Opublikowano 24 stycznia 20187 l Taka tam przerwa w pracy. F-Zero. No nie powiem, gierka podnosi ciśnienie, a dopiero drugi Cup zrobiony na Beginnerze
Opublikowano 26 stycznia 20187 l Spoiler piekny jest ten observer Edytowane 26 stycznia 20187 l przez kermit
Opublikowano 26 stycznia 20187 l prawie 30fps xd no czuć że to nie forza horizon, jeżeli chodzi o fpsy. taki trochę bloodborne, ale już nawet tego nie widzę. ja i gra staliśmy się jednością. Edytowane 26 stycznia 20187 l przez ragus
Opublikowano 27 stycznia 20187 l Drugi raz ukończyłem Heavy Raina. Mimo, że wiedziałem jak to się skończy, to jednak zakończenie wyszło inne niż na PS3. Oczywiscie screeny nie są z zakończenia! Poszłoby się na taką impreze, a nie ciągle tylko playstation i playstation. Może tak by się skończyła ta biba? Edytowane 28 stycznia 20187 l przez grzybiarz
Opublikowano 27 stycznia 20187 l To wcale nie Rockstedy zrobili pierwszą dobrą grę o Gacku - ta grafika Udany powrót po latach - co ciekawe najwięcej zachodu było z tym beznadziejnym balkonem w Philly...
Opublikowano 28 stycznia 20187 l 10 godzin temu, stoodio napisał: Udany powrót po latach - co ciekawe najwięcej zachodu było z tym beznadziejnym balkonem w Philly... Spoiler Widzę PSX, tylko pytanie, co to za część? Odblokowana postać sugeruje THPS 3, choć nie mogę skojarzyć miejscówki z fotki
Opublikowano 28 stycznia 20187 l THPS2 - pisałem o Filadelfii i tamtejszym balkonie z kasą i zaworami.
Opublikowano 28 stycznia 20187 l A to dlatego nie skojarzyłem Ja bardziej zaznajomiony z 3 i 4, choć obecnie na szaraka mam właśnie 2 i 3. Trzeba drugą część w końcu trochę ograć.
Opublikowano 28 stycznia 20187 l wczoraj sobie przypominałem jak kiedyś to było heh, pamiętam jak dosłownie w gacie robiłem z wrażenia jaka to była grafa więc dla odmiany sobie Motorstorma na PS4 ogrywam, nawet spoko się jeździ no i wygląda jak życie
Opublikowano 1 lutego 20187 l zwiedzam sobie jakieś osiedle a tu nagle to jeszcze nic Spoiler ale (nene)ki to musieli wyciąć
Opublikowano 2 lutego 20187 l Chwilowa przerwa od bicia dinozaurów w Monster Hunterze. Stary dobry CRT i Castlevania Rondo of Blood. Chrystusie growy jakie to dobre jest.
Opublikowano 3 lutego 20187 l 2 godziny temu, ping napisał: Chwilowa przerwa od bicia dinozaurów w Monster Hunterze. Stary dobry CRT i Castlevania Rondo of Blood. Chrystusie growy jakie to dobre jest. CD-R czy oryginał? Tak czy siak zazdroszczę, jedna z lepszych części i chyba najlepszy OST w całej serii.
Opublikowano 6 lutego 20187 l Metro 2033 Redux - świetny remaster świetnej gry, teraz przede mną Last Light. Obie gry oczywiście ograne wcześniej na X360. Czekam z utęsknieniem na Exodus.
Opublikowano 6 lutego 20187 l Ożesz kurka jak to wygląda. Grałem kilka lat temu jeszcze raz na x360 i kupiłem dawno temu pakiet Redux ale jeszcze nie odpalałem bo były inne gry ale chyba sie skusze. Szkoda, że Ukraincy nie robią nowego Stalkera bo w takiej grafie to bym michałka strugał
Opublikowano 8 lutego 20187 l Fajna ta Forza, ale mnie już zaczęła trochę nudzić. Póki co poszła w odstawkę.