Opublikowano 10 maja 20195 l Te wystające elementy są strasznie odpustowe, jednak nie ma jak samo specjalne malowanie + ewentualnie dźwięki.
Opublikowano 11 maja 20195 l z cyklu ciekawe informacje: - Turn 10 zatrudniło sporo osób z Rockstars - Initiative zatrudniło kluczowe osoby z ND - plotki, liczba ludzi opłacających gamepassa to podobno 9.5mln (bez próbnych kont) ale nie brałbym tego na serio
Opublikowano 11 maja 20195 l Brian Fargo chyba jest zadowolony ciekawe kiedy zobaczymy ich drugą grę (po Wasteland)? i jak duży będzie ten zapowiadany skok jakości? Edytowane 11 maja 20195 l przez ASX
Opublikowano 22 maja 20195 l Obecnie nie mam sieci więc gram w gry gamepass w trybie offline , czy to normalne że gry się w trybie offline nie zapisują i automatyczny save nie działa? Wszystko trzeba przez menu robić ręcznie , w takim wolfenstein 2 cofnęło mnie 2 etapy w tył mimo ciągłych ikonek autosave. Do tego co wejdę do gry synchronizuje się z zapisami z sieci mimo przełączenia konsoli w tryb offline. To normalne czy coś jeszcze trzeba przestawić?
Opublikowano 23 maja 20195 l Jest możliwość ściągnięcia save jakiejś gry na dysk? Chciałem włączyć sezon 2 walking dead, ale save z jedynki został usunięty razem z grą. Czy musze zainstalowac gre, zeby sciagnelo save czy da rade bez tego?
Opublikowano 23 maja 20195 l 5 minut temu, 20inchDT napisał: musze zainstalowac gre Niestety musisz. Z tego co mi wiadomo to TWD i TWDS2 są traktowane jako osobne gry z osobnymi zapisami. Edytowane 23 maja 20195 l przez Bzduras
Opublikowano 23 maja 20195 l Ehh, zachciało się chmur. No nic, nie chce mi się ściągać kolejny raz pierwszej części. Pogram bez poprzednich wyborów, bo i tak pewnie dużo nie wniosą. Oddajcie kontrolę nad sejwami, złodzieje
Opublikowano 23 maja 20195 l Też macie problemy z zakładką community? Od dwóch/trzech dni nie pokazuje żadnej zawartości od znajomych tylko moją i jakieś reklamy...
Opublikowano 23 maja 20195 l Mi to w ogóle od prawie 2 miesięcy konsole nie łączy z internetem na starcie. Muszę przejść na offline i potem znowu online aż załapie.Wkurzające to jest, ale nie mam pomysłu co z tym zrobić.
Opublikowano 27 maja 20195 l Lego? Może po hot wheels kolejny dodatek do FH będzie miał z tym coś wspólnego.
Opublikowano 27 maja 20195 l Pierwsze litery każdego zdania tworzą lego, ale kogo obchodzi ta gierka dla dzieci. Oby to nie było żadne "console exclusive" lego. Ja to bym chciał jakiś crossover battletoads i TMNT ;p
Opublikowano 28 maja 20195 l A mnie się wydaje to zbyt oczywiste. Obstawiam powrót współpracy między Xboxem a Pizzą Hut
Opublikowano 28 maja 20195 l ludzie obstawiają że drugi dodatek do FH4 będzie mocnym arcade'm z lego czy coś w stylu micro machines.
Opublikowano 28 maja 20195 l 19 godzin temu, Daddy napisał: Lego? Może po hot wheels kolejny dodatek do FH będzie miał z tym coś wspólnego. Co to ma wspólnego w ogóle z FH4?
Opublikowano 29 maja 20195 l MS nie ma opcji poprawić tych danych, nie mają w ogóle wglądu co tam sobie wpisujesz do EA.
Opublikowano 30 maja 20195 l 20 minut temu, MLeKSk napisał: Nic, będzie trzeba wreszcie pożegnać się z X-klockiem i zostać na dobre u konkurencji. Czekaj, czekaj: - źle wpisałeś maila - w usłudze od EA - do której dostępu nie ma Microsoft - "echhh, trzeba przenieść się do konkurencji" Nie klei mi się to, kolego.
Opublikowano 30 maja 20195 l Ja tam go rozumiem w końcu na PS4 nie ma EA Access więc nie będzie problemu.
Opublikowano 30 maja 20195 l 1 minutę temu, MLeKSk napisał: wpisując e-mail w aplikacji EA HUB pominąłem jedną literkę I tu jest pies pogrzebany. @selene mówi Ci, że MS nie ma dostępu do tych danych, więc co mogą zrobić oprócz tego zalecenia z nowym kontem? EA nie pomoże, bo nie ogarniają, a usługa jest ich, więc pretensje powinieneś mieć albo do siebie (że spaliłeś temat i pomyliłeś się) albo do EA, które powinno to zrobić od strząła, ale przerasta to szeregowego konsultanta.