lothronik 254 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Ta sama rozgrywka co wyżej tylko z dodatkową cut-scenką i z PL napisami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Ale guwno. Zaorać. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Gonienie sie dorozkami xDDD Gdy juz myslisz, ze ta gra nie moze upasc nizej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Juz na tym pre alpha wygląda jak unity i nic wiecej Heh, Ubi i ich paradoksy, napisali ze to Pre-Alpha Footage, ale mam jakies takie dziwne wrazenie ze bedzie wygladal lepiej niz premierowa wersja Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 czy ja wiem. Juz na tym pre alpha wygląda jak unity i nic wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 na trailerze to ta gra wygląda tragicznie jak cros genowy black flag xd jak narazie więcej mam beki niż zgrzewy Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommo 1 003 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Zakup obowiązkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Wygląda świetnie, biorę na premierę. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Bede ogrywal dorozki na kierownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Jaranko over 9000. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 11/10, Redzi powinni patrzeć i się uczyć jak robi się prawdziwe gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 warto wydac te 900zł na season passa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 boże jaki setting biore 2 egzemplarze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 jak order 1886 w sandboxie i bez pasów. nie zawiode sie Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 480 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 (edytowane) No jak zwykle setting za(pipi)isty,jaranko by było w uj ale jak wyjdzie to będzie kolejny powtarzalny AC. A jak tak dalej ubi pocisnie to juz za 2-3 lata Assasins Creed Nowy Jork 2088 Edytowane 12 Maja 2015 przez kudlaty88 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Dla mnie bomba. Składam preorder. Świetny patent z tą linką, czegoś takiego jeszcze nie było w grach video. Mam nadzieję, że przed premierą wydadzą remastery części od 1 do 3. Assasynów nigdy za wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Gdyby mi ktos to pokazal bez zadnego podpisu, to bym raczej nie odroznil od unity. Jedyny AC jakiego kupie to w czasach feudalnej japonii jak ninja eliminuja szogunow i samurajow. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 świetny klimat i wybór lokacji/czasu, moje ulubione klimaty łącznie z piratami z AC4, więc jaram sie jednak w paru miejscach widać kolejny raz te assasinowe archaizmy.. no ale cóż. w black flag świetnie sie bawiłem jako pirat, a tutaj zapewne sie pobawie w cylindrze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Ale guwno. Zaorać. Potwierdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sqtr78 1 038 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Biore bankowo. Wiem,że mało kto sie ze mną zgodzi, ale moim zdaniem Unity w niektórych momentach jest najlepiej wyglądającą grą tej generacji, z pominięciem the order Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 PS4 trailer Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Dokladnie graficzka pozamiatała w tej grze. Solidny must have się szykuje gdyby nie miał ps4 to dla tej gry chętnie bym kupił konsole. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 (edytowane) Uuu ale kutaflon zagram za 70zl. Albo wespre tanie konto. Edytowane 12 Maja 2015 przez KoBik Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 10-minutowe demo\ Syndicate = Unity w Londynie. Od razu rzuca się w oko świetna gra aktorska. Dla mnie czad i na pewno kupię tak jak poprzednie części. Mam nadzieję, że na premierę technicznie gra będzie w lepszej formie niż poprzedniczka bo mieli więcej czasu by przysiąść nad silnikiem, który wygląda rewelacyjnie. Klimat jak zwykle daje radę, a po The Order pisałem, że Asasyn w tym settingu może pozamiatać. Liczę na lepszą historię od Arno, może nawet będzie możliwość gry więcej niż 1 postacią tak jak to się robi ostatnio modne, bo prawdopodobnie siostra bliźniaczka Jacoba będzie też grywalna. Podczas oglądania streama ulice wydały się szerokie i dość puste, bo tych dorożek nie jeździ tyle ile samochodów w GTA, ale przecież mniej więcej tak wyglądał ruch na ulicach w tamtych czasach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Piggyman 3 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 (edytowane) Jako wieloletni fan serii zakupię na pewno, jednak nawet w najmniejszym stopniu nie liczę, że otrzymamy poziom fenomenalnych pierwszych odsłon. Spoglądając kilka wiosen wstecz, człowiek cieszył się niesamowicie, że kontynuacja dwójki ukaże się zaledwie rok po jej premierze. Nikt się wówczas nie spodziewał, że taki plan wydawniczy przewidziany jest również na następne lata. Mija szósty rok od premiery drugiej osłony, a ja wciąż uważam, iż była to najlepsza część i jeden z czołowych tytułów w ogóle. Obecnie chyba tylko kaptur oraz mechanika łączą tę serię w całość, gdyż dawnego kunsztu znaleźć się nie da (są przebłyski miejscami, ale to nie to samo). Mam chociaż nadzieję, że w trakcie eksploracji Londynu przygrywać nam będzie nastrojowa melodia z czasów Jespera Kyda, ogromnym błędem było usunięcie tak istotnego elementu serii w Unity (szukanie skrzyń i znajdziek bez muzyki było męczące). Ponadto w moim odczuciu mamy do czynienia ze zbyt małymi odstępami czasowymi między nowymi odsłonami, seria potrzebuje cofnięcia nas w czasie o co najmniej tysiąc lat, a dopiero wówczas uderzenie czymś nowocześniejszym. Nieśmiałe przeskoki o 50-100 lat w przód-tył z części na część to zły pomysł. No cóż, liczę że mimo wszystko będzie bardzo dobrze, jednak po cichu oczekuję na Reboot serii w niedalekiej przyszłości, gdyż to już nie to samo co przed 2010 rokiem. Edytowane 12 Maja 2015 przez Piggyman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi