Gość _Be_ Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 W roku w ktorym wychodzi TR jarac sie takim czyms xDD A z tomba coś pokazali, że się nim jarasz? xDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Widać że wszystkie moce przerobowe Avalanche Studios poszły w Mad Maxa (co dobitnie pokazał kozacki gameplay trailer) a tutaj mamy bardziej "full HD remake" JC2 niż pełnoprawny sequel. Tylko dla fanów swobody i mega rozpierduchy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Karas 433 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 turbo jump because....why not? w jedynkę grałem na kompie, w dwójkę tylko demo i niespecjalnie mi podeszło ale trójeczce nie odpuszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 dwojka na kompie jest spoko ale potrafi szybko znudzic bo generalnie procz powtarzajacych sie misji to tam nie ma co robic, ale i tak polecam, dobra optymalizacja oczywiscie dla wyjadaczy jest pelno jakis bzdurek do zbierania i masterowania wiec oni tluka 150h Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Turbo Jump z Knight Ridera, jednego z moich ulubionych seriali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Skala zniszczalnego środowiska jest niesamowita. Staniesz w centrum takiej bazy i jak te wszystkie wieży zaczną się się walić Swoją drogą, to mam nadzieje, że powstanie nowe Red Faction. Coś czuje, że byliby w stanie zrobić kompletnie zniszczalne środowisko, od budynków aż po ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Nowy Red Faction Rozwalka wyglada kosmicznie ale jednak pochode sceptycznie do takich gier. Kupie jak juz ogram reszte hitow na koniec roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Karas 433 Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Mordor z wybuchami. Zaorac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 To nie jest temat o mad maxie tylko o JC3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 (edytowane) Nowy filmik. ...... ale czekam na tą grę ... Edytowane 5 Lipca 2015 przez Lukas. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Ale odpal. Czekam bo nie sledzilem nic na temat tej gry. Jedynka nudna, dwojka lezy na dysku 360tki a tutaj widze ze bajecznie to wyglada. Totalny fun. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Teoretycznie fun, czysty rozpierdziel, ale nie macie wrażenia że w grze jest tego za dużo, akcje typu strzelanie z bazooki na lotni etc. ? jakby przesadzili troche z możliwościami rozgrywki Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 No ja nie chce realizmu. Chce jeden tytul ktory nie trzyma zadnych norm tylko czysta zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Ta gra to zawsze byla karykatura "kina akcji", nawet w wywiadzie na poprzedniej stronie mowia o tym, ze wiele rzeczy specjalnie pozmieniali dla wiekszego funu bo to ma tu grac pierwsze skrzypce wiec rico moze sobie jezdzic na wrotkach do tylu i do gory nogami ze spadochronem w zebach i trzema rakietnicami w rekach i to nadal bedzie spoko bo taki byl od poczatku zamysl tej gry. Pure fun a nie jakis symulator zolnierza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Teoretycznie fun, czysty rozpierdziel, ale nie macie wrażenia że w grze jest tego za dużo, akcje typu strzelanie z bazooki na lotni etc. ? jakby przesadzili troche z możliwościami rozgrywki Wygląda jak gra, którą pobawisz się przez 2-3 godziny, ponieważ szybko się nudzi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Tak się tylko wydaje. Dwójka też myślałem, że będzie nudna, a skończyło się na tym, że wyczyściłem jakieś 75% mapy ze znajdziek. Trójka must have, mam tylko nadzieję, że zdążę ograć do tego czasu chociaż Fallouta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Ja mam podobne wrażenie, jak Ludwes - dla mnie to gra, która przez brak fabuły, konkretnie poprowadzonej historii i zróżnicowania misji, bardzo szybko doprowadza do stanu znurzenia. Po prostu sama rozpierducha i odjechane akcje są fajne na chwilę, ale po jakimś czasie człowiek chciałby mieć wybór, a ta gra go nie oferuje. Co prawda za trzecim podejściem przekonałem się do Just Cause 2, ale później odstawiłem, bo przyszło coś innego i do tej pory nie wróciłem - brak mi motywacji, jakiegoś magnesu, który by mnie do niej przyciągnął... W tym przypadku dla mnie jedynym wabikiem są trofea i ewentualna chęć zdobycia platynki, a to za mało, bym w najbliższej przyszłości wrócił do JC2, czy zaczął jarać się JC3, które wygląda zaledwie jak Full HD Remake "dwójki". Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Gra wygląda mega, jest na co czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 JC2 zrobiło na mnie mega wrażenie. Kupę czasu spędziłem pod platynę i autentycznie super się bawiłem. Było wszystko. Morze, góry, śnieg, miasto. Wszystko. Tutaj widać, że będzie podobnie na dużo większym poziomie co mnie mega cieszy. No i poziom zadymy trzyma fason Szkoda jedynie, że trzeba czekać do grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 (edytowane) @Up Wg muve.pl cena za kolekcjonerkę do przełknięcia tylko dla Kulczyka http://muve.pl/playstation-4/akcja/just-cause-3-edycja-kolekcjonerska-ps4-pl/96304 Kupuję zwykłe wydanie. Edytowane 13 Lipca 2015 przez Lukas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Karas 433 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 GENIALNA GRA DO KWADRATU. JC2 było genialne a tutaj mamy 100 razy więcej genialności Dla mnie must have. Po platynie w JC2, tutaj chętnie też ją zdobędę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi