Opublikowano 30 kwietnia 20251 r 17 minut temu, MEVEK napisał(a):Tam jest kampania dla 1 graczy czy tylko online ?Jak ogladam fotki z gameplayu to placze do siebie kiedy przypominam sobie o serialu Claire? Tylko staroszkolny single player cinematic jRPG z Francji Panie :).
Opublikowano 30 kwietnia 20251 r @MEVEK szkoda tylko że tutaj tryb foto nie jest jak w U4. Tam natrzaskałem w fotkach całą grę chyba, tutaj jakoś nie mogę dobrze kamery ustawić.
Opublikowano 30 kwietnia 20251 r Niedawno wbijalem brakujace dzbany w NG+ i tez nie moglem sie nadziwic otaczajacym mnie klimatem. Niestety na fotki nie mialem parcia To cos dla mnie Krzychu. Zaraz zamawiam
Opublikowano 2 maja 20251 r TLoU2Ustawienie w tv dynamicznego obrazu sprawia, że kolory mam bardziej nasycone. Screeny tego nie oddają.
Opublikowano 5 maja 20251 r Ja za Ekspedycję wezmę się po Oblivionie Remastered, w którego totalnie wsiąkłem:Lekko przeładowany złomem na sprzedaż, no ale prywatny zamek sam się nie wyposaży.Uwielbiam jak Masser i Secunda (znane jako Two Moons krążace wokół planety Nirn na której dzieje się akcja) są wykonane w uniwersum Elder Scrolls. Aż by się chciało tam polecieć w ramach jakiegoś dlc lub nowej gry W Skyrimie wyglądały kozacko, tutaj nie są gorsze. Poza Castlevaniami to przyznam że w gierkach od Bethesdy są najładniejsze księżyce.Everybody's Golf w 60fpsach (śmiga elegancko) na PS5 dla relaksu. Pomimo wyłączenia serwerów i braku online, lokalne pojedynki i turnieje nadal dają masę radochy.
Opublikowano 10 maja 20251 r Jeszcze trochę widoczków z TLoU. Zamiast babochłopa abby, wolę strzelić fotkę psiakowi
Opublikowano 10 maja 20251 r 6 godzin temu, Suavek napisał(a):Rogue Flightkurde fajnie to wyglada, zagrałbym w jakas kosmiczna strzelanke w stylu Colony wars
Opublikowano 10 maja 20251 r 12 minut temu, Shen napisał(a):kurde fajnie to wyglada, zagrałbym w jakas kosmiczna strzelanke w stylu Colony warsAkurat to jest shooter na szynach, a grę można scalakować w ok. 5h, ale ogólnie bardzo mi się RF spodobał. Wpadła platynka na PS5 jakiś czas temu, a teraz przechodzę po raz drugi na PC. Świetna stylistyka starych anime typu Macross, bardzo dobry VA i muzyka. Także kolejne przejścia nie nużą aż tak, ze względu na kilka ścieżek i zakończeń, oraz subtelne różnice w poziomach przy kolejnych podejściach. Przy okazji promocji jak najbardziej warto.Tutaj więcej.
Opublikowano 12 maja 20251 r GTA 5 na komputerze osobistymThe last of us 2 również na komputerze osobistym
Opublikowano 14 maja 20251 r Światy UBI czasem sprawiają wrażenie makiet, ale potrafią też zaoferować fajne widoczki.Chwilowy powrót do Far Cry 5:I chwilowe napoczęcie AC Valhalla:
Opublikowano 14 maja 20251 r A skończyłeś WSZYSTKIE poprzednie Far Kraje i Asasyny że tak się zabierasz za późne części?
Opublikowano 15 maja 20251 r Nie, przepraszam najmocniej... już odinstalowujęValhallę faktycznie tylko tak odpaliłem na chwilkę, bo jakoś mnie naszło, żeby zobaczyć wikingowe klimaty i poszła z dysku po godzince - Odyssey rozgrzebane, więc i tak nie grałbym dłużej.Farkraje praktycznie na bieżąco, choć w sumie faktycznie - Primal nie ruszony jeszcze, a FC2 nigdy nie dałem rady ukończyć, bo spawn przeciwników mnie dobijał (jedynka, trójka, Blood Dragon i FC4 zrobione na 100%).
Opublikowano 15 maja 20251 r Z Primalem może być teraz ci ciężko w to grać. W sumie kupiłem tą "minikolekcjonerkę" na PS4 gdzieś rok po premierze i wtedy tylko w to grałem, a nawet nie skończyłem.
Opublikowano 15 maja 20251 r Valhalla jest spoko, byłaby świetna gdyby nie zbytnie rozwleczenie, gra jest po prostu za długa w stosunku do tego co oferuje, za dużo tego samego ale i tak content opcjonalny jest lepszy niż w Shadows, który co prawda oferuje wspaniałe widoki i świat ale jest on zbyt monotonny a zadania to jedna wielka tablica eliminacji.
Opublikowano 16 maja 20251 r Piękna niewiasta w D.Souls 2 spytała mi czy nie mam jakiś łachów na zbyciu? Dałem co miałem