Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Featured Replies

Opublikowano

Ja za to wczoraj skończyłem TD1. Kurde no oprócz tragicznego strzelania to nie ma się do czego przyczepić po latach i chyba wjedzie td2 dla sprawdzenia fabuły.

20210213_164645.jpg

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Wyświetleń 672,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <3

• Znowu odkrywam Wiesława po wątku fabularnym, czas na sub-questy. DSR: 3200x1800, Tekstury 4K i do tego phoenix lighitng mod. W ruchu wygląda to fenomenalnie.

• Horizon: Zero Dawn ♥       

Opublikowano

Dopiero pół godzinki za mną, ale już kocham te grę.

20210216_163219.jpg

20210216_163235.jpg

Opublikowano

Mój tv nie obsługuje takiego ficzera:pechowiec:

Opublikowano

Cudowny rimejk. Mój ideał gry wideo, skończone kilka razy i za każdym razem tak samo dobrze się grało 

Opublikowano
3 minuty temu, Wiolku napisał:

XM serio dopiero teraz ? :0

Nom, dwa lata na półce przelezalo nie wiem dlaczego. Nawet REmake3 wcześniej przeszedlem, a ta dwojka jakoś czekala. No, ale dzieki temu mam teraz na tapecie taka PETARDZIOCHE.:usmiech:

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Naprawili już HDR czy dalej grafit?

Dalej mleko.

Opublikowano

Mleko straszne, do tego autohdr na xsx jeszcze to pogarsza. I nie da się wyłączyć z poziomu gry. 

Opublikowano

czy 2021 to dobry rok na zagranie po raz pierwszy w jakiegoś residenta? :problem: 

Opublikowano

Każdy rok jest dobry żeby zrobić to pierwszy raz.  

Aż dziw bierze że niektórzy z takim stażem na gierkowym jeszcze mogli w to nie zagrać. 

Opublikowano

On chyba w żadnego nie grał. A wybór jest szeroki, od klasyki po aktualne przewersje jak RE2R czy REVII

Opublikowano

Czy ja wiem? ogrywałem po raz pierwszy w 2019, RE0, RE1 remake i lepiej się w to gra niż w Revelations. Mechanika z tego co wiem nie jest zmieniona. Polecam bo gierki mają swój klimat i styl. 

Opublikowano

Jest pięknie, zwłaszcza teraz po lądowaniu na 

Spoiler

Halo

co chwila szukałem fajnej pozycji do screena :banderas:halo-kolekcja-master-chief-(5)_optimized.thumb.png.a369f236ebec9291d01aac0105cc8be3.png

halo-kolekcja-master-warthog-nad-urwiskiem_optimized.thumb.png.b0eb3af75aa662350dc339c1dd37de65.png

Opublikowano
2 godziny temu, Wredny napisał:

co chwila szukałem fajnej pozycji do screena :banderas:

I jak Ci idzie?

Opublikowano

Jak widać po powyższych (zwłaszcza tym z Warthogiem) - zayebiście :banderas:
Bez Photo Mode to jest sztuka robić dobrego shota.

Opublikowano
W dniu 23.02.2021 o 10:06, AK-47 napisał:

Zima zła zima bardzo zła

spacer.png

Moge kurva prosić o podpisywanie screenow poraz 200? Dzięki.