Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem jak w dwojce, ale w jedynce nie bylo aktywnej pauzy a bez tego (z perspektywy ogrywanej jedynki) nie wyobrazam sobie grania w to na padzie.

• Odpowiedzi 17,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano
5 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Granie w PCtowe gry na padzie? Ohuy. :obama: Niech dobry MS da w końcu mysz i klawiaturę na Xboxie to będziemy mogli rozmawiać.

też nie ogarniam grania w izometryczne gierki (a zwlaszcza crpg) na konsoli. albo jeszcze kurła w hirołsy xd

ohnononononono.mp3

Opublikowano

Klasyczne Heroesy wyszły nawet na Game Boy'a i nie były złe (jak na możliwości tej konsolI), więc jest to możliwe. Gorzej z chyba z chęciami do portowania. Na PS2 był też taki trochę heroes, w postaci "Heroes of Might and Magic: Quest of the DragonBone Staff", ale bardziej przypominał "King's Bounty" ;)

Opublikowano

Z bmxa do hariera.

Opublikowano

gnwBv47.gif

To kiedy nowe Dino Crisis?

Opublikowano

Ale to demo trexa z pierwszego psx nadal robi :banderas:

Opublikowano

Spencer wyłożył hajs na rimejk Dino crisis 3?  :pawel:

Opublikowano

chłopaki, wyszło coś w stylu everybody's golf na xone, czy same jakieś pseudocool tiger woodsy?

Opublikowano

Wrzucał już ktoś te mini steelbooki? To tylko do zbierania?

Opublikowano

Przeszedłem 5 gier z serii i nie dałbym więcej niż 6 żadnej, ale czy istnieje lepszy main theme? No korva wątpię

Opublikowano

to chyba nie ten temat Yeti, co ci w głowie szumi masz poniżej ;)

Opublikowano

To ten temat. Ja (pipi)ie, gra życia, nadal ciary przy the best is yet to come. 

Opublikowano

Gra życia mgs 4?  No tez lubie dobre interaktywne filmy i mgs 4 na wysokim miejscu ale nie gra zycia. 

Co do muzyki to świetne soundtracki miały gry bioware zawsze (nie mowie o tej generacji chociaż inkwizycja jeżeli coś miała dobrego to muzykę). Lubie takie orkiestrowe brzmienia a i main theme mass effect do teraz mam ciareczki. 

Edytowane przez blantman

Opublikowano
22 godziny temu, XM. napisał:

ale czy istnieje lepszy main theme? No korva wątpię

Edytowane przez Figuś