Opublikowano 16 marca 20187 l 2 godziny temu, BieŃ napisał: BTW. Jak śmigacie ubrani i jaka broń jest waszą ulubioną? Yahar'gul secik, bron +10 ludwig. W sumie nie widze wiekszej roznicy w setach poza styloweczkami. Za to zmiana broni zawsze wymaga wprawy a zwlaszcza wyczucia zasiegu
Opublikowano 16 marca 20187 l Jak to jest z tym nawiedzaniem innych światów? Szczerze mówiąc nigdy tego nie robiłem. Jeśli gram na NG+ i mam 130 lvl, to mogę spotkać jakiegoś świeżaka czy raczej gra dobiera mi kogoś ze zbliżonymi statystykami?
Opublikowano 16 marca 20187 l Nigdy sie nie bawilem w takie rzeczy ale podobno dobiera poziom..z roznica max kolo 10 lvl Edytowane 16 marca 20187 l przez BieŃ
Opublikowano 16 marca 20187 l 5 godzin temu, Kyokushinman napisał: Kapitalny dodatek a same starcia z bossami to Dla osób co chcą 100% wykręcić na trofeach to panowie uwaga na te dwa rekiny w studni Ta a te rekiny daja jedna z najlepszych dostepnych w grze broni Takze warto je za(pipi)ac
Opublikowano 16 marca 20187 l Moje dotychczasowe lochy zostaną skasowane jeśli rozpoczne następne NG+?
Opublikowano 16 marca 20187 l Czy przedmioty której po użyciu dają Blood Echoes opłaca się trzymać "na potem" czy lepiej je zużywać ba bieżąco w razie potrzeby?
Opublikowano 17 marca 20187 l Wg mnie dobrze mieć coś zawsze w zapasie jak braknie do Levelu albo upgrade broni. Czasem można się szybko doposazyc w molotowy lub daggery no i w razie czego kupić pociski lub folki krwi jak się zatniemy na bossie.
Opublikowano 18 marca 20187 l Zgubiłem się teraz, jestem po zabiciu odrodzonego, bestii paarl. To co mam teraz latać w tych granicach koszmaru lub koszmaru mensisa, żeby popchnąć fabułę do przodu? A i zdobyłem również ten klucz archibalda tylko nie wiem do których on te drzwi otwiera.
Opublikowano 18 marca 20187 l Godzinę temu, McDrive napisał: Da się to gdzieś w Polsce kupić? https://multiversum.pl/q/?keywords=bloodborne Można do nich napisać czy nie ściągneliby dodruki.
Opublikowano 18 marca 20187 l Godzinę temu, messer88 napisał: gdzie się zgubiłeś jak masz nowe lokacje do zwiedzania Faktycznie, granica koszmaru, którą olałem przez jakiś czas - nie podoba mi się ta lokacja, taka czerstwa, a najgorsze te zielone gunwa, po których raz zarazem turlać się trzeba, bo wolno chodzi i co jakiś czas atakował Mnie gracz, stąd robiłem w innych lokacjach, a wystarczyło poszukać baby z dzwonkiem i już spokój. Stoję teraz przed amygdalą i po pierwszym zgonie jestem. Odbęknąć amygdalę i spieprzać z tej lokacji, ino tylko mnie wkuwia, nie czuję klimatu. Edytowane 18 marca 20187 l przez Faka
Opublikowano 18 marca 20187 l Fakt BB mimo swojej za(pipi)istości jako ogółu ma kilka lokacji co odpychają.
Opublikowano 18 marca 20187 l Chce zrobić sobie set bestii. Broń już mam, ale brakuje mi runy która dropi z ogniowej bestii kleryka w koszamarze tropiciela. Ja yebie, ile ten cleric beast zadaje obrażeń. Nie mam pojęcia albo cierpliwości żeby go pokonać. Teraz musze farmić tętnienia na fiolki. Zużyłem ponad 200 fiolek z krwią na tego szmaciarza i nadal stoje w miejscu. Nie jest dobrze. Macie jakieś porady?
Opublikowano 19 marca 20187 l 13 godzin temu, Kyokushinman napisał: Fakt BB mimo swojej za(pipi)istości jako ogółu ma kilka lokacji co odpychają. Niby które?
Opublikowano 19 marca 20187 l Lokacje? raczej niektórzy przeciwnicy i bossowie. Każda miejscówka w BB jest pyszna
Opublikowano 19 marca 20187 l Dla mnie każdy projekt lokacji i przeciwników był co najmniej dobry. Ogólnie gierka to ścisły top growego art designu Edytowane 19 marca 20187 l przez nobody
Opublikowano 19 marca 20187 l Granica koszmaru. Graficznie dość mdłe (lokacja pasowałaby do każdej pseudośredniowiecznej gry), przeciwnicy wkurzający (w ten negatywny sposób), a w dodatku właściwie nic ciekawego tam - z tego co pamiętam - nie ma (prócz bossa).