Opublikowano 6 czerwca6 cze 7 godzin temu, SebaSan1981 napisał(a):@tlas @ChewieOj będą minusiaki od forumkowiczów bo nie podpisujecie jakie to gry...Gran Turismo 4
Opublikowano 6 czerwca6 cze 19 godzin temu, SebaSan1981 napisał(a):@tlas @ChewieOj będą minusiaki od forumkowiczów bo nie podpisujecie jakie to gry...Sun of a BeachOdblokowana najlepsza dziewucha w grze, po niedługim grindzie expa można przechodzić całość, żadne kraby już nie straszne podpisałem, proszę cofnąć minusa
Opublikowano 6 czerwca6 cze Ale to nie ja dałem. Ale wyrównałem bilans swoim plusem haha GroundedDoszło kilka nowych update, receptur. Uwielbiam gierkę, nadal to najlepszy survival w jaki kiedykolwiek grałem!
Opublikowano 6 czerwca6 cze Grounded jest świetne, regularnie gramy z koleżanką. Teraz jesteśmy na upper yard, czyli w zasadzie end game. Z tego co wiem to te kamienie do ulepszania broni się nie spawnują, czy jest jakiś sposób, żeby potem je farmić np z bossa? Cały czas je trzymamy, żeby zużyć do najlepszych broni.
Opublikowano 10 czerwca10 cze Gram sobie w Braid Anniversary przenośnie na Switchu 2, cóż za przyjemna giereczka
Opublikowano 10 czerwca10 cze Zamiast robić brakujące rzeczy to ja wziąłem sie za całe DLC od początku, przy okazji robiąc kilka fotek w przerwie
Opublikowano 13 czerwca13 cze Rise of the RoninJakieś screenshoty, głównie z początku gry. Niestety gra jest brzydka, starsze Ghost of Tsushima zawstydza ten tytuł.
Opublikowano 14 czerwca14 cze W dniu 31.05.2025 o 18:50, Rozi napisał(a):Dwójeczka ukończona, to atakujemy Rzym:Dostajesz minusy za brak tytułu
Opublikowano 14 czerwca14 cze No tak, bo przecież na forum PSX Extreme ze średnią wieku użytkowników 40 lat nikt nie wie co to za gra