Opublikowano 15 lutego 20214 l Ja za to wczoraj skończyłem TD1. Kurde no oprócz tragicznego strzelania to nie ma się do czego przyczepić po latach i chyba wjedzie td2 dla sprawdzenia fabuły.
Opublikowano 15 lutego 20214 l Dwójeczka strasznie krótka i zabolałoby, gdyby była kupowana na premierę za full cenę.
Opublikowano 16 lutego 20214 l Cudowny rimejk. Mój ideał gry wideo, skończone kilka razy i za każdym razem tak samo dobrze się grało
Opublikowano 16 lutego 20214 l 3 minuty temu, Wiolku napisał: XM serio dopiero teraz ? :0 Nom, dwa lata na półce przelezalo nie wiem dlaczego. Nawet REmake3 wcześniej przeszedlem, a ta dwojka jakoś czekala. No, ale dzieki temu mam teraz na tapecie taka PETARDZIOCHE.
Opublikowano 16 lutego 20214 l 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Naprawili już HDR czy dalej grafit? Dalej mleko.
Opublikowano 16 lutego 20214 l Mleko straszne, do tego autohdr na xsx jeszcze to pogarsza. I nie da się wyłączyć z poziomu gry.
Opublikowano 16 lutego 20214 l Czasem lepiej wyłączyć HDR. Wiele gier wygląda świetnie pomimo braku wsparcia dla tej technologii (że posłużę się chociażby Control).
Opublikowano 16 lutego 20214 l czy 2021 to dobry rok na zagranie po raz pierwszy w jakiegoś residenta?
Opublikowano 16 lutego 20214 l Każdy rok jest dobry żeby zrobić to pierwszy raz. Aż dziw bierze że niektórzy z takim stażem na gierkowym jeszcze mogli w to nie zagrać.
Opublikowano 16 lutego 20214 l 16 minut temu, LiŚciu napisał: Aż dziw bierze że niektórzy z takim stażem na gierkowym jeszcze mogli w to nie zagrać. Klasyczne Residenty są już ciutkę zbyt drewniane/wymagające jak na standardy 2021.
Opublikowano 16 lutego 20214 l On chyba w żadnego nie grał. A wybór jest szeroki, od klasyki po aktualne przewersje jak RE2R czy REVII
Opublikowano 16 lutego 20214 l Czy ja wiem? ogrywałem po raz pierwszy w 2019, RE0, RE1 remake i lepiej się w to gra niż w Revelations. Mechanika z tego co wiem nie jest zmieniona. Polecam bo gierki mają swój klimat i styl.
Opublikowano 20 lutego 20214 l Jest pięknie, zwłaszcza teraz po lądowaniu na Spoiler Halo co chwila szukałem fajnej pozycji do screena
Opublikowano 20 lutego 20214 l 2 godziny temu, Wredny napisał: co chwila szukałem fajnej pozycji do screena I jak Ci idzie?
Opublikowano 21 lutego 20214 l Jak widać po powyższych (zwłaszcza tym z Warthogiem) - zayebiście Bez Photo Mode to jest sztuka robić dobrego shota.
Opublikowano 24 lutego 20214 l W dniu 23.02.2021 o 10:06, AK-47 napisał: Zima zła zima bardzo zła Moge kurva prosić o podpisywanie screenow poraz 200? Dzięki.