Opublikowano 8 lutego 20187 l No nie wiem co tak słabo Mimo wszystko gierka solidna. Yebać za Sony za brak wsparcia dla PS4 Pro.
Opublikowano 8 lutego 20187 l Wgl nie wiem dlaczego ten screen jest w tej czarnej "ramce", skoro tak samo wykonany zrzut ekrany z FIFY 17 już jej nie ma.
Opublikowano 9 lutego 20187 l W dniu 8.02.2018 o 20:59, Quake96 napisał: Wgl nie wiem dlaczego ten screen jest w tej czarnej "ramce", skoro tak samo wykonany zrzut ekrany z FIFY 17 już jej nie ma. cinematik ekspirjens i daje +10 do grafiki... ...tak słyszałem. Co by kolejnego posta nie zaczynać, Metro Last Light Redux: I dla cierpliwych, którzy przebrnęli przez gąszcz zrzutów: Edytowane 13 lutego 20187 l przez Andreal
Opublikowano 16 lutego 20187 l W milosci do Ubisoftu, tak nas wychowano z bratem @kermit #GameAsAService #WiecznieZywa #YebacPlayerOne Calkiem ladna ta gra i nawet znalazla sie swinia dla Fanka
Opublikowano 17 lutego 20187 l 4 godziny temu, Ficuś napisał: Wiedzma w lozeczku Obie ręce nad kołdrą, silna wola
Opublikowano 19 lutego 20187 l Część forumka ogrywa właśnie Bayo 2 na switchu, przez co przypomniałem sobie, że jeszcze tej gierki nie skończyłem. Ach te płynne najazdy z dupy na cyce. Edytowane 19 lutego 20187 l przez Hum
Opublikowano 28 lutego 20187 l Ngs na vite. Średnio się gra, optymalizacja słaba, 30 klatek i tragiczne sterowanie ;(
Opublikowano 1 marca 20187 l Najlepiej też piszcie tytuły. No tutaj się domyślam, że to Tom Clancy Wildlands... ale grafa, wow.
Opublikowano 1 marca 20187 l kolejno: Gears of War 4 Red Dead Redemption Gears of War 4 Forza Horizon 3 Ghost Recon: Wildlands raczej znane tytuły