Opublikowano 8 czerwca 20213 l 11 godzin temu, Ryo-San napisał: Aż się boje teraz odpalać dwójkę bo domyślam się że to już pewnie nie będzie to Ostatnio zanim wróciłem do drugiej części postanowiłem sobie przypomnieć pierwszą. Też dwa razy. I o ile jestem się w stanie zgodzić z tym co napisałeś o pierwszej części, to druga robi to lepiej. Są tam momenty, do których można się przyczepić jednak, jak dla mnie wypada lepiej.
Opublikowano 9 czerwca 20213 l Ciekawe czy pape będą za to wołać czy f2p Ale tak czytam i kurwa czy oni nie chcą z tego zrobić jakiegoś lootera co-opowego Cytat The job ads also match with comments made by PlayStation Studios boss Herman Hulst this month, who hinted at a narrative-driven online experience coming from PlayStation. “Who says that multiplayer experience cannot have great stories, right?” He said.
Opublikowano 5 września 20213 l A Bruce to jescze gdzieś robi ? Nie chciałby wrócić do naughty dog za dickmana? :-|
Opublikowano 5 stycznia 20223 l K#rwa, kisnę z tego rimejku Ale jak PS5 wjedzie na salony to i tak kupię bo to jedna z gierek żyćka
Opublikowano 6 stycznia 20223 l To w sumie zależy jak to odświeżą i wycenią, za jakieś 149 sam bym brał ale znając sony to wiadomo ile krzykną xd
Opublikowano 9 kwietnia 20223 l W dniu 6.01.2022 o 09:43, mario10 napisał: he he cena pewnie będzie strzałem w pysk jak zawsze Ja niedawno tą wersję pierwszej kupiłem... Gra PS4 / PS5 / The Last of Us Remastered 1 44,99 zł
Opublikowano 10 kwietnia 20223 l Gratuluję, ale teraz chyba wszystkie gry tak opisują ps4/ps5. Trochę przepłaciłeś ona z reguły kosztuje poniżej 40zł a dodatkowo jak masz ps5 to jest psplus collection.
Opublikowano 10 kwietnia 20223 l Pewnie będzie to tylko remake 1:1 z unowocześnioną oprawą, co wiąże się z krokiem wstecz względem Part 2 jeśli chodzi o gameplay. Ciekawe czy też na PS4, czy już tylko na PS5.
Opublikowano 11 kwietnia 20223 l W dniu 10.04.2022 o 09:17, mario10 napisał: Gratuluję, ale teraz chyba wszystkie gry tak opisują ps4/ps5. Trochę przepłaciłeś ona z reguły kosztuje poniżej 40zł a dodatkowo jak masz ps5 to jest psplus collection. Z całym zestawem innych gierek? Zapłaciłem za nowe 4 pudełka z przesyłką 190 zeta. Gdybym miał szukać po olx, to ten ma tą, a ten tamtą. Tu zwykły kurier, tam z olx 5 xł przecena albo 1 i summa summarum by mnie wyszło przeszło 2 stówki, a ceny z olx do tej promocji nowych różnią się te 2-7 złoty, że taniej niż w tym sklepie, a niektóre chcą drożej. Plus dodatkowe są taryfy w formie "cebulionów" za każdy kupiony produkt. Oprócz tego nie mam Ps5 i jakoś nie szukam teraz. Świeżo kupiona 4 Pro i nie zmienię jej do wersji Slim lub Pro gdy wyjdzie 5. A jestem zwolennikiem pudełek, nie cyfrówek. Mnie zmusili na PC, w tym CD Action z kluczami na Steam. Produkt Ilość Cena Kwota: 180,87 zł Wysyłka 11,98 zł przez InPost Paczkomaty 24/7 Metoda płatności: Przelewy24 Suma: 192,85 zł (zawiera 36,05 zł VAT) Gra PS4 / PS5 / The Last of Us Remastered 1 44,99 zł Gra PS4 / PS5 / Horizon Zero Dawn Edycja Kompletna Complete Edition 1 44,99 zł Gra PS4 Uncharted Kolekcja Nathana Drake'a 1 47,99 zł Gra PS4 / PS5 / Until Dawn PlayStation Hits 1 42,90 zł Edytowane 11 kwietnia 20223 l przez Soyokaze
Opublikowano 11 kwietnia 20223 l Nie przepłaciłeś nie wiadomo ile, ale większość tych gier to playstation hits i chodzą koło 39zł, ale pakiecik masz bardzo dobry i grania na sporo czasu
Opublikowano 11 kwietnia 20223 l Zależy gdzie.... Szukałem sklepy typowo pod konsole. Jak wspomniałem sa i niektóre po 20 gry na olx a czasami i 60 wystawiają. Te na olx były w podobnych cenach z różnicą do 5 złoty, ale pojedyncze sztuki nie opłacały się. A jestem daleko od dużych miast, by wstępować do sklepów i marketów. Teraz szukam kolejnych tytułów. Grania akurat przed świętami i w trakcie świąt. Fajnie, że się udało Ps4 nabyć przed świętami. The last of us jest jedną z tych co zazdrościłem konsolowcom, bo ja właśnie tego typu lubię tytuły. Zacząłem oglądać i przerwałem i dobrze, że tak zrobiłem. Teraz mogę na spokojnie przejść po swojemu. Jeszcze i tak wybiore ang głosy, bo jednak lubię oryginały. Obawiałem się, że niektóre tytuły są pozbawione opcji zmiany głosów i tekstów, ale bezpodstawnie do tych tytułów co mam. Kolejny powód radosci, że jest konsola. Bo i konsola i tytuły z gatunku które lubię. I pewnie oznaka starości już. Wolę czasami "samograjki" z historią, niż wymagające rozgrywki. Mógłbym wgrać LoU już na dysku ale mieć 2 pozycje nieskończone to przesada już, a gdzie jeszcze 3... Trza dawkować sobie pomału. Skończyć wpierw jedno
Opublikowano 9 sierpnia 20222 l Ogrywam sztosa drugi raz dopiero i jakoś mi się zdecydowanie bardziej podoba niż za pierwszym podejściem. Nie wiem dlaczego ale bardziej czuje klimat, bardziej się wczuwam w atmosferę gry i gamepllay. Nic gra nie straciła ze swojego uroku, wręcz nawet zyskała. Bawie się znakomicie. Nie wiem po co ten nowy remake. To wstyd i rąk branży
Opublikowano 9 sierpnia 20222 l 23 minutes ago, standby said: Nie wiem po co ten nowy remake. To wstyd i rąk branży Nieee no pierwsza część to Mesjasz, zbawiciel growej branży więc Remake przygarnie się za 50 zł i postawi na półeczkę obok wersji PS3/PS4