XM. 10 820 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Swego czasu dużo czytałem o klimacie H-L w R3. Az jestem ciekaw skad takie opinie że czuc klimat gierek Valve. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Tutaj po jubileuszowym patchu z deszczem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Swego czasu dużo czytałem o klimacie H-L w R3. Az jestem ciekaw skad takie opinie że czuc klimat gierek Valve. Gralem w H-L i H-L2, ale nie wiem o co moze chodzic. Nie kojarzylo mi sie z tymi grami ani przez moment. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Darksiders II Jako, że Jeźdzcy wracają po latach do branży, trzeba sobie przypomnieć dlaczego ta seria potrzebuję odpowiedniego spuentowania całości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Może to tylko moje odczucie ale dwójka w pewnym momencie za bardzo się ciągneła i zaczęła nużyć. W DS zayebiście podoba mi się styl graficzny i wygląd postaci . Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 (edytowane) Może i zdjęcia bez duszy, ale po pierwsze robione na spontanie (nie zdążyłbym z telefonem), a po drugie będzie jak znalazł jako tapetki na pieca. Co prawda tylko 1080p, ale może jeszcze kilka osób używa takiej rozdziałki. Btw. piękne zwieńczenie trylogii. Bardzo fajny dodatek. Polecam serdeczne. Edytowane 4 Maja 2017 przez ireniqs 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Wersja PC? Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Wersja PC? Nie. PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Po ponad godzinie grania szanuje jak poje.bany: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Trojka najlepsza z serii w singlu zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 (edytowane) Ja i Killzone'y (prócz jedynki i Mercenary) i Resistance nietknięte wciąż, no coś te exy Sony zaniedbałem przez te lata ;/ Jak się uda po taniości gdzieś wyrwać to trzeba ograć. Edytowane 4 Maja 2017 przez c0r Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Resistance na Move Dobrze sie grało, oj dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Po ponad godzinie grania szanuje jak poje.bany: - ten moment Graj dalej i relacjonuj, bo później jest więcej ciarkogennych momentów. Całuję rączki Insomniac za tę piękną część. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Pomiślcie teraz, że te skoorvysyny robią Spider-Mana na PS4 Ratchet, Resistance, Sunset Overdrive. Kto to zatrzyma?! Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Ale weźcie jak wrzucacie screeny to dawajcie też tytuł gry. okay Journey Disney Princess: Royal Adventure ICO Oddworld Abe's Exodus Metal Gear Rising Transistor GOTY 2017 szkoda że można dawać po jednym, max paru screenach z jednej gry 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Ja pierdziu, pani robot ma dusze nawet na screenach bez duszy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Co to za obrazki guwniane tutaj wrzucacie? Poszczuć Skłerem? Jak się umawialiśmy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Metro2033 mam już na Steamie parę dobrych lat ale dopiero ostatnio sobie to odpaliłem. I trzeba przyznać,że klimat jest prześwietny,do tego graficznie i gameplay'owo wyśmienicie. Pomęczyłem też troszkę dłużej Alice Madness Returns. Jak już ją skończę to trzeba bedzie się rozejrzeć za jedynką. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Killzłom: Nie wyobrażam sobie tej gry na najtrudniejszym poziomie. Bez 99% skutecznosci w headach chyba nie do przejscia skoro na normalu gine czesto i gesto. Ogólnie gra bardzo spoko - swietny klimat i ta "ociężałość" robi robote, do tego naprawdę skillowy FPS multi bankowo był. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Z początku myślałem, że to jedynka w HD, ale jak napisałeś o multi to wiedziałem, że to dwójka. Mi się gierka bardzo podobała i była dosyć wymagająca, szczególnie końcówka potrafiła dać w kość. :) Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Jakby jedynka miała takie widoczki Ale niestety jest brzydka jak noc, ale swoje lata ma. Dwójka wygląda zaje.biście, wciąż. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Killzłom: Nie wyobrażam sobie tej gry na najtrudniejszym poziomie. Bez 99% skutecznosci w headach chyba nie do przejscia skoro na normalu gine czesto i gesto. Ogólnie gra bardzo spoko - swietny klimat i ta "ociężałość" robi robote, do tego naprawdę skillowy FPS multi bankowo był. aż mi się przyomniał ten psychofan Killzone 2 który czekał na gierkę jak na zmartwychstanie jezusa chrystusa, ktoś pamięta nick? Miał Helghasta w avatarze Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Jacobss Cytuj Odnośnik do komentarza
II Noxx II 332 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Z początku myślałem, że to jedynka w HD, ale jak napisałeś o multi to wiedziałem, że to dwójka. Mi się gierka bardzo podobała i była dosyć wymagająca, szczególnie końcówka potrafiła dać w kość. :) ja z ogromnym bólem dupy męczyłem kampanię w dwójce, pamiętam że tylko końcówka mi się podobała żałuję że nie zrobiłem Killzone 3, bo coś tam chyba zacząłem i wydawał mi się dużo lepszy ociężałość i feeling broni to jedno - na plus ale resposywność i ten (pipi)y lag względem tego co robisz na padzie, a co dzieje się na TV - dla mnie koszmar może wynika to z tego że przechodziłem to jak juz BD można było kupić za 30zł pewnie w 2009r byłoby inne wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Nie masz czego żałować, trójka "trzymała" poziom dwójki Co prawda wyeliminowała wyeliminowała ociężałość postaci, ale to jak bezczelnie głupia była to gra, jak zatraciła własną tożsamość, to autentyczna tragedia gejmingu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi