Opublikowano 17 godzin temu17 godz. No niestety, ale yt ostatnio ma niezłą przeginkę z tymi reklamami czasem przez kilkuminutowy filmik 3 razy mi się reklamy odpalą
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Kiedys mozna bylo do siebie wyslac film w sms i uruchamiajac w oknie aplikacji wiadomosci w ten sposob omijac reklamy. Niestety juz to nie dziala i tam juz tez wepchneli reklamy.Obecnie omijam reklamy ogladajac na embedach czyli stronach internetowach pozwalajacych osadzac filmy jutuba po wklejeniu linka. Proste i zero reklam. No ale trzeba trzy razy kliknac znam ludzi dla ktorych to zbyt wiele. Byl okres ze ten podstawiany, sugerowany dubbing uniemozliwial ogladanie filmow w jezyku oryginalnym ale juz tego nie mam dawno przynajmniej w ios
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Nie widziałem reklamy na yt od lat a nie opłacam abonamentu. Adblock podstawa korzystania z internetu.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 55 minut temu, Ken Adams napisał(a):Obecnie omijam reklamy ogladajac na embedach czyli stronach internetowach pozwalajacych osadzac filmy jutuba po wklejeniu linka. Proste i zero reklam. No ale trzeba trzy razy kliknac znam ludzi dla ktorych to zbyt wiele.Jeśli ktoś korzysta regularnie, to może skrzyknąć kilku znajomych i wziąć plan rodzinny po 10 zł na łebka miesięcznie, bez bawienia się w jakieś partyzanckie metody.55 minut temu, Ukukuki napisał(a):Nie widziałem reklamy na yt od lat a nie opłacam abonamentu. Adblock podstawa korzystania z internetu. Jak YT nie próbuje "zagłuszać" działania adblocków (a pamiętam taki okres, że strona działała jak na łączu z lat 90.), to na kompie jeszcze spoko, ale na TV już trochę lipa (tak, wiem, że da się blokować, ale, kurna, szanujmy się).
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Godzinę temu, Ken Adams napisał(a):Kiedys mozna bylo do siebie wyslac film w sms i uruchamiajac w oknie aplikacji wiadomosci w ten sposob omijac reklamy. Niestety juz to nie dziala i tam juz tez wepchneli reklamy.Obecnie omijam reklamy ogladajac na embedach czyli stronach internetowach pozwalajacych osadzac filmy jutuba po wklejeniu linka. Proste i zero reklam. No ale trzeba trzy razy kliknac znam ludzi dla ktorych to zbyt wiele. Byl okres ze ten podstawiany, sugerowany dubbing uniemozliwial ogladanie filmow w jezyku oryginalnym ale juz tego nie mam dawno przynajmniej w iosWidze ze apple 100 lat za murzynami.