Opublikowano 19 czerwca 20241 r Shin Megami Tensei V: Vengeance (PC) Banishers: Ghosts of New Eden (PC)
Opublikowano 19 czerwca 20241 r Po penetracji podziemnej bazy... Udałem się na odpoczynek na łonie natury... Atomic Heart Edytowane 19 czerwca 20241 r przez SnoD
Opublikowano 20 czerwca 20241 r Zeldunia, juz prawie koniec Pozniej przypomnialo mi sie ze mozna przeslac pliki przez wifi
Opublikowano 24 czerwca 20241 r A mi się ten artstyle również podoba. River City Girls 2 - sporo zmian względem poprzedniczki np system combosów, quick inventory, więcej interakcji oraz safe roomy. Sama fabuła to kontynuacja wydarzeń z pierwszej części. Ogólnie miodzio i relaksik.
Opublikowano 24 czerwca 20241 r Kingdom Come Deliverance (PS5) Spoiler Bierz ją Edytowane 24 czerwca 20241 r przez Paolo1986
Opublikowano 25 czerwca 20241 r W dniu 22.06.2024 o 20:25, Szermac napisał(a): Takie to piękne, że jeszcze jedno Chciałbym to na płótnie w domu i mógłbym sobie tak stać i oglądać
Opublikowano 25 czerwca 20241 r The Real Driving Simulator Zrobiłem dzisiaj wyzwania tygodniowe, toteż wrzucam kilka screenów. Sama surówka, bez filtrów, pzdr! Edytowane 25 czerwca 20241 r przez HenrykIggO
Opublikowano 26 czerwca 20241 r 19 godzin temu, HenrykIggO napisał(a): The Real Driving Simulator Zrobiłem dzisiaj wyzwania tygodniowe, toteż wrzucam kilka screenów. Sama surówka, bez filtrów, pzdr! Fajne fotki i wiesz, wydaje mi sie ze te stare autka robią lepsza robotę niz te dzisiejsze sportówy - milo sie wspomina. Reszta bez wyrazu.
Opublikowano 29 czerwca 20241 r Shin Megami Tensei V: Vengeance Persona Atlus jednak robi najlepsze waifu.
Opublikowano 30 czerwca 20241 r Bałem się, że FFXIV po najnowszej aktualizacji dodającej parę bajerów graficznych będzie się na decku krztusił, ale na szczęście za pier da la.
Opublikowano 2 lipca 20242 lip 12 godzin temu, Daffy napisał(a): @tlasdużo poprawili oprawę? Z późnego ps3 na wczesne ps4.
Opublikowano 9 lipca 20249 lip Lecimy z 'czwóreczką' Dead Rising przed tym, co ma nadejść tej jesieni: Mocno zestarzały sucharek, ale grywalny.