Opublikowano 26 kwietnia 20213 l 3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: ani jednego ani drugiego, więc posłużę się sposobem @Andreal który wydaje się najprostszym w realizacji a mam piękną galerię z Control ja tam specem nie jestem a opcja z imgur i skopiowanie obrazka na forum ?
Opublikowano 26 kwietnia 20213 l Najpierw trzeba i tak zrzucić w jakiś sposób z konsoli do tego imgura. a zaletą bycia seniorem jest to, że obrazki mogę przeklejać bezpośrednio do textboxu
Opublikowano 26 kwietnia 20213 l A to wszyscy użytkownicy takich bajerów nie mają? W szoku trochę jestem.
Opublikowano 26 kwietnia 20213 l Nie mam seniora a zdjęcia normalnie przeciągam z folderu. Chyba ,że macie coś innego na myśli.
Opublikowano 26 kwietnia 20213 l 1 godzinę temu, Andreal napisał: A to wszyscy użytkownicy takich bajerów nie mają? W szoku trochę jestem. Wszyscy mają.
Opublikowano 27 kwietnia 20213 l ja pyerdolę, ale te apki MSu to jest NĘDZA Pomocnik konsoli Xbox na PC po kliknięciu w pobierz pokazuje progres ściągania, ale żadnej informacji gdzie i czy w ogóle (w dokumentach nie ma) Apka Xbox na iOS wyświetla screeny, ale gdy biorę "pobierz" (czyli zapisz LOKALNIE) to dostaję informację o niemożności udostępniania w sieciach społecznościowych, ale już udostępnić zrzut w live mogę. Przelogowanie nie dało żadnego rezultatu. Nosz k,rwwaaa co za gówno.
Opublikowano 27 kwietnia 20213 l 6 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: ja pyerdolę, ale te apki MSu to jest NĘDZA Pomocnik konsoli Xbox na PC po kliknięciu w pobierz pokazuje progres ściągania, ale żadnej informacji gdzie i czy w ogóle (w dokumentach nie ma) Apka Xbox na iOS wyświetla screeny, ale gdy biorę "pobierz" (czyli zapisz LOKALNIE) to dostaję informację o niemożności udostępniania w sieciach społecznościowych, ale już udostępnić zrzut w live mogę. Przelogowanie nie dało żadnego rezultatu. Nosz k,rwwaaa co za gówno. Odnośnie pomocnika konsoli, jest do dupy, ale przejdź na główny ekran udostępniania, wybierz "na tym urządzeniu" i gdzieś obok jest "otwórz folder". Też tego szukałem, mistrzowie nieintuicyjnych aplikacji w tym M$ siedzą.
Opublikowano 30 kwietnia 20213 l Jak ta gra będzie tak wyglądać i działać jak na początku gry, to miłe zaskoczenie.
Opublikowano 1 maja 20213 l Ta gra wręcz wylewa na gracza zestaw bodźców. Udźwiękowienie, obraz, światło, wibracje. Wspaniałe doświadczenie. Przecież na OLEDzie to musi być jakiś kosmos. Dużo nitów jest wskazane. Mój Samsung wyciąga około 800 i te wszystkie rozbłyski i oświetlenie otoczenia to orgazm dla oczu.
Opublikowano 1 maja 20213 l Ta gra to beczki pełne miodu. Oczywiście to Snowrunner. Gra wciąga jak te bagniska po których jeźdźimy. Edytowane 2 maja 20213 l przez rah
Opublikowano 1 maja 20213 l Mud miał inne ikony i HUD, więc jednak najpewniej Snow. Edit: ktoś (dee?) usunął posta wyżej o treści: "a nie mudrunner?" Bez niego mój wydaje się wyrwany z kontekstu. Edytowane 1 maja 20213 l przez Kmiot
Opublikowano 1 maja 20213 l 6 godzin temu, Kmiot napisał: Edit: ktoś (dee?) usunął posta wyżej o treści: "a nie mudrunner?" Bez niego mój wydaje się wyrwany z kontekstu. No właśnie widzę, coś namieszałem, jak mnie wkurza ten edytor na mobilkach. Tak, to ja mylnie posądziłem Snowrunnera o bycie Mudrunnerem. Zainteresowanych przepraszam
Opublikowano 6 maja 20213 l Właśnie zacząłem tego ciekawego mind-fuck-a od Kojimy Edytowane 6 maja 20213 l przez Labtec
Opublikowano 7 maja 20213 l Ostatnie dwa dni spędziłem w Raccoon City. Co za wspaniale miasteczko i przyjaźni ludzie.