Opublikowano wczoraj o 04:02 1 dzień 7 godzin temu, SebaSan1981 napisał(a):@tlas @ChewieOj będą minusiaki od forumkowiczów bo nie podpisujecie jakie to gry...Gran Turismo 4
Opublikowano wczoraj o 16:43 1 dzień 19 godzin temu, SebaSan1981 napisał(a):@tlas @ChewieOj będą minusiaki od forumkowiczów bo nie podpisujecie jakie to gry...Sun of a BeachOdblokowana najlepsza dziewucha w grze, po niedługim grindzie expa można przechodzić całość, żadne kraby już nie straszne podpisałem, proszę cofnąć minusa
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Ale to nie ja dałem. Ale wyrównałem bilans swoim plusem haha GroundedDoszło kilka nowych update, receptur. Uwielbiam gierkę, nadal to najlepszy survival w jaki kiedykolwiek grałem!
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Grounded jest świetne, regularnie gramy z koleżanką. Teraz jesteśmy na upper yard, czyli w zasadzie end game. Z tego co wiem to te kamienie do ulepszania broni się nie spawnują, czy jest jakiś sposób, żeby potem je farmić np z bossa? Cały czas je trzymamy, żeby zużyć do najlepszych broni.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ciąg dalszy Mk world, tym razem z photo mode oraz Arms z patchem na S2