Opublikowano 30 kwietnia30 kwi 17 minut temu, MEVEK napisał(a):Tam jest kampania dla 1 graczy czy tylko online ?Jak ogladam fotki z gameplayu to placze do siebie kiedy przypominam sobie o serialu Claire? Tylko staroszkolny single player cinematic jRPG z Francji Panie :).
Opublikowano 30 kwietnia30 kwi @MEVEK szkoda tylko że tutaj tryb foto nie jest jak w U4. Tam natrzaskałem w fotkach całą grę chyba, tutaj jakoś nie mogę dobrze kamery ustawić.
Opublikowano 30 kwietnia30 kwi Niedawno wbijalem brakujace dzbany w NG+ i tez nie moglem sie nadziwic otaczajacym mnie klimatem. Niestety na fotki nie mialem parcia To cos dla mnie Krzychu. Zaraz zamawiam
Opublikowano 2 maja2 maj TLoU2Ustawienie w tv dynamicznego obrazu sprawia, że kolory mam bardziej nasycone. Screeny tego nie oddają.
Opublikowano 5 maja5 maj Ja za Ekspedycję wezmę się po Oblivionie Remastered, w którego totalnie wsiąkłem:Lekko przeładowany złomem na sprzedaż, no ale prywatny zamek sam się nie wyposaży.Uwielbiam jak Masser i Secunda (znane jako Two Moons krążace wokół planety Nirn na której dzieje się akcja) są wykonane w uniwersum Elder Scrolls. Aż by się chciało tam polecieć w ramach jakiegoś dlc lub nowej gry W Skyrimie wyglądały kozacko, tutaj nie są gorsze. Poza Castlevaniami to przyznam że w gierkach od Bethesdy są najładniejsze księżyce.Everybody's Golf w 60fpsach (śmiga elegancko) na PS5 dla relaksu. Pomimo wyłączenia serwerów i braku online, lokalne pojedynki i turnieje nadal dają masę radochy.
Opublikowano 10 maja10 maj Jeszcze trochę widoczków z TLoU. Zamiast babochłopa abby, wolę strzelić fotkę psiakowi
Opublikowano 10 maja10 maj 6 godzin temu, Suavek napisał(a):Rogue Flightkurde fajnie to wyglada, zagrałbym w jakas kosmiczna strzelanke w stylu Colony wars
Opublikowano 10 maja10 maj 12 minut temu, Shen napisał(a):kurde fajnie to wyglada, zagrałbym w jakas kosmiczna strzelanke w stylu Colony warsAkurat to jest shooter na szynach, a grę można scalakować w ok. 5h, ale ogólnie bardzo mi się RF spodobał. Wpadła platynka na PS5 jakiś czas temu, a teraz przechodzę po raz drugi na PC. Świetna stylistyka starych anime typu Macross, bardzo dobry VA i muzyka. Także kolejne przejścia nie nużą aż tak, ze względu na kilka ścieżek i zakończeń, oraz subtelne różnice w poziomach przy kolejnych podejściach. Przy okazji promocji jak najbardziej warto.Tutaj więcej.
Opublikowano 12 maja12 maj GTA 5 na komputerze osobistymThe last of us 2 również na komputerze osobistym
Opublikowano 14 maja14 maj Światy UBI czasem sprawiają wrażenie makiet, ale potrafią też zaoferować fajne widoczki.Chwilowy powrót do Far Cry 5:I chwilowe napoczęcie AC Valhalla:
Opublikowano 14 maja14 maj A skończyłeś WSZYSTKIE poprzednie Far Kraje i Asasyny że tak się zabierasz za późne części?
Opublikowano 15 maja15 maj Nie, przepraszam najmocniej... już odinstalowujęValhallę faktycznie tylko tak odpaliłem na chwilkę, bo jakoś mnie naszło, żeby zobaczyć wikingowe klimaty i poszła z dysku po godzince - Odyssey rozgrzebane, więc i tak nie grałbym dłużej.Farkraje praktycznie na bieżąco, choć w sumie faktycznie - Primal nie ruszony jeszcze, a FC2 nigdy nie dałem rady ukończyć, bo spawn przeciwników mnie dobijał (jedynka, trójka, Blood Dragon i FC4 zrobione na 100%).
Opublikowano 15 maja15 maj Z Primalem może być teraz ci ciężko w to grać. W sumie kupiłem tą "minikolekcjonerkę" na PS4 gdzieś rok po premierze i wtedy tylko w to grałem, a nawet nie skończyłem.
Opublikowano 15 maja15 maj Valhalla jest spoko, byłaby świetna gdyby nie zbytnie rozwleczenie, gra jest po prostu za długa w stosunku do tego co oferuje, za dużo tego samego ale i tak content opcjonalny jest lepszy niż w Shadows, który co prawda oferuje wspaniałe widoki i świat ale jest on zbyt monotonny a zadania to jedna wielka tablica eliminacji.
Opublikowano 16 maja16 maj Piękna niewiasta w D.Souls 2 spytała mi czy nie mam jakiś łachów na zbyciu? Dałem co miałem