Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Call of Duty: Advanced Warfare

Featured Replies

• Odpowiedzi 607
  • Wyświetleń 101,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No, jak dla ciebie single player w black ops to kupa to ja nie mam pytań   Akurat tam singiel był bardzo dobry, super klimat, super fabuła (jak na strzelankę to serio niezła), fajne, różnorodne misje

• https://profile.callofduty.com/dayzero - logujesz sie, zaznaczasz, a oni Ci aktywuja edycje day zero do 24h.

• Kampania bardzo miłe zaskoczenie, wciagneła mnie tak, że pierwszy raz miałem ochotę ją skończyć zanim zaczne multi. Przejście zajeło mi około 10 godzin i jest to co powinno być, epickość, patos i akcj

Opublikowano

A któryś CoD go kiedyś miał z tych nowszych?

Edytowane przez Wooyek

Opublikowano

Też zależy chyba od broni, jakiś tam minimalny w niektórych jest.

Opublikowano

, ale prawie kazdemu gra sie lepiej niz w poprzednie 2 odslony.

!  :teehee:

Co ty chcesz od Black ops 2?

No nic poza tym, ze bylo znacznie gorsze od BO 1. ^^
Opublikowano

Czy w nowym callu kule przechodzą przez ściany?

tak

Ale tylko te z dopasionych naboi(ów).

Opublikowano

Niestety sporo kamperów,pewnie dlatego że można oberwać z każdej strony i te łajzy boją się wyjść z cienia albo dlatego że ciężej jest wbić scorestreaki i kampią. Poza tym ten CoD jest o niebo lepszy od Ghosts i MW3

Opublikowano

dobry ten nowy cod. wczoraj miałem grac do 2, 3 nad ranem a poszło dużo grubiej... i nawet fabularnie daje rade :)

kupiłem  głownie dla singla i sie nie zawiodłem. 

Opublikowano

nastawiam sie na singla. nie przeszkadza mi kampania 5-6h warto brac? mniej wiecej do ktorej czesci mozna porownac aw?

Danielski jesteś pełny sprzeczności najeżdzasz na BF na DC że obcięty a chcesz kupić kupę na 5 godzin singla.

Opublikowano

Ile jest lvl? 55? Z jakimi brońmi latacie? Jak zacząłem z tą pierwszą co jest na samym początku odblokowana w szturmowych i jakoś tak zostało, które są jeszcze jakieś fajne i warte ogrania?

Opublikowano

Ile jest lvl? 55? Z jakimi brońmi latacie? Jak zacząłem z tą pierwszą co jest na samym początku odblokowana w szturmowych i jakoś tak zostało, które są jeszcze jakieś fajne i warte ogrania?

50. Snajperka MORS.
Opublikowano

nastawiam sie na singla. nie przeszkadza mi kampania 5-6h warto brac? mniej wiecej do ktorej czesci mozna porownac aw?

Danielski jesteś pełny sprzeczności najeżdzasz na BF na DC że obcięty a chcesz kupić kupę na 5 godzin singla.

Zielu od kiedy CoD mial dluga kampanie? chyba tylko przy MW1 i CoD z japoncami zajal mi troche dluzej na veteranie. Roznica jest taka ze DC to wybrakowane (pipi) na ktore sie dalem nabrac jak wiekszosc a BF znasz moja opinie. Skonczyl sie na BC2 reszta serii to popluczyny ktorymi tylko kon z klaplami na oczach bedzie sie jaral. Ja nie mowie ze CoD to fantastyczna seria ale jak kampania jest dobra to wezme bo brakuje mi dobrego singla ostatnio, w multi lupie diablo jak wiesz ktore zjada wszystko inne na sniadanie mimo tego ze posiada tylko coop. ale to nie temat o innych grach. dajcie znac jak single pany:)

Opublikowano

ja lubie ARX-160 - wersja Elite dodatkowo ma np. wieksze obrazenia. Przy kazdym wystrzale trzeba wciskac spust, ale mega precyzyjny.

Opublikowano

Maksymalny jest 50ty i potem albo prestiż albo zostawiasz. Ja nie jestem w stanie podać jednej broni której używam. Generalnie wiele zależy od trybu który akurat gram. To jest gra mocno zdominowana przez ARy, a za najlepszego jest uznawany BAL 27, zresztą nie ma się co dziwić bo broń w krótkim dystansie zachowuje się prawie jak SMG w przeciwieństwie do pozostałych ARów. Lubie jeszcze AK12, IMRa i HBRa i gram nimi w wolniejszych trybach jak np. SND ale jeżeli szukasz wielozadaniowego guna który sprawdzi się zawsze i wszędzie to tylko BAL + dodatki (kolba, uchwyt i uchwyt ergonomiczny). Jeżeli już koniecznie chcesz się zdecydować na SMG to KF7 wypada moim zdaniem najlepiej. Snajperki - MORS.

Opublikowano

Nie wytrzymałem i kupiłem, to mój pierwszy CoD od Black Ops.

Opublikowano

Ja to przycebuliłem z kodami allegro i wyrwałem za 188 zł. Tylko przesyłka listem poleconym, więc jak się sprężą, to może przed długim weekendem będę grał. A jak nie, to idę 11 palić tęcze.

Opublikowano

Co ci azjaci tacy wysocy, na koksach czy jak?

Opublikowano

ja lubie ARX-160 - wersja Elite dodatkowo ma np. wieksze obrazenia. Przy kazdym wystrzale trzeba wciskac spust, ale mega precyzyjny.

Ten ARX-160 to assault rifle? Dotąd sądziłem, ze jedyną samopowtarzalną strzykawką jest MK-14, której z resztą jeszcze nie odblokowałem.

Sam se odpowiadam. Ten ARX to nie jest samopowtarzalna bron i nie strzela jednym pociskiem, a trzema w serii...

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Nie wytrzymałem i kupiłem, to mój pierwszy CoD od Black Ops.

Moim zdaniem nie będziesz żałował. Ja w CODa gram co roku, bo z ekipą bierzemy udział w turniejach otwartych Search and Destroy na mlg.com, i przy GHOSTcie miałem już ostrą załamkę tak był nieudany i powtarzalny, zwłaszcza po Black Ops 2 który całkiem dawał radę. Ale Advance Warfare bardzo dużo pozmieniał, gra wygląda świetnie, a exo movement jest całkiem nową jakością i super dodatkiem sprawiającym że w sumie co chwila masz w multi epicki moment.

Opublikowano

ja pier... paczkomaty inpost. Sklep wysłał mi grę w poniedziałek rano i do teraz nie przyszła do paczkomatu. Ktoś mi kiedyś paczkomaty polecał i to mój pierwszy i ostatni raz jeżeli dziś nie dojdzie. Nawet pp 1 dzień przeważnie idzie.    W(pipi) bo od jutra mam wolne  a paczkomat mam pod pracą :D  Jak będę musiał całe miasto przejechać to fuck it :P

Opublikowano

jestem po dwóch misjach i powiem wow, toć to miód płynący, frajda że strzelania jest nieziemska