Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Boję się tylko, że zrobią z tego klon TLoU pod kątem mechaniki. No za uj mi tu nie pasuje jakiś młokos pałętający się pod nogami i zapowiedź "dip imołszonal moments"

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 576 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Trochę wrażeń w przerwie bo aż mnie łapy bolą xD   tldr GOTY 2018, nie wyobrazam sobie zeby cos w tym roku to przebilo   - najwyzszy poziom trudnosci jest s(pipi)ysynsko trudny, mo

• Nie wiem, ja plywalem po tym jeziorze łódka i sluchalem bardzo ciekawych historii, nie raz zamiast przybic do brzegu to specjalnie plynalem wolniej zeby wysluchac do konca bo bylo to naprawde mega int

Opublikowano

na "zaginionych kartach" - https://www.playstation.com/en-us/games/god-of-war-ps4/?module=lost-pages&component=podcast

można odszyfrować co następuje

HEREIN LIES OUR TRUE HISTORY

CHAPTER 2

THE CREATURES ARISE

CHAPTER 3

SHAPING THE LEGEND

CHAPTER 4

L?RE OF THE WILDS

CHAPTER 5

THE MASTER SMITH

CHAPTER 6

JOURNEY THROUGH THE REALMS

CHAPTER 7

EIEIR'S VISION

Czyżby matką Atreus'a była valkiria - https://en.wikipedia.org/wiki/Eir

sam podcast również zawiera kilka interesujących faktów które zostały pominięte w poście bazującym na informacjach z podcastu. Wszystkie czytelne runy które znajdziemy w świecie gry, będzie można przetłumaczyć, bądź przy pomocy Atreusa, bądź samemu. Problemem jest fakt, że runy są zapisane w staronordyjskim, więc bez dobrego tłumacza może być ciężko :D

Gra jest już dostępna w przedsprzedaży - https://store.playstation.com/#!/en-us/games/god-of-war/cid=UP9000-CUSA07408_00-00000000GODOFWAR standardowa cena 59.99 $ w bonusie za szybkie zakupy otrzymamy awatary

Edytowane przez Kafaresko

Opublikowano

dajcie mnie tego god of wara :(

ale bedzie wypie,rdol gra.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A (pipi) przecież to trailer z E3, tylko że po japońsku.  :/

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

Przecież to dokładnie ten sam trailer co na E3.

Opublikowano

Klimatyczna zajawka z przeciwnikami. Zaginione Strony z artami można poprzeglądać tutaj https://www.playstation.com/en-us/games/god-of-war-ps4/?section=creatures-draugr więcej będzie dochodzić z czasem.

wszystkie opisy staronordyckie dotyczą draugr'ów:

DRAUGR

HEL-BLAR

CORPSE PALE (dziwne że zostawili angielską nazwę)

cytując z wikipedii:

"The draugar were said to be either hel-blár ("death-blue") or, conversely, nár-fölr ("corpse-pale").[6] The "death-blue" color was not actually grey but was a dark blue or maroon hue that covered the entire body."

Opublikowano

Dla mnie najważniejsze, że nadal podtrzymują early 2018, jako datę premiery.  :ohboy:

Opublikowano

potwór na dzisiaj

Opublikowano

To już trzeci, bo wczoraj był ognisty trol

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

to juz mogli jakis kozacki trailer pokazac zamiast tak krotkiego gameplayu

Opublikowano

Jak wszystko z tej gry mi się do tej pory podobało, tak ten gameplay tak... średnio. Za efekciarsko, jakieś niewiadomoco QTE no i z tym gówniakiem gadającym bez przerwy w tle. :/

Opublikowano

Ten nowy gameplay to sra.ka jakich mało.

Opublikowano

Strasznie drewnianie to wyglada, wszystko jest takie szarpane, maloplynnie. Watpie,ze to poprawia do premiery...

Opublikowano

Jedynka i dwójka na zawsze w moim sercu, ale od trójki włącznie zaczęła się degrengolada tej serii, która sądząc po najnowszym trailerze trwa do dnia dzisiejszego. Zapominam. Może kiedyś w plusie się ogra...

Opublikowano

Co Wy z tą trójką, może twórcy nie zawarli wszystkiego co chcieli, ale gra była świetna. Jesli chodzi o ten nowy fragment to sredniawka, ale dam im szanse.

Opublikowano

Chodzenie po lesie czy cinematic dialogi z synem w takiej kamerze jak najbardziej ale walka to XDDD.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Niektórzy muszą mieć dobrą kryształową kulę, Mi się walka na pierwszy rzut oka podoba. Widać, że będzie trzymać w napięciu. Na pewno lepszy taki eksperyment niż dojenie starej formuły.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Ten trailer tylko pokazuje, że sam toporek ma taki zakres ciosów, jak z dwie razem wzięte bronie w poprzednich częściach. Kamera za plecami? Ciekawe co by pisali, gdyby nie zmienili nic i dostalibyśmy kalkę poprzednich części. Tak mam mocno odświeżoną grę, za sterami którymi stoi gość, który stworzył najlepszą część serii. Czekam i dawać mi jakąś wersje z figurką, to będzie epicka przygoda.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Zgadzam się z dwoma przedmówcami - ja tam nie widzę szczególnych powodów do marudzenia, ot poprawny trailerek i fajnie, że coś ewoluuje. Nadal czekam z wywieszonym jęzorem. :)

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

Przecież nikt nie czepia się zmian tylko tego ze walka wygląda hoiowo. Juz nie dorabiajcie sobie ideologii.