLBuraku