Opublikowano 1 maja1 maj Czyściłem dzisiaj sobie konsolki i teraz są pięknie czarne. W oczy rzuciły mi się rysy na ps3 super slim na tych błyszczących panelach. Sprawdziłem Alliexpres i maja takie panele po kilkanaście złotych. Ciekawe jak z jakością? Ktoś już zamawiał? W komentarzach ludzie raczej nie narzekają, ktoś tylko pisał, że dostał krzywo docięte, ale na zdjęciu co wrzucił to różnica była mikroskopijna.
Opublikowano 5 maja5 maj Odpowiedź niejednoznaczna.https://www.psu.com/news/circana-survey-reveals-exclusive-games-are-the-main-reason-people-play-on-consoles/ Edytowane 5 maja5 maj przez aph
Opublikowano wtorek o 12:302 dni Rumor: RockSteady Working On a Batman Beyond GamePaul Dini is returning to write for the game, and chose to bring back Terry McGinnis as Batman Beyond rather than the original concept under WB which had Damien Wayne picking up the mantle. Game takes place after a massive time skip post Arkham Knight, and the setting is described as a more grounded version of a futuristic city, think Cyberpunk 2077 rather than the original Animated Series, and no flying cars. There are parts of the city that are still untouched by the futuristic aesthetic, looking like the old Gotham. (Which seems to be where the leaked images take place?)
Opublikowano wtorek o 13:042 dni Niech to będzie prawda. Najlepsza animacja zaraz po Batmanie z lat 90
Opublikowano wtorek o 13:062 dni Chyba ich jedyna szansa na powrót do życia. Uwielbiałem te bajke za dzieciaka
Opublikowano wtorek o 13:122 dni Nie wiem czy tam w Cocksteady został jeszcze ktoś kto umie robić gry, ale też bym chciał żeby to była prawda. Beyond świetna bajeczka.
Opublikowano wtorek o 19:322 dni Beyond był świetny, peak tradycyjnej minimalistycznej kreski Bruce'a Timma. Ten Gacek lepiej wygląda jak jest szczypiorem a nie takim bysiorem jak na screenach.Oby coś dobrego z tego wyszło.
Opublikowano wtorek o 19:572 dni 24 minuty temu, Badus napisał(a):Beyond był świetny, peak tradycyjnej minimalistycznej kreski Bruce'a Timma. Ten Gacek lepiej wygląda jak jest szczypiorem a nie takim bysiorem jak na screenach.Oby coś dobrego z tego wyszło.Raczej nic z tego nie wyjdzie, bo wszystko wskazuje na to że Figaro nabrał się na fejura
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Jest raport finansowy Capcomu. Z ciekawszych rzeczy napisali że dużą sprzedaż zawdzięczają regularnym obniżkom i zejście z ceny na 10 czy 5$ to profit. Niby oczywista oczywistość ale nie dla wszystkich wydawców.Integrated Report 2025
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Tymczasem Call of Duty sprzed 10 lat kosztujące minimum 30 dolarów na obniżce:
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Ja bardziej myślałem o dzisiejszym Sony bo profil gierek podobny a gry wydane po 2020 poniżej 30$ nie schodzą. Ratchet Rift, Spider 1 Remastered/Miles, Demons Souls, Returnal itd. powinny latać regularnie za 10$ ale Sony wie lepiej...
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Capcom? Szanuje, prawie wszystkie residenty kupione za 20zł sztuka.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Zazdroszczą Nintendo które nie uznaje takich praktyk. Niektóre gierki ze Switcha na premierę brałem taniej niż są obecnie na promocjach w eshopie.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Cóż każdy ma swoje podejście i drogę do sukcesu, ale ja osobiście wolę podejście Capcomu
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Korzyść dla cyfry to też przepaśćAle nie ma co sie dziwić, capcom jako jeden z nielicznych właśnie rozumie jak sprzedawać gry. Pragmata za 200zł, na pc ich gry na promocjach to jest groszowa sprawa, na switchu z tego co widze też cyklicznie co 2 miechy promka na residenty no tak to zwyczajnie w świecie powinno wyglądać
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. No ale te fizyki na Switchu od nich to dramat. Pomijam keycarty ale na S1 wydawanie dwóch 30 letnich megamanów w 2 packu z czego jeden jest jako kod do pobrania z eshopu to jest jakiś ćwiek w mózgu. Nie da się tego wytłumaczyć inaczej jak nienawiść do fizyków. Capcom to jest jedyna firma którą kojarze gdzie korzystała z kill switcha w swoich grach. Co prawda mowa o systemie arcade i grach na CPS1 i CPS2 no ale sam fakt.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. No dość jasno pokazują że chcą ubić fizyki. Dead rising na płycie wyszedł chyba kilka miesięcy po premierze, teraz re9 i pragmata rzucili chyba 10 sztuk bo były ciągle problemy z dostępnością
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. W kontekście Capcomu widać też jaką przemianę przeszła branża. Kiedyś był to typowy konsolowy wydawca który często wchodził w umowy na ekskluzywne gry z Nintendo czy Sony. A dzisiaj są multiplatformowi, a większość gier sprzedają na PC i chyba nie żałują tej decyzji.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 7 minut temu, Pupcio napisał(a):re9 i pragmata rzucili chyba 10 sztuk bo były ciągle problemy z dostępnościąAlbo to przez to, że jedno i drugie sprzedało się dużo lepiej niż zakładali
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 36 minut temu, łom napisał(a):Ja bardziej myślałem o dzisiejszym Sony bo profil gierek podobny a gry wydane po 2020 poniżej 30$ nie schodzą. Ratchet Rift, Spider 1 Remastered/Miles, Demons Souls, Returnal itd. powinny latać regularnie za 10$ ale Sony wie lepiej...Logika Sony to 3 części Uncharted na promce za 27zł, ale już za remaster God od War 3 45zł, ta gra jest w ogóle o dychę droższa niż część z 2018.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 12 minut temu, ASX napisał(a):W kontekście Capcomu widać też jaką przemianę przeszła branża. Kiedyś był to typowy konsolowy wydawca który często wchodził w umowy na ekskluzywne gry z Nintendo czy Sony. A dzisiaj są multiplatformowi, a większość gier sprzedają na PC i chyba nie żałują tej decyzji.Pod względem ilości sztuk tak, ale zarobki nadal mają większe na konsolach 43 vs 39 a na przyszły rok przewidują 45 vs 39 miliardów $ a sektor mobilny ma... 100 mld.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Pewnie omawiane wiele razy ale dobry materiał zawsze jest fajnie obejrzeć.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. tu jest raczej temat na takie rzeczy:https://www.psxextreme.info/topic/102443-video-shows-o-grach/page/32/#comment-5573384